Shared publicly  - 
 
Yes! +Lars Rasmussen har lagt version 1 af det nye Ledpaerer.dk website online!

(han deltager med sitet i Affiliate DM 2012 og jeg rådgiver ham)

http://ledpaerer.dk/

Læg mærke til det lækre filter her: http://ledpaerer.dk/led-oversigt/

Han er en knag til kode, ham Lars! :)

AffiliateDM: http://affiliatedm.dk/
Translate
13
Mikkel Johansen's profile photoLars Daniel Rasmussen's profile photoKenneth Wellin's profile photoJesper Ekman-Nielsen's profile photo
24 comments
Translate
 
Det er er meget anvendeligt filter, men jeg synes, at filtermenuen mangler det sidste lækre grafiske touch, som resten af siden har.

Bokse og fonte er sådan lidt firkantede - og ja, udvikleragtige :o)
Translate
 
+Martin Larsen Ja! Og +Troels Kjems, du har helt ret. Der skal pudses lidt af på menuen der - og der er andre små elementer, som mangler lidt kærlighed, men +Lars Rasmussen og jeg syntes det var tid til at lægge siden online nu og så pudse videre live. :)
Translate
 
Er rigtigt imponeret af det filter... Er det selv lavet, eller er det lavet ud fra noget original jquery (eller andet) kildekode som der er modificeret?
Translate
 
Super anvendeligt med filteret :-)
Men udover det grafiske, så bør sproget i filteret nok også friskes op. Bl.a. skift til dansk fra engelsk, og en anden overskrift. Kald det ikke for "filtrer" selvom det faktisk er det der sker. Kald det "specificer dine ønsker" eller lignende.
Translate
Translate
 
Super lækkert "filter", lige de værdier man har brug for at vælge til og fra.

Dog burde layoutet tilpasse sig browserens bredde. Ligesom Økonomi og indenrigsministeriets nye hjemmeside http://www.oim.dk
Translate
Translate
 
+Mikkel Johansen Jeg vil ikke anbefale at bruge ordet "facetter", så hellere "filtrer".
Det kan godt være at "facetter" er det mest korrekte ord rent sprogligt, men min pointe er at det handler om brugeren. Brugeren skimmer overskriften lynhurtigt og på denne korte tid skal brugeren have forstået funktionen. Så ingen fancy ord som "facetter" eller lignende ;-)
Translate
 
Lækkert at se et filter er IKKE skaber dublicated content, det er jo mere undtagelsen end reglen når det sker :-)
Translate
 
Jeg kan anbefale, at guiden/siden udvides med basal info om, hvorvidt man bare kan udskifte sine alm. halogensspots direkte med LED-spots (osv.)... Er jo basic viden for folk, der kender området - men til dem der skal købe - i hvert fald hos mig - er der tvivl! :-)
Translate
 
Det filter er sateme flot lavet, +Lars Rasmussen. Men som +Erik Pilgaard Hejlskov er jeg tvivlende overfor om den generelle dansker ved hvad beam angle er. Jeg har ikke løbet din kode igennem for at se, om du benytter Google Analytics eventtracking på det, men det vil jeg anbefale at du gør (jeg tvivler dog på, at du gør det). Hvis du så konstaterer at ingen bruger f.eks. "lifespan" så fjern det fra filtret. Ved godt det gør ondt at fjerne noget, man lige har brugt flere timer på, men det er i en højere konverterings tjeneste).
Men hat tips for det filter. Det er faneme flot!
Translate
 
I øvrigt. Når resten af siden er på dansk, så kunne det godt være, I skulle kalde knappen "buy now" for "køb her" eller noget i den stil. Den almindelige dansker forstår "buy now", men det vækker nok lidt mistillid generelt. Ellers bør I split-teste en dansk tekst vs jeres smarte engelsk ;-)
Translate
Translate
 
Så kommer der også lige en kommentar her fra :-) Godt at se der er kommet så mange kommentarer!
For lige at slå det fast, så er jeg klar over at der er nogle engelske ord indimellem, og det skal selvfølgelig oversættes, og rigtig god ide til overskriften på filteret +Erik Pilgaard Hejlskov ! Det skal jeg helst klart se på.
+Troels Kjems er enig i at der godt kan gøres mere ud af nogle af tingene på siden, og det vil der helt sikkert også blive gjort løbende. Nu skulle siden bare online, så jeg ikke ender med at Affiliate DM bliver vundet uden jeg har en side online :-)
+Mikkel Johansen helt sikkert, det var også tankerne i fremtiden at siden skal være responsiv så den fungerer optimalt på mobile enheder.
Tak, +Thomas Frost - det har masser af fordele at lave tingene på den måde, men hvis man har rigtig mange produkter, så kan loadtiden blive lidt "skadet" hvis man skal loade en liste med flere hundrede produkter :-) Her kan ting som lazyloading af billeder o.lign. dog være en god ting, og det gør vi blandt andet på +Lasse Kjær s (mv.) blacksnow.dk.
+Christian Haugaard Brix tak for forslaget - det vil jeg helt sikkert have med. Jeg har snakket med en indenfor området her for nogle dage siden, og han nævnte godt at netop spots tænker folk ikke så meget over, da de simpelthen ikke ved der er energieffektive alternativer til halogen-spots. Så det vil helt klart være en fordel at få noget fokus på.
+Tom Frank Christensen filteret er lavet ud fra et jQuery plugin der hedder Isotope (http://isotope.metafizzy.co/ - ser ud til at siden er nede lige pt.) som fungerer super godt og er nemt at bruge.
God ide +Morten Vadskær med event tracking. Det har jeg ikke smidt på endnu, da det som sagt er 1. version :-) Men er helt sikker på at nogle af filtrene kan fjernes, og ja - alle engelske ting skal oversættes.
Translate
Translate
Translate
 
+Lars Rasmussen er der planer om at udvide sortimentet med andre mærker end Philips?
En af mine kollegaer savnede at kunne afgrænse udvalget på dimension (højde og bredde).
Translate
 
Umiddelbart ja, +Mikkel Johansen . Dog kræver det en form for "dokumentation" at pærerne opfylder de forskellige ting de siger de gør. Der er blandt andet en liste ved det nu nedlagte Go' Energi, som jeg indtil videre har gået ud fra, og der mangler jeg stadig at få tilføjet nogle.
Dimension kunne måske også være interessant at få med. Måske i form at en slider som ved prisen? Så man kan lave en afgrænsning på den måde.
Translate
 
+Lars Rasmussen Superflot side og god funktionalitet i filteret. Afledt af en tråd på Amino sidder jeg dog og spejder efter diameteren på pærerne. Var det evt. en idé som valgmulighed i filteret? Eller måske bare synlig i produktoversigten.
Translate
 
Godt lavet!
Rigtig fedt filter. Du kan evt. Overveje at gøre det muligt at vælge flere ting i den samme kategori, så man f.eks. Kan vælge både 40 og 60 watt med sokkel e27
Add a comment...