Shared publicly  - 
 
+Frank Hellerup Madsen har gjort en ret fantastisk opdagelse og har blogget om det!

Det lader til at det gyldne tal i SEO er 100 sekunder.

Hvis en af dine besøgende forlader dit site inden der er gået 100 sekunder, tyder Franks fund på, at Google mener den besøgende måske har været utilfreds med oplevelsen.

Hvis vi tager et gæt og siger at Google nok ikke har fundet på det tal ved at slå med terninger, så er der en god chance for at tallet er et gennemgående tal i algoritmen. Med andre ord, så kunne man forestille sig at der hejses et flag for sites med en avr. time on site på under 100 sekunder. Eller måske mere sansynligt med en stor procentdel af de besøgende som forlader sitet inden 100 sekunder.

Jeg vil anbefale dig at kigge på begge dele: Kan du få din avr. time over 100 sekunder, er det godt. Men sørg også for at det er så få procent af dine besøgende som muligt, som forlader sitet inden 100 sekunder.

Anbefalet (pligt!)læsning:
http://densynligemand.dk/test-af-det-kritiske-bounce/
Translate
8
4
Frank Hellerup Madsen's profile photoArve Kvaløy's profile photoNiels Tybjerg's profile photoHenrik Andersen's profile photo
6 comments
 
Mange tak for omtalen - og ja, jeg synes selv, at det var lidt interessant, da jeg faldt over det en aften for noget tid siden.
Translate
 
Så er det bare om at gribe fat om den besøgende og få ham til at blive længere end de 100 sek :)
Translate
Translate
 
+Frank Hellerup Madsen for mig at se er det den bedste SEO observation i lang tid. Det a G indretter deres software efter det får mig til at gætte, at "100 sekunds reglen" er et væsentligt signal i forhold til pandalisering, og dermed også afpandalisering.
Translate
Add a comment...