Shared publicly  - 
 
Spændende hvordan markedet udvikler sig, når der kommer en hel hær af danskere hjem fra searchlove-konferencen i London. 
Jeg kan forstå på deltagerne, at de bliver grundigt skolet i content marketing.

In other news, +Deducta A/S opruster også kraftigt på content marketing:
http://deducta.dk/er-du-deductas-praktikant-i-content-marketing/
;-)
Translate
3
Joakim Ditlev's profile photoTroels Kjems's profile photoGita Street's profile photoJacob Kildebogaard's profile photo
16 comments
 
+Simon Willer Ja, det er nu ikke ment så hårdt endda. Kan sagtens være at de kan finde en virkelig stjerne indenfor content marketing på den måde. Men lidt venligt drilleri skal der altså til, når der søges praktikant til fremtidens markedsføringsstrategi :)
Translate
 
Det nye sort i branchen? "ord er lig med content marketing - mange ord er lig med god content marketing"
 
+Elisabeth Kjær Tejlmand Det er nu lidt mere omfattende end bare ord. Ord var det nye sort i lang tid: Skriv store artikler og ultimative guides!
Det kom(mer) man ingen vegne med. 
Ordene skal illustreres og oplives med grafik, video og værktøjer, hvis nogen skal lægge nok mærke til indholdet til at det bliver spredt det mindste. 
Og så skal der tænkes i målretning - ikke kun målretning mod sine varer, men også målretning mod publikum. 
Translate
 
+Anders Saugstrup Som multimediejournalist er dine ord wellness for ørerne! BTW vi deler jo allerede kun billeder og video på facebook, så det lyder oplagt at den tendens flytter over på b2b
Translate
 
Skønt! Jeg ser en lys fremtid for infografik, javascript-beregnere og tools, 3D illustrationer og andre lækre sager. Right down my alley.
Translate
 
+Deducta A/S Godt at du ka' ta' det! :-) 
Ja, og jeg er som sagt helt enig. Det kan sagtens være en god måde at finde den rette profil på! 
Overvejer det lige et par dage om jeg skal forlade kone og tre børn og forretningen og rejse 3000 kilometer nordpå for en praktiskplads her i vinter. Du hører fra mig snarest! :-)
Translate
 
+Deducta A/S Mener I helt seriøst, at det er en fair byttehandel, at en person med en mellemlang eller lang kommunikationsuddannelse skal arbejde gratis for jer i 30-37 timer pr. uge i 3-6 måneder?

Tillykke til jer, hvis jeres stunt lykkes - men I hjælper ikke just med til at give online branchen et boost af seriøsitet.

I har række opgaver I som gerne vil have løst, fordi de tilfører jeres virksomhed værdi, men I vil ikke betale for det?

Muligvis er jeg vildt gammeldags, men jeg synes bare, at den indstilling er rimelig useriøs - uanset hvordan I så vælger at pakke det ind.
Translate
 
Spændende. Min vurdering efter at have blogget fast om området i 1,5 år er, at content marketing står lige foran det endelige gennembrud i DK.
+Elisabeth Kjær Tejlmand Det er mindst lige så relevant for B2B og i USA er der mest ryk på B2B content marketing for tiden. Specielt kan virksomheder i nichemarkeder få fordele ved at rykke hurtigt og over tid "eje" en masse relevante søgeresultater med en veltimet content strategy. Jeg havde en case på bloggen for nylig http://www.contentmarketing.dk/b-to-b-content-marketing/
Translate
 
+Deducta A/S Så vent til efter 1. januar med at hyre ind - så får I ekstra 25.000,- med i købet ;o
Translate
 
Nu er det heldigvis en branche med en masse kompetente folk der ikke kan få arbejde, så det skal nok lykkedes :D
Translate
 
Det der undrer mig mest, er at man sætter en praktikant, der må formodes ikke at have den store faglige viden, til at skrive faglige indlæg, som ansigtet udadtil. Dvs. den mindst faglige skal vise den skarpeste faglige profil. Det har jeg før set gå mindre godt. Men ok, det er trendy...
Translate
Add a comment...