Shared publicly  - 
 
Tror det bliver et hit med lavprisflybilletter over atlanten..
Norwegians hjemmeside er brudt sammen af overbelastning på lanceringsdagen, men prøv denne url - så får du priserne fra Oslo til NYC i juli (når siden virker igen engang)

PS. Stakkels Sydeuropa! :) Nu tager alle I nordeuropæere jo til Florida på ferie i stedet for herned.

http://www.norwegian.com/en/flight/lowfare/?D_City=OSL&A_City=JFK&TripType=2&D_Month=201307&R_Month=201307&AdultCount=1&ChildCount=0&InfantCount=0&D_Day=1&D_SelectedDay=08&R_Day=1&R_SelectedDay=08
Translate
Norwegians Low Fare Calendar gives you cheapest flights to New York from Oslo-Gardermoen. Book online and save time!
2
2
Nicolai Kostakis's profile photoOlof Maximilian Pape's profile photoAnders Saugstrup's profile photoMorten Elm's profile photo
32 comments
 
Så loadede siden. Der er envejsbilletter helt ned til 875 kroner! 
Translate
 
Det er for sygt. I sær fordi indenrigsflyvninger i USA også kan klares rigtig billigt!
Translate
 
Den virker vist kun hveranden gang, men kan også godt forstå der er run på hjemmesiden!
Jeg forudser i hvert fald jeg kommer til at flyve mere med Norwegian i fremtiden. Har en amerikansk kæreste, så brokker mig bestemt ikke over billigere billetter den vej :-)
Translate
 
+Rolf Hansen Ekstra fedt for dig! 
Jeg har en del familie derovre som jeg gerne ville besøge meget oftere. 
Og Norwegian er vel kun starten? Som jeg forstår det skyldes prisfaldet en ny flytype fra Boeing som sparer brændstof mv. Så der kommer vel samme priser fra et hav af lavprisselskaber og fra et hav af lufthavne snart?
Translate
Translate
 
Jeg ved ikke om der er andre der har bestilt sådanne fly endnu, men kan de jo blive nødt til, hvis de gerne vil blive ved med at flyve de lange strækninger :-)
Translate
 
Hold da op, det er gode nyheder!!

Jeg var i NY (og USA) første gang i foråret og jeg vil så gerne opleve det igen samt andre byer. Det bliver jo rent faktisk muligt nu. Det lyder som om 2/3 af rejsebudgettet lige bliver flækket! :)
Translate
Translate
 
+Rolf Hansen Ja mon ikke der er et par selskaber der vil lægge sig i selen for at få en bid af kagen? :-)
Translate
Translate
 
Det er for langt at flyve med småbørn synes jeg. 3 timer er til at klare, men derefter bliver det for meget.
Translate
 
Du får lige en +1, Olof. Jeg sad 14 timer ved siden af - og omringet af - grædende småbørn på vej hjem fra Hanoi i februar sidste år, og jeg fik stort set ikke lukket et øje.. Når jeg så lige var faldet hen, vågnede man fordi folk ikke liiige havde tænkt over at det nok er for lang tid for sådanne småbørn at rejse.
Translate
 
+Olof Maximilian Pape Okay, det ville jeg ikke være bekymret for overhovedet. De kan jo løbe op og ned ad gangene og lege med de andre unger osv. 
Translate
 
+Anders Saugstrup måske... Christian på 18 mdr. kan ikke sådan lige lege uden opsyn, men der går selvfølgelig ikke så lang tid før det er muligt.
 
+Kasper Kammersgaard Ja, børn larmer helt ekstremt. Men det er der ikke så meget at gøre ved med mindre de skal forbydes. 
Heldigvis er der jo business class osv for folk der har brug for ekstra sikkerhed for at kunne arbejde og hvile sig. Ja og selvfølgelig ørepropper osv. :-)
 
+Kasper Kammersgaard Kender det godt. Første gang jeg var i USA lukkede jeg heller ikke et øje pga. skrigende børn. Men tro mig - det er værst for forældrene.
Translate
 
+Lars Rasmussen I skal i hvert fald være velkomne her! :-)
Der er altid plads på sofaen osv. og der er masser af unger I kan komme ned og hjælpe med at passe! :-)
Translate
 
+Anders Saugstrup helt enig - det gør de, og det er deres natur.. I hvert fald de første par år! Jeg synes skam ikke at de skal forbydes - det ville være umenneskeligt.

Der skal bare opfindes en dims eller en dut som kan filtrere babygråd, og gøre det til lavmælt fuglekvidder i stedet for hvad jeg (der er lang tid til jeg skal have børn) opfatter som negle på tavler/savklinger der skærer i metal. ;)

Nu var det også ekstremt der i februar sidste år - jeg havde i forvejen fået meget lidt søvn, og var totalt uforberedt til turen hjem. Men det var godt nok også uheldigt, at den bagerste del af vores Airbus var blevet til legeland/dagpleje, og vi så lige blev placeret der.

+Olof Maximilian Pape - det tror jeg gerne. Jeg ville synes det var så pinligt, hvis mit barn bare skreg og skrålede i de mange, mange timer som det nu tager enten at krydse Atlanten, eller at komme til Asien. Men jeg forstår sagtens dem som ikke vil hæmmes af det at have små børn!
Translate
Translate
 
QC15 er så gode, at jeg en dag missede mit tog (kørte forbi mig - afstand ca. 3 meter). Jeg var i gang med at se film på ipad'en og hørte slet ikke toget. Og det var ikke et af de stille tog :)
Translate
 
Uhh, det er jo lige noget for en techie som jeg! Når en dag mine Sennheiser HD555 skal udskiftes, så kan det da godt være man skulle tænke over at købe nogle som lukker helt af for omverdenen.. De ryger lige i wishlist, så jeg kan huske på dem.
 
Tja, da jeg så dette opslag SKULLE jeg jo lige ind og se hvordan det stod til med aktien. Jeg købte i omkring 103 (efter en stigning på omkring 100% gennem de forrige 6 eller 12 måneder, husker det ikke helt), og efter et midlertidigt dyk hvor den var nede omkring 90, solgte jeg så i 106, tror jeg det var. Må konstatere, at Norwegians potentiale, eller aktionærernes tiltro til samme, fortsat synes at afspejles i en eksplosivt stigende kurs. Den står nu i over 120, og det er kun et par måneder siden jeg solgte.

@ Anders - Sydeuropa klarer dig da fint :-)
Translate
 
Hehe, tror snart at en amerikaner med gennemsnitsløn kan købe "dit" Grækenland, kære Anders. Få nu sat lidt skub i tingene - det er trods alt, halvt om halvt, mit andet hjem (jeg har så tilsyneladende stukket halen mellem benene ... dog kan jeg dække mig ind under at det skete som spæd, og der var mine beslutninger ikke altid helt gennemtænkte). 
Translate
 
+Nicolai Kostakis haha ja det er lige før. Og ja, det er vist fair nok ikke at bebrejde dig i det tilfælde. 

Der skal nok komme skub i tingene så snart forbryderfamilierne frivilligt lige slipper magten her i landet :-)
Translate
 
+Olof Maximilian Pape Jeg har rejst flere gange med små børn uden problemer. Min datter var 22 måneder da vi var i Caribien og New York. Og vores yngste var 9 måneder da vi var i Dubai.

Det gik helt fint (hvilket jeg er ret sikker på, at de andre passagerer også syntes)

Bare husk masser af "bestikkelse" - og så kan en iPad/iPod anbefales til de lidt ældre børn.

Og ja, der kan komme lidt skrig og skrål i måske 5-10 min. - men selv små børn skriger ikke konstant.

Så små børn er vel ikke så meget værre end teenagere med højlydte Nintendo-spil, ældre herrer som drikker sig fulde i gratis drink og folk med dårlig mave :-)
Translate
 
+Morten Elm Det lyder spændende. Hvordan rejste i - f.eks. i Caribien? Ved min sidste tur til Sicilien for et par mdr. siden fik jeg en oplevelse af at det faktisk var en rigtig hård tur for min mindste dreng. Selvom flyveturen "kun" var på 3 timer, så var varede selve rejsedagen frem og tilbage 12 timer. Det var det hele værd, men jeg ville være nervøs for en tur over Atlanten. Det er nok bare et spørgsmål om at springe ud i det.
Translate
 
Ja, det eneste virkeligt slemme, der kan ske, er, hvis det stakkels barn er stoppet til af forkølelse og ikke kan udligne trykket i ørerne. Det bliver en frygtelig tur for alle parter så.
 
+Olof Maximilian Pape I Caribien (plus New York) var vi af sted i fem uge. Og så var vi en uge på hver ø (plus en lille uges tid i New York). Her havde vi lejet "sommerhus"/ferielejlighed igennem HomeAway.com.

Utroligt nok kan man ofte få et helt hus (med egen pool) til samme pris som et hotelværelse.

Caribien om sommeren kan i øvrigt godt anbefales - en tredjedel af prisen i forhold til vinteren. Godt nok er det "regntid" - men vi oplevede ikke meget regn.

I Dubai (og Oman/Bahrain hvor vi også var) var det en kombination af lejlighed og hotellejlighed.

Og ja, det bliver nogle lange rejsedage, der bare skal overståes. Men det hjælper lidt, hvis det kan lade sig gøre at flyve om natten.

Så det er bare med at komme af sted :-)

+Anders Saugstrup Enig - det har vi heldigvis været forskånet for. Vi plejer samtidig at være velforsynet i sutter og juice - alt hvad der kan få børnene til synke.
Translate
Add a comment...