Shared publicly  - 
 
Google Penguin Update tanker III:

+Thomas Frost har muligvis fundet en Penguin Recovery Case, men det er stadig meget usikkert.
Læs om den her: https://plus.google.com/u/0/107222604027514317882/about

Kort fortalt handler casen om at der er sket en recovery efter noget som godt kunne ligne en Penguin - og at den recovery tilsyneladende er sket efter et indsendt reconsideration request, hvor website ejeren har afsvoret en række dårlige links, som han ikke har kunnet fjerne.

Se, hvis det faktisk er en penguin recovery case, er der et regulært blodbad i vente lige om lidt for alle verdens splogs osv. 
Website ejere, som er ramt af penguin vil indsende reconsideration requests til Google og afsværge alle deres splog-links i stedet for at betale deres SEO-konsulenter timeløn for at fjerne dem. Og derefter vil Google gøre alle disse splogs værdiløse.

MEN,

Måske passer det ikke, at man via en reconsideration request + afsværgelse kan komme ud af Penguin.

Se her hvad +Danny Sullivan skriver at +Matt Cutts har sagt:

In the past, if you spammed Google, you were told to file a reconsideration request. However, Google’s specifically said that reconsideration requests won’t help those hit by Penguin. They’ll recover naturally, Google says, if they clean the spam up.

http://searchengineland.com/google-talks-penguin-update-recover-negative-seo-120463

Hvad skal vi mon tro på? 

PS. Penguin kørte første gang 24. april og igen 25. maj. Herefter skulle den køres cirka engang om måneden, men vi har intet hørt om den i de seneste 2½ måned nu.

Se også 
Penguin-tanker I : https://plus.google.com/u/0/107018355063274719222/posts/XX1rzbZ8Rxp Penguin-tanker II: https://plus.google.com/u/0/107018355063274719222/posts/MAgeaqrPekR

Og så får du også lige det lette overblik for en god ordens skyld som video:
:-)
Translate
5
Anders Saugstrup's profile photoThomas Frost's profile photoKasper Toxvig's profile photo
6 comments
 
+Anders Saugstrup Jeg tror vi skal skelne mellem reconsideration requests som er filed fordi man er ramt af Penguin, i forhold til reconsideration request der er filed fordi man har nogle få links man gerne ser sig frabedt.

Jeg er helt med på man ikke får noget ud af at skrive en reconsideration request fordi man generelt er ramt af penguin, men spørgsmålet er om det ikke giver god nok mening at man kan skrive til Google hvis der er spamlinks man ikke kan få fjernet?

Derved er det ikke en reconsideration request imod penguin men blot en reconsideration request imod nogle få links. Og hvis disse links er grunden til man er ramt, giver det ok mening man recover.

Men det er stadig spekulationer :)
Translate
 
+Thomas Frost Ja, jeg ved det ikke. Det er lige nu umuligt at vide, om det kan lade sig gøre at komme ud af Penguin via reconsideration requests eller ej.
 
+Anders Saugstrup Som sagt tror jeg ikke det er muligt at komme ud af Penguin via reconsideration requests, men det er måske muligt at få nulstillet værdien af nogle specifikke links. Og hvis de links er skyld i man er havnet i filteret, kan det være løsningen på at komme ud.
Translate
 
Ja, men hvis det er sådan det virker betyder det jo også at der har været kørt en penguin-opdatering her for nylig - uden at Google har meddelt det.
Og det ville betyde at alle de folk, som selv har fjernet deres dårlige links, også ville være sluppet ud af Penguins kløer. Men det er ikke sket. Ingen rapporter om den slags succeser.
Translate
Translate
Add a comment...