owner

Feriedrømme  - 
 
Nå, hvilke rejser har du planlagt de næste måneder?
(Ingen her - vi har lige fået den 3. så der er tre små børn at fokusere på for nu :) )
Translate
1
Brian Reinhold Jensen's profile photoKenneth Wellin's profile photoMikkel Boutrup's profile photoMikkel Kongsfelt's profile photo
15 comments
 
Ingen. Men er begyndt at overveje lidt om vi skal smutte til Spanien og/eller Bulgarien først på sommeren.
Men regner nok med at booke en feriebolig i DK snart. Der er så mange steder vi ikke har været i Danmark og vi vil også gerne vise ungerne lidt af deres eget land.
Translate
 
Der er 2 uger i Sydøstasien i vente på et tidspunkt i foråret. Men alt for mange ubekendte gør at den endelige destination og tidspunkt endnu er uvist.
Translate
 
Uh, det er jo en af de sjovere posts at kommentere på, når man rent faktisk havde noget planlagt.

Jeg tager til Thailand d. 17. december. Lander først i Bangkok hvor jeg skal bruge et par dage på at se byen og lede efter forretningsforbindelser, holder dernæst jul på Koh Phangan og nytår i Hua Hin, inden ferien slutter med to dage igen i Bangkok d. 4. januar.

Det bliver rart!
Translate
 
Vi skal bare syd på til sommer  - Adriaterhavskysten bliver det på Kroatien siden - er ellers også tilhænger af at få set DK med ungerne. Men trænger til garanteret SOL og VARME - så gode links til Kroatien modtages gerne ;)
Translate
Translate
 
Skønt +Claus Pedersen - dem havde jeg ikke lige fundet uden dit link, vil fluks videre give linket til overkommandoen for projekt feriedrømme 2013 her i familie.

Men kom lige med nogle inside gode historier også - så jeg er sikker på at vandet har den helt perfekte blå farver, der hvor vi ender? Der er jo det der er svært ved bare at kigge feriesider :)
Translate
 
+Lene Aarup Vinther , jeg må erkende at jeg ikke er ekspert i Kroatiske vandfarver ;)

Eller Kroatien i det hele taget, desværre. Men tror da jeg skal derned en dag - dem jeg kender der har været i Kroatien var ret vilde med det.
Translate
 
+Lene Aarup Vinther Nu bor jeg jo i et nærliggende lavtlønsland, så det er vel oplagt at du hyrer mig som virtuel assistent til at køre en tur derop og scoute det bedste sted ud for dig? Bare sig til. :)
Translate
 
Vi skal til Curacao (en hollandske ø i caribien) om ca 4 uger
Translate
 
Uh, en lille skitur til Norge i vinterferien, fem dage med svigerinde-familien - sammenlagt 4 voksne og seks børn :-)
Sommeren kan vi ikke helt bestemme os for, USA, Borneo, Thailand, Grækenland eller Toscana (som vi plejer) - feriekontoen er ikke helt fyldt op, men omvendt stor nok til en smule oplevelser.
Translate
 
Her er den næste planlagte rejse en tur til det sydlige Frankrig til sommer. Min bedre halvdel har en søster permanent "udstationeret" dernede. Det er ved at være på høje tid med et besøg. Sidste sommer fik børnene lov at vælge: En tur i luksus sommerhus i DK eller en tur til moster i Frankrig. Afgørelsen var enstemmig: Vi kom ikke til Frankrig! :-)
Translate
 
Ingen planer her. 2013 står i uddannelses tegn. Så det + et hus som trænger til en ny facade betyder nok at feriekontoen bliver brugt på andet i år 😀

Ville dig rigtig gerne ud og dykke... 
Translate
 
Hyggelig tråd!

Vi nupper en skiferie i Sverige om en uges tid! Så skal ungerne lære at stå på ski, det bliver super fedt.

Og ellers bliver ferierne i 2013 ikke så voldsomme - der skal spares lidt i år. Så det bliver til en enkelt forlænget weekend til Berlin  Marathon og måske lidt ferie et par dage i forbindelse med en konference i Rio. 
Translate
Add a comment...