Shared publicly  - 
 
Nå, så kunne jeg lige tage dén! :)
Det irriterer mig voldsomt hvor meget jeg ærligt talt lader mig gå på af den slags personangreb, når de en sjælden gang sker.
http://www.amino.dk/forums/t/186047.aspx?PageIndex=2#1251986
Translate
17
Maj Wismann's profile photoRasmus Thor Hjordt's profile photoLars Allan Fjord's profile photoGita Street's profile photo
49 comments
 
Jeg kender ikke sagen, men syntes det er et godt svar du giver ham. 
Translate
 
Ditto! +Kristian Lemme kom mig lige i forkøbet med "mit" svar!

Ps. sådanne udtalelser kommer formentlig kun fordi du har ramt et ømt punkt!
Translate
Translate
 
Eller er det jantelovens grimme ansigt man aner'?
Translate
Translate
 
Nu er det sådan, at man ikke kan please alle. Sådan var det igår og sådan er det også imorgen.
Jeg kan da godt selv finde noget at hænge min hat på ovre hos Semawardsm hvis jeg har tid til brokke mig og tror, der er nogen, der gider læse det.
Heldigvis er jeg blevet ældre så der er heldigvis længer mellem de brokker, der kommer fra mig. Der er heller ikke så mange, der gider læse det.

Nu er det dig +Anders Saugstrup som åbenbart har fået lidt modspil- kvalificeret, gyldig eller ej skal jeg ikke kloge mig på men mon ikke du sover godt om natten til trods for en, der er uenig med dig. Det tror jeg nu nok du skal komme over.

Jeg tager hatten af for, at du giver et velargumenteret og underbygget svar på tiltale. Det er al ære og respekt være.
At trække Jantekortet er heller ikke lige min kop te. Det er den man bruger når man ikke har argumenter.
Translate
 
Den kritik er aldeles ufortjent. 
Translate
Translate
 
Sådan er det bare, Anders. Jeg kender dig godt nok til at vide, hvilke motiver, du har for at gøre, som du gør. Tag den kritik som et blåstempel af, hvem du er - og ret ryggen :-)
Translate
 
+Lars Skou Nielsen Ja, det der får mig op i det røde felt er ikke at der er modspil. Dem, der kender mig, ved at jeg godt kan lide en god diskussion. Det er det med at gå efter manden i stedet for bolden, som jeg ikke synes er fedt.
Translate
 
"Hvis du har en dårlig sag, så gå efter manden", det er vist også det der er tale om her :-)
Fint svar i tråden - jeg kunne ikke sidde på hænderne, så jeg har lige givet mit besyv med.
Translate
 
+Thomas Rosenstand Bare rolig. Ryggen er ret og nattesøvnen er ikke i fare. Der skal trods alt mere til :-) 
Tak for de pæne ord! 
Translate
 
Takker, Brian! Fantastiske formuleringer i dit svar. Jeg sidder her og griner! :-)
Translate
 
Ahr - den slags skal du bare ryste af og komme videre. Win some - lose some. Hvis alle kunne lide dig, så har du gjort noget forkert.
Jeg kender ikke kvaliteten af dine eller andres links eller hvordan du beskriver dig selv derinde. Det vigtigste er vel, at du kan stå inde for dit produkt. Mit bedste råd: Don't look back
Translate
 
Selv en blind høne kan træde i en lort, og det er åbenbart sket for Lars idag :-) Shit happens ;-) Tror de fleste, der har læste dine indlæg eller hørt dine podcast/webinars ved du er aldeles kompetent og fair.
Translate
Translate
 
Disse angreb kan nok desværre ikke undgås, når man er så aktiv på diverse fora og medier, som du nu engang er. Engang imellem vil man pisse en eller anden af... Når det så er sagt, så tror jeg roligt du kan regne med at det bare er Lars Tonne der har den holdning til dig. Jeg kan huske at du var kritisk overfor de links han tilbød i hans tilbudstråd inde på Marketers, og han har nok taget det lidt for personligt, og har båret nag. Sådan en person er ikke værd at diskutere/debattere med.

Jeg er stadig super tilfreds med den service og faglighed som +Mikael Rieck Kousgaard og du tilbyder på Marketers og andre steder, så lad være med at lade det gå dig for meget på. 

Fortsat god aften.
Translate
 
+Martin Kisby Willerup Sjovt lille billedsprog, men Lars dukkede pludselig op med sit "Easy Money" scheme, som vi andre også kunne bruge, men er for kloge til at bruge, da det kan være som at pisse sig selv i bukserne for at varme sig selv. 
Translate
 
Det er da klart at hvis man lever at sælge den slags links, som du gang på gang har pointeret risikoen ved - så kan man jo føle sig trådt på... men det må jo stå for hans egen regning. 
Jeg synes tværtimod at du skal have stor ros for netop at dele, hvordan en anden og innovativ indgangsvinkel til linkbuilding kan gøres - og med helt andre(bedre) typer links til følge.
Flot arbejde - og håber at du bliver ved med at dele sådanne ideer og historier som vi andre lære af! 
Translate
Translate
 
Kender ikke sagen, men skønt at opleve at du også her går efter bolden og ikke manden. Godt gået. 
Translate
 
Mærkelig kommentar der slet ikke hørte hjemme der. Heller ikke noget sagligt argument fra ham. Jeg tror vist alle godt kunne gennemskue hans kommentar, så jeg ville bare ignorere ham.
Translate
Translate
Translate
 
Du ved på facebook savner man nogle gange en "synes ikke godt om". Det samme her hvor man kun kan give +1. Men det er da ikke fedt at få sådan en sviner, så +1 passer måske ikke så godt her :-)
Translate
 
Fint svar - den kommentar behøver du ikke bruge alt for meget energi på :-)
Translate
 
+Anders Saugstrup Du er ærekær og det er en fin egenskab, og når man stiller sig frem er der helt sikkert nogle der sviner en til, enten offentligt eller bag ens ryg.

I stedet for at lade dig gå på af det, så se på alt den gode reklame du har fået ud af det. Der er en der kritiserer og efterfølgende et kor der modsiger personen. Der er sgu god reklame :-)

Det minder mig lidt om en artikel på comon.dk hvor jeg var nævnt og efterfølgende deltog i kommentarerne under artiklen. Der var en der svinede mig til og den gode +Jimi Hove blev virkelig sur på mine vegne, hvilket vi talte lidt om.

Jeg var dog totalt ligeglad da svineren kom fra en person som jeg hverken kender eller respekterer. Jeg ville blive ked af det hvis du svinede mig til, men når en eller anden taber-keyboardwarrior går amok, så lad ham dog. Det er ham der ender med at ligne et fjols alligevel.
Translate
 
Vi bruger allesammen +Amino tl at kapre kunder, til at hygge os eller til en rask diskussion, og hvis vi ikke gjorde blev Martin først ked af det. Nu roser jeg så Amino, og så kommer der lidt folk derind igen :) Amino har lige sat besøgsrekord igen for et par dage siden.

Lars prøver at kapre kunder ved gå lidt til dig, hvem er klovnen der ?

Jeg synes , helt ærligt : at dit indlæg om linkbuilding var det mest kreative og originale jeg havde set i 2012 i DK. Jeg vil ikke strække mig så vidt til at sige at det ligefrem var genialt ;), men det var skidegodt !
Translate
 
+Thomas Frost Ja, du har sikkert ret, men jeg vænner mig nok aldrig til det. Jeg er ikke typen, der brager derudaf og ikke lader mig mærke af hvad folk siger. Jeg drømmer om at det kan lade sig gøre at opføre sig ordentligt og dermed undgå størstedelen af de personlige angreb osv.  
Translate
 
+Anders Saugstrup  Når man opfører sig pænt så undgår man de diskussioner der skyldes dårlig opførsel. Men selvom man opfører sig pænt undgår man ikke altid diskussioner eller tilsvininger fra misundelige mennesker.

Der sidder personer der har det så dårligt at det eneste de får det bedre af, er at svine andre mennesker til, fordi de er ved at gå til i deres egen elendighed.

Disse mennesker vil du som offentlig person komme til at støde på ind imellem, selvom du drømmer om det modsatte.
Translate
 
+Jimi Hove Haha tak for dén anmeldelse! Og nej, det er bestemt ikke genialt. Lad os beholde et ord eller to til ægte kunstnere og genier! :-)

Ja, +Martin Thorborg s +Amino fungerer på den måde. Du kan få kunder derinde, Amino får masser af fedt gratis indhold til gengæld. Det er en ting, som alle vinder på.
Translate
 
Der er såmænd også rigtig mange der tænker du er et let, og svagt , offer fordi du opfører dig pænt. Nej, det er ikke nemt at være nogen :)

Ignorer lortet, skader de din forretning så klag til admin på Amino, er det rigtig slemt så kontakt politiet
Translate
Translate
 
+Jimi Hove Det ved jeg ikke om der er mange der tænker, men det er da muligt, at ikke alle kender ordet, "Vogt dig for en tålmodig mands vrede." :-)

Det sjove er jo at det ikke skader min forretning - det skader hans forretning er mit gæt. Så det er en underlig modsat situation i virkeligheden. 
Translate
 
Når jeg siger mange, så mener jeg " mange blandt trolls ". Med det indlæg om linkbuilding skød du dig ind i eliten ( hvis du spørger mig ). Spørg +Thomas Rosenstand hvordan det er at være synlig i eliten :) Man får sine slag.

Det gode ved at være en nice guy, er der altid kommer nogle og bakker èn op, som der var på Amino, og her. De var ikke kommet, hvis du selv var en provo i forvejen
Translate
 
Ja, rygdækning har jeg i hvert fald fået! Og det er jeg super taknemmelig for! 
Translate
 
Nå, jeg skal slappe lidt af, men god weekend til alle :)
Translate
 
Det er Amino, lad være med at spilde tid & kræfter på den slags :-)
Og pas på du ikke lokker en troll / flamewar frem. Eneste middel mod den slags er at ignorere, ikke at besvare.
Translate
 
At vi er følsomme er jo netop det stof der gør os til mennesker og ikke maskiner. Så meget flot at du ikke lukker i som en østers eller bliver kold som en maskine. Selvfølgelig skal man ikke være som mig "særlig sensitiv"! Jeg tager ofte alt ind, fornemmer alle stemninger når jeg kommer ind i et rum og mangler desværre et filter der. Men omvendt giver det mig også nogle fordele ind imellem. Jeg ville først være RIGTIG ked af at være følelseskold. Så fortsæt det flotte arbejde +Anders Saugstrup ) og +Jimi Hove ja Amino er bare win win...og glad for at +Gita Street ikke pisser i bukserne;)
Translate
 
Amino er et fantastisk sted :-)
Translate
 
Godt svaret +Anders Saugstrup og så er det videre i teksten, der vil altid være mennesker, der har brug for at opføre sig sådan, og man skal bare gå en stor bue udenom :-)

God lørdag. 
Translate
 
Hov, og så kan jeg fortælle at du nok har glemt det om en uge ;-)
Translate
 
Ja +Maj Wismann man kan nemt beskytte sig IRL fordi man ofte kender eller kan se farerne. Det kan ofte være lidt mere tricky i Cyberspace, da der er flere personligheder man baldrer ind i og så lige det faktum at vi sjældent ser hinanden i øjnene. I min optik er der klart flere dårlige oplevelser hvis man skriver sammen, fremfor hvis der foregår et face-to-face møde. Men at undgå potentiel dårlig karma, skal vi da altid foretrække;)
Translate
 
Jeg synes også, at dit svar var godt og sobert.

Det mest ubegribelige er, at voksne mennesker på nettet helt uhæmmet slynger om sig med alle mulige udsagn, som de aldrig ville bruge ansigt til ansigt med folk. Jeg kommer aldrig til at forstå det.
Translate
 
Ja +Rasmus Thor Hjordt, især svært at forstå i denne tid med fokus på author-rank og lignende. Dårlig kritik gives nu bedst om muligt under 4 øjne eller i en mail direkte. Det skidt man sender ud får man selv tilbage...
Translate
 
+Lars Allan Fjord , som udgangspunkt, går jeg efter devisen at hvis jeg har ros, så gør jeg det offentligt, og hvis jeg har kritik så gør jeg det "mellem fire øjne". I hvert fald hvis det er nogen jeg respekterer. Men der er selvfølgelig en masse undtagelser. Jeg har godt læst at det er bedst at rose folk ved at "carve it in stone" og kritik skal højst skrives i vådt sand, hvor en stor bølge er få meter væk til at skylle den bort, men det er jeg så ikke enig med forfatteren i altid er tilfældet. Jeg er heller ikke enig i at det altid er nok at gå efter bolden, når det nu er manden der er en bold :-)

Edit: Det var egentligt ikke adresseret mod +Lars Allan Fjord, men en generel kommentar, men nu er Lars en livsvis mand, så det kan han sikkert godt se :-)
Translate
Add a comment...