Shared publicly  - 
 
Reddit og Youtube bersærker over buedansker, der kan skyde en hel flok beredne saracenere ned mens han selv er i frit fald fra en gymnastiksalstræplint - og det er uden at række ud efter koggeret en eneste gang!

Hold kæft jeg gad godt have set den video dengang jeg var otte år og jagtede måger og fjender på engene sammen med kvarterets andre unger! 

Var du også mesterskytte med hjemmelavede buer og pile?

http://www.reddit.com/r/videos/comments/13xlf6/worlds_fastest_archer_reinventing_the_fastest/
Translate
9
3
Uffe Fey flyttet's profile photoThomas Frost's profile photoLeif G Jensen's profile photoJesper Nerløe's profile photo
9 comments
 
Respekt. Har lavet mange buer og havde også en alu (eller hvad den nu var lavet af) da jeg blev lidt ældre.
Men mesterskytte blev jeg nu aldrig.
Translate
 
Det er jo næsten lige som at se mig med mine hjemmelavede buer tilbage i 90'erne :-)
Translate
 
Man kan godt erklære sig enig i mange af kommentarerne på youtube om at vi ikke rigtig kan bruge det her til noget. Bueskydning i dag er trods alt "kun" en sport og ikke meget andet i den civiliserede verden. Men jeg tager hatten af for at Lars satte sig for at modbevise bøgerne og eksperterne. Det viser ekstrem dedikation. Tænk hvor ufatteligt mange timer han må have brugt på at træne og eksperimentere, givetvis uden nogen udsigt til økonomisk vinding (formoder jeg). Det kan man kun have respekt for.
Translate
 
Buer lavet af bambus: JA
Mesterskytte: NEJ
Translate
 
Ja det var jeg, lavede selv bue og pile, en stor ulempe ved de hjemmelavede pile var at huden imellem tommelfinger og pegefinger altid blev revet af, dette skyldes de 3 styrefjer man havde monteret på pilen aldrig kunne monteres helt plan med pilen, snoren på buen blev også afmonteret efter brug, og mange andre ting, det var tider, man bliver helt salig
Translate
 
Da, man blev lidt ældre, " lånte " man fatters salonriffel, patroner dertil købte man ved den lokale købmand ( på landet) selvølgelig til en gave, dette ku' man selvom man kun var 13/14 år,' utroligt'
Translate
 
Man ku, jo ikke bare ta' fatters patroner, han havde tal på dem, man skulle også huske at rengøre riflen bagefter, jeg tør slet ikke tænke på hvad der ku' være sket!!
Translate
 
Virkelig imponerende bueskydning. Fuck Rambo.
Add a comment...