Shared publicly  - 
 
Nu hvor du har spist og slår mave, kan du lige læne dig tilbage i 12 minutter og se min video på +Thomas Rosenstand s E-Universe om 
Gæsteblogging for danske sites på amerikanske blogs

Jeg gennemgår, hvordan jeg og mit team udfører denne diciplin og kommer ind på hvordan du:

1. finder gode blogs at kontakte
2. kontakter dem og overtaler dem
3. skriver så godt at dine artikler udgives på gode blogs
4. styrer processen og følger op

Det er kort sagt en fuldstændig opskrift på at skrive og få udgivet relevante artikler på rigtige amerikanske blogs med læsere og troværdighed.

Vi har i mit team specialiseret os godt og grundigt i denne form for markedsføring, så kontakt mig gerne, hvis vi eventuelt kan hjælpe dig.

Linket til E-Universe (medlemsside):
http://www.e-universe.dk/fa-links-fra-amerikanske-blogs
Translate
5
Jimi Hove's profile photoAnders Saugstrup's profile photo
5 comments
 
Spooky at du vidste jeg lige havde spist, og nu slår mave. Med sådan et klarsyn må det være et godt indlæg. Jeg må hellere kigge forbi
Translate
 
+Jimi Hove ha ha, ja med tusind følgere tænkte jeg nok, at jeg kunne ramme plet med mindst een! :-)
Translate
 
:) Jeg håber det er godt det indlæg :) Jeg savner noget saftigt seo-sladder. men jeg slapper dog af resten af aftenen, er træt. Så det må blive imorgen. Hyg dig :)
Translate
 
Nu fik jeg set det, skide godt. Vi tænker meget ens. Jeg har ikke fået set din video om elitelinks, men det må jeg snart. Jeg går også altid efter det bedste / elite og udtænker en plan for hvordan.

Det eneste man kunne savne i videoen, måske, er at der altid er nogen som tænker : " Jamen hvordan bliver jeg kreativ nok til få blogejerne til at bide på krogen ? " Mit svar er at det gør du efter at du har sat dig ned i 3 uger, skrevet 5 ting ned hver dag som vil gøre blogejerne glade lige fra seksuelle tjenester til at tage opvasken. På et tidspunkt kommer du frem til den helt rette løsning, og din hjerne er blevet gearet i mellemtiden til at være kreativ. Der er altid en løsning på at få et toplink, du skal bare finde den.

Det er Elite :)
Translate
Translate
Add a comment...