Shared publicly  - 
 
Vidste du, at jeg spadserer på et bånd, mens jeg arbejder ved computeren?

Her er min opsætning i kosteskabskontoret:

http://loebebaand.org/loebebaand-skrivebord/

(jeg er medejer af siden om løbebånd)

Er der andre derude som cykler eller går foran skærmen? Eller planlægger det?
Translate
Løbebånd har været populære i mange år. Med et løbebånd har du altid muligheden for at dyrke noget god fedtforbrændende træning eller forbedre konditionen, selvom det danske vejr ikke indbyder til løb...
2
Thomas Rosenstand's profile photoSøren Sjøgren's profile photoKim Vinberg's profile photoAnders Saugstrup's profile photo
9 comments
 
Smart - men det må da være forstyrrende at "gå", mens du arbejder?
 
Faktisk ikke. Det er lige så let som at gå en tur sammen og snakke. Masser af koncentration og rart ikke at sidde og få ondt i ryg og skuldre osv. Tasteri og læsning på skærmen er let nok - det fungerer bedst for de fleste med langsom gang på fx 1,8 km/t med 3-5% stigning. Kun når telefonen ringer er det lettest at stoppe båndet og stå stille, synes jeg.
Translate
Translate
 
Ved skrivebordet skifter jeg nogle gange stolen ud med en fitnessbold. Den ustabile siddeplads kræver at mave og ryg skal stabilisere kroppen hele tiden.

I øjeblikket er mit arbejde stillesiddende. Der bruger jeg min frokostpause på at svinge med kettlebells. Det bryder det stillesiddende og giver energi.
Translate
Translate
 
Jeg vil nødig gå eller løbe imens jeg programmere. Men Thumbs up til dem som gør det :)

Men jeg cykler en gang imellem foran skærmen. Sætter bare tempoet ned hvis jeg har brug for mere koncentration og tempo op når der er mulighed for det.
Translate
 
Spændende, +Kim Vinberg Hvordan fungerer det konkret med cyklingen? Sidder du op en motions- eller spinningcykel eller hvordan?
Translate
 
Sidder på en billig motionscykel fra (vidst nok) en coop butik med tastaturet op på håndtagene, da det passer helt perfekt til at ligge derpå og cyklen sat helt ned så den passer nogenlunde i en normal bordhøjde. Så bare laveste "gear" og så kan jeg sagtens trille stille imens jeg arbejder. Af en eller anen årsag vælger jeg ofte at køre baglæns på den, virker på en måde nemmere end at køre fremad.
 
Okay, det var sjovt - at baglæns virker bedst. Jeg må se om jeg kan omkode mit løbebånd til baglæns også og få det prøvet :-)
Translate
Add a comment...