Skal vi lege Gæt en podcast?

Du skal gætte på to ting i din kommentar: 

1) Hvad er emnet for +The Industrious Geeks (+Mikael Rieck Kousgaard og +Søren Riisager s) næste podcast som udkommer torsdag kl 10.14?)

2) Hvilken dag udkommer +Ib Potter s podcast med +Thomas Rosenstand om Google+?


Præmier (sponsér gerne nye præmier i kommentarfeltet)

a) STADIG I SPIL: 1 BIO+GUF billet fra +Rasmus Jungersen fra www.dreamsforkids.dk for første rigtige svar på spørgsmål 2

b) STADIG I SPIL: Fede Fodboldbilletter fra +Brian Reinhold Jensen fra www.solutio.dk
Den første der svarer rigtigt på et af spørgsmålene kan vælge mellem: 1)To stk. lounge-billetter til Silkeborg stadion. De er til en valgfri kamp i superligaen (i indeværende sæson) og incl. spisning og fri bar :-) Eller 2) 10 stk. billetter til samme stadion og sæson. Det er siddepladser og kan feks. bruges til firmaarrangement eller lign. (De behøver ikke bruges samtidig.)
Den præmie der ikke bliver valgt, sender jeg så videre til den første der svarer rigtigt på bare et enkelt af spørgsmålene.

c) Vinden udtrukket og er: +Lars Holmgaard!: Ebog og kondomer fra  +Morten Vadskær fra +Kondomaten og www.konverteringskarma.dk
Smider gerne en udgave af Konverteringskarma og så naturligvis en håndfuld kondomer fra +Kondomaten til den, der svarer rigtigt på spørgsmål 1. Hvis der er flere, der gætter rigtigt, trækker jeg lod. Hvis ingen gætter rigtigt trækker jeg bare en vinder, som kommer med et godt bud ;-)

d) STADIG I SPIL: Bliv featured på den store +Danskere på GooglePlus side. Ved +Torben Andersen 
Den første der svarer rigtigt på et af spørgsmålene udvælges som Dagens Tip på +Danskere på GooglePlus  med deraf følgende ekstra synlighed her på G+. Efter eget valg kan tippet omtale vinderens personlige profil eller en udvalgt G+ side. Præmien fordrer en aktiv G+ profil med offentlige posts.

e) Vinderen udtrukket og er +Kenneth Schrøder!: Et par helt særlige sokker fra +Casper Schneidereit s shopwithsocs.com
-samme regler for valg af vinderen som med +Morten Vadskær s præmier 

f) Vinderen udtrukket og er: +Erik Pilgaard Hejlskov!: Minicruise for 2 personer til Norge fra +Bo Lyhne fra www.minicruise-guide.dk 
samme betingelser som +Morten Vadskær 
Shared publiclyView activity