Shared publicly  - 
 
Ja tak til superkondensatorer i stedet for batterier i telefoner, støvsugere, biler og fly! 

Fungerer lige som et batteri, men tager 1 minut at oplade i stedet for 8 timer. 

Og hvis det bliver baseret på grafen, vinder miljøet også.

Jeg har domænet klar selvsagt! :-)
supercapacitors.net
Translate
5
Mikkel Kongsfelt's profile photoThomas Frost's profile photoTommy Jensen's profile photoTaylor James's profile photo
11 comments
 
Jeg vil gerne bestille 3!
Ikke overrasket med domænet - men syntes den stadig er ledig på .dk :)
Translate
Translate
 
Nej det går ikke! Har haft så mange dk domæner med henblik på affiliate eller Adwords. Men den daglige forretning tager alt tid, så kommer aldrig i gang med dem.
Translate
 
Ikke helt rigtigt at det er ligesom batterier. Jeg tror ikke du kommer til at se det erstatte batterier desværre. De oplader hurtigt...ja, men de aflader også hurtigt i brug... Og desuden så valder spændingen efterhånden som den aflades. Mængden af energi du kan lade den op med pr. vægtenhed er desværre ret lav... 
Alt det er grundlæggende problemer med konceptet supercapacitors og ikke noget man bare lige finder en løsning på. Men... når det er sagt, så har de helt sikkert unikke muligheder som supplement til konventionelle batterier. Forestil dig at du har både batteri og supercapacitor i din telefon - så kan du dels få den lange funktionstid, hvis du oplader den længe, men hvis den er løbet tør, så kan du lige vinde en times tid ved at smide den i opladeren et par minutter. 
Supercapacitors bruges iøvrigt også i f.eks. flydøre, hvor de skal kunne afgive et højt output hurtigt og kunne holde på opladningen længe, når de ikke er i brug. Således at du kan åbne døren hurtigt og effektivt, selv i en nødssituation, hvor resten af elektronikken i flyet er død...
Translate
 
+Mikkel Skorkjær Kongsfelt Bare rolig, det ordner sig alt sammen. :-) Bare et spørgsmål om tid før der opfindes løsninger på tingene, så vi får en superkondensator, der kan bruges til noget. 
Translate
 
Jeg siger jo netop at de sagtens kan bruges til noget - og rigtigt meget endda. Men at de erstatter batterierne, det tror jeg ikke på...
Translate
Translate
Translate
 
Jeg har også lidt svært ved at se kondensatorer erstatte batterier. Nuvel kondensatorer får større og større kapacitet, men i forhold til ulemperne er der ikke den store udvikling.
Translate
 
Der skal en god hukommelse til, for at huske 12 år frem i tiden. Udviklingen i det hele taget går stærkt og det er ikke utænkeligt at batteriet vil blive mere og mere erstattet af andre ting med tiden. Om denne model lige er løsningen, er jeg ikke sikker på. Ikke endnu i hvert fald, men man er jo før blevet overrasket over tingenes udvikling og især den fart udviklingen kan foregå i.
Translate
 
Spændende teori i hvert fald. Det bliver spændende at følge med i, i fremtiden
Translate
Add a comment...