Shared publicly  - 
 
Vi arbejder med nogle spændende nye tiltag på http://marketers.dk

Tiltagene bliver til gavn for vores kære medlemmer, til gavn for attraktive affiliate annoncører og til gavn for affiliate netværk, som er fremme i skoene! :-)

Ja, og det drypper som bekendt på degnen, når det regner på præsten, så selv affiliates, som ikke er medlem af marketers.dk vil kunne få en del gavn af arbejdet. 

Mere om alt det her følger, men hvis du er en kommende attraktiv affiliate annoncør eller et affiliate netværk, som gerne vil være med hvor det sker, så send lige en direkte besked til +Mikael Rieck Kousgaard eller undertegnede for en snak om mulighederne :-)

Opdateret! Se detaljerne om at blive Marketers.dk Elite Annoncør her:
https://plus.google.com/u/0/107018355063274719222/posts/bGjVUYhdv4F
10
1
Anders Saugstrup's profile photoGita Street's profile photoMikael Rieck's profile photoSøren Maigaard's profile photo
13 comments
 
spændende, noget nyt omkring hvornår i åbner igen :) ?
Translate
 
Jeg er også meget interesseret i at høre, hvornår I forventer at åbne op igen :)
Translate
 
Stadig intet nyt om eventuel åbning for flere medlemmer, beklager. Eneste plaster på såret er muligheden for at skrive sig på ventelisten på http://marketers.dk 
Translate
 
Hele konceptet med at det er et lukket og eksklusivt forum har fungeret over alt forventning. Så det kommer vil til at holde fast på med næb og kløer. Så når/hvis vi åbner op igen bliver det også i meget begrænset omfang. Det ville være en katastrofe at risikere noget der fungerer så godt.

Så står man ikke allerede på listen, så vil det være en god ide at komme til det. Folk på listen får først besked og bliver lukket først ind.
Translate
 
Vi må da kunne finde en løsning på det luksusproblem :) ? Det er sku sjældent jeg er på "tigge niveau" for at blive lukket ind et sted ;) 

Jeg syntes klart at dig og +Mikael Rieck Kousgaard lige må slå hoveder sammen snarest muligt og tale omkring en mindre udvidelse og ikke mindst berigelse af Marketers.dk haha
Translate
 
Hvad hedder den font, i har skrevet med sort?:-)
Translate
Translate
 
Få gang i din e-mail Marketing her: For at få gang i din affiliate marketing er det nødvendigt at automatisere dine affiliate kampagner. Det kan du gøre med http://aweber.com/?411505
Translate
Translate
 
Negativ feedback kan man få nok af fra dig.
 
Translate
 
Feedback er en gave man skal være glad for. Den er gratis og bunder altid i noget man måske burde tænke over.
Translate
 
Det kalder jeg for possitiv feedback fra dig.
Translate
Add a comment...