Shared publicly  - 
 
Værsgo, den første Markters.dk Elite Annoncør er

+3byggetilbud.dk !

Præsentationen af programmet er delt op i to webinars:

Del 1 af 2Marketers.dk Elite Annoncør: 3byggetilbud.dk Webinar 1 af 2 Præsentation af programmet sammen med +Johnny Krogsgaard fra 3byggetilbud.dk, hvor +Mikael Rieck Kousgaard og jeg spørger ind til alle mulighederne for affiliates (og der er mange! :-) ) 
41 minutters webinar

Del 2 af 2Marketers.dk Elite Annoncør: 3byggetilbud.dk Webinar 2 af 2
Her kommer Mikael og jeg med en lang række konkrete forslag til dig som affiliate. Hvilket slags site kunne du bygge for at tjene penge på programmet? Hvordan kunne du markedsføre sitet osv. 
81 minutters webinar

Mikael og jeg er super spændte på at høre hvad du synes om denne måde at præsentere et affiliate program på!

Læs mere om Elite Annoncør Programmet på http://marketers.dk/e
34
4
Mikael Rieck's profile photoJohnny Krogsgaard's profile photoHalfdan Timm's profile photoPhillip Lind's profile photo
25 comments
Translate
Translate
 
Hjælp. Hvordan havner en så ligegyldig info på min g+?
Translate
 
Det er noget sviner at sådan noget ender på mit g+ side, det er en ligegyldig reklame søjle. Give ikke disse fjolser penge, de respekterer ikke din g+ side.
Translate
 
+mogens petersen +Thomas Pedersen +Alexander Drachmann Beklager, hvis det her indlæg har generet jer. Det er ikke tanken med det. 
Google + virker sådan at hvis I laver et indlæg der får mange stemmer og delinger, bliver det en del af "Udforsk" (knap i sidebaren til venstre)
Og hvis jeg inde under Udforsk-punktet ikke har skyderen helt mod ventre (den reguleringsskyder, som I kan se oppe i højre hjørne), så kan det ske at jeres populære Google+ indlæg bliver vist i min strøm selvom jeg slet ikke har jer i mine cirkler. 
Translate
 
Hvor er det typisk "små-sko" det her. G+ er indrettet, som det er - og alligevel lader mavesure individer det gå ud over Anders og hans altid yderst lødige indlæg. "Meldt som spam" i stedet for at bruge bare ét minut på at forstå, hvordan G+ virker... GET A LIFE!
Translate
 
Tak, +Thomas Rosenstand. Aldrig fedt at blive kaldt et fjols af en pædagog :-)
Men samtidig kan jeg godt forstå at folk hopper i stolen i sådan et tilfælde her, hvor et indlæg fra en for dem vildt fremmed pludselig popper op i deres strøm. Kunne godt være at Google skulle overveje om de kunne forklare deres indstillingsmuligheder bedre for folk. 
Translate
 
+Anders Saugstrup Det kunne Google godt. Men det fritager ikke de omtalte herrer for at blive stemplet af mig - de kunne jo have afventet dit svar, inden det blev anmeldt som spam ;-)
Translate
Translate
 
+Lars Skjoldby Ja - det er den. Hvis man kan kalde andre for fjolser og anmelde spam, kan man også læse det i gråt i 11 px ;-)
Translate
Translate
 
+Lars Skjoldby Tja - det kan godt være. Men det er jo stadig usselt (i min optik) at melde noget som spam, blot fordi man ikke har gidet bruge de få minutter på at sætte sin strøm rigtigt op. I jura er der vist noget med, at ukendskab til loven ikke fritager for ansvar. Det synes jeg også gælder lidt her.
Translate
 
+Lars Skjoldby Jeps - og en del af G+. Heldigvis kan enhver jo skubbe slideren helt til venstre og dermed undgå at lade sin strøm "forurene" af indhold, der er gået "Hot and Recommended".
Translate
 
Ulempen ved succes og popularitet er, at der følger "haters" med. Har man ingen haters, så er man ikke rigtig populær :)
Translate
Translate
 
Facebook konkurrencerne med " giv mig et plus, og vi giver 1 krone " , er godt på vej herind. Så den blokèrknap, skal nok blive brugt i fremtiden :)
Jeg har såmænd ikke noget imod det, har selv brugt det på Facebook ( jeg fik doneret nogle tusinde til kræftforskning, og har nogle glade medlemmer af siden )

Noget der dog får mig til at blokere folk ret hurtigt, er hvis de alt for ofte reklamerer for deres services , eller produkter, under påskud af bare at ville " fortælle lidt om hvor godt det er ".

Enten laver man reklame, ellers er man personlig. Ikke de der miksede, manipulerede budskaber. Her i Anders`s post er der ren røv at trutte i. Det er reklame, et tilbud, kald det hvad du vil.

Bloker,ignorer eller tag imod. It`s up to you.

Denne besked er sponsoreret af +Aktiv 3
Translate
 
Jeg takker for opklaringen. Jeg såmænd også kun ude efter en form for hjælp til at undgå ting i ens strøm jeg ikke er interesseret i.

Jeg er sikker på at dette skal fremgå mere klar mht indstillinger. Hvis der kommer meget af dette kan man blive på fb og høre om udviklingen i farmville. :-)

Jeg vil dog stadig anbefale g+ frem for fb.
Translate
Translate
 
Jeg fik engang en haters mail, sådan virkelig ondskabsfuld brækspand, fordi jeg havde sendt et nyhedsbrev ud om, hvordan man nemt kunne forbedre sin kommunikation.

De tips valgte vedkomne IKKE at bruge!

Jeg fik et chok, men i dag er jeg mere cool omkring sådan noget, men damn, man skal lige igennem nogle gange, før man er lid mere hårdhudede.

Men jeg er også bare sådan en følsom tøsepigedame, der bare helstvil have at alle er glade :-) 
Translate
 
+Maj Wismann Verden er sådan. Jeg er nået der til, hvor jeg indser, at den slags mennesker er sølle stakler, der lader deres frustration over, at de ikke har opnået noget særligt i livet gå ud over dem, der har. Og så er det nemmere at håndtere - men jeg har også været der, hvor jeg tod det nært engang. Men du ved: Der er mennesker så sølle, at de ikke bør kunne røre én ;-)
Translate
 
+Maj Wismann Du er ikke den eneste: En af mine venner plejer at sige: Jeg er jo bare en stor tyk dreng med en lille bange pige inden i! :-) Og sådan har vi det jo nok mange af os i virkeligheden :)
Translate
 
Ja det er rigtigt! Sådan har jeg ikke tænkt det +Thomas Rosenstand, tak for det :-)

I dag tænker jeg også, at der jo så er knap 5000 på min mailingliste som såikke ville lære noget, hvis jeg lå under for sådan et usandsynligt uhøfligt menneske!

Missionen er højere end de tudekiks, der må være tilbage til mig :-)

Hihi +Anders Saugstrup, den er sku sjov den kommentar. Gnæk, den vil jeg så fnise over resten af aftenen :-) 
Translate
Add a comment...