Shared publicly  - 
 
Sjældent at man så klart kan læse sig til Enhedslistens gale planer uden at skulle tygge hele partiprogrammet igennem selv.

Få hurtig klarhed her: http://politiken.dk/politik/ECE1689781/enhedslisten-revolutionen-kunne-godt-komme-inden-for-20-aar/
Translate
Det fremadstormende venstrefløjsparti vil nationalisere banker. Medarbejdere skal have mere indflydelse.
10
1
Thomas Frost's profile photoJan Jensen's profile photoAnders Saugstrup's profile photoMikael Rieck's profile photo
26 comments
 
Hvis Enhedslisten nogensinde skulle få magt, så er jeg den der er skredet. Nægter at bo i et land hvor jeg er omgivet af så mange tosser. 
Translate
 
+Lars Bachmann Held og lykke med flugten. Kommunistiske lande er ikke just kendte for at belønne revolutionens fjender med udrejsetilladelse :-)

Du skal nok nærmere forvente at blive sendt på uddannelse i en lejr. :-)

Og samme for din familie for en sikkerheds skyld. Det går jo ikke at der er borgere, som misforstår revolutionen og tror at man kan være uenig i at den er god. :-)
Translate
 
Hvis de virkelig mener at en kassedame og en læge skal tjene det samme - så syntes jeg at de skulle starte med at regulerer deres egen løn i folketinget til ikke at overstige dagpengesatsen!
Translate
 
Man kan kun håbe at der er nogle af de 12% der stemmer på Enhedslisten som har fået sig en øjenåbner her til morgen!
Translate
 
Nu har Enhedslisten faktisk reguleret deres folketingsmedlemmers løn til et niveau som en almindelig lønmodtager (faglært arbejder fra København), resten bliver indbetalt til partikassen.

Der bliver jo heller ikke sagt at vi alle skal tjene dagpengesatsen efter socialiseringen, bare at vi alle skal tjene det samme.
Translate
 
+Kim Bach såfremt du og jeg skal tjene det samme, hvem af os skal så komme med de nye gode idéer eller give den en ekstra tørn i arbejdslivet - når den ene part alligevel også bliver belønnet for sin inaktivitet?
 
+Jan Jensen det er jo det klassiske spørgsmål :-), og jeg kan ikke svare på det, da jeg ikke kender svaret.

Personligt kan jeg godt lide utopiske drømme om et samfund hvor vi alle hjælper hinanden i stedet for at jage rundt efter materielle goder, fik engang spørgsmålet "hvorfor kan du kun lide at lave ting du ikke får penge for?" Svaret gav jeg ikke, men det handler om frihed, en frihed jeg ikke har fået gennem mine, til tider, højt betalte jobs. Frihed på det niveau er vi som menneskehed vist ikke klar til at forvalte.
Translate
 
+Kim Bach Tak for dit svar ;)

Jeg tror vi heller aldrig kommer til det - fordi der vil altid være dem der ikke gider løfte en finger og de skal på ingen måde have den samme fortjeneste som de der bidrager med både 8 - 10 - 12 timer dagligt eller mere til samfundet!
Translate
Translate
 
Jeg er ganske sikker på, at det vi ser er socialdemokratiske protestvælgere og diffuse SF'er, der føler sig svigtet af regeringens politik. Derfor tror jeg, at når denne bølge har lagt sig - vil vi se få efterdønninger i nogen tid - herefter vil Enh. ryge ned på nuværende niveau igen i meningsmålingerne. 
Translate
Lise B.
+
2
3
2
 
+Karsten Krabbe Der står også, at der er ytringsfrihed i Danmark, privat ejendomsret etc. Hvis det er din definition af "meget demokratisk" siger jeg tak for kaffe! 
Translate
 
+Karsten Krabbe Da du som borger stemmer på Enhedslisten, kan du måske være rar at svare mig på et enkelt spørgsmål!

Såfremt at jeg nu var blevet millionær (som jeg desværre ikke er blevet) fordi jeg med succes har opbygget min egen virksomhed igennem mange år - med lange arbejdsdage på 10 - 15 - 20 timer dagligt.

Skaber arbejdspladser til en masse mennesker der kan tjene en løn hjem til familien, som også betaler skat i Danmark osv

Jeg betaler en meget høj skat i Danmark i henhold til de regler der er på området (grundet min høje fiktive løn) osv.

Hvorfor skal jeg som person betale endnu mere / ekstra meget i skat blot fordi har formået at tjene flere penge end andre, som ikke har ville ydet det samme jeg har måtte yde for at nå mit endelige mål?

Og endelig hvorfor er det lige at Enhedslisten mener at de har ret til at tage (stjæle) denne virksomhed fra mig, så vidt de kommer til magten i Danmark?

p.s. jeg syntes det er flot af dig at melde dig på banen og gå lige ind i løvens hule, hatten af for det!
Translate
 
+Karsten Krabbe Mange tak for dit svar, desværre fik jeg ikke svar på mit ene spørgsmål som blev til to...

- Hvorfor skal jeg betale ekstra i skat (i forhold til den almindelige beskatning) blot fordi jeg har været dygtigere / flittigere end andre til at tjene penge?

- Hvorfor skal Enhedslisten have lov til at stjæle min virksomhed såfremt de kommer til magten i Danmark?

Angående de multinationale selskaber, ja så kunne det være rart at de bidrog med lidt flere penge i statskassen (de overholder blot landets nuværende love) - men alternativet er at de lukker deres virke her i Danmark og alle medarbejderne vil blive fyret og så har vi bare endnu flere arbejdsløse i Danmark som det private arbejdsmarked skal betale for!

Når vi nu engang lever i et demokrati, så har alle vel den samme ret til at få SU, børnecheck og folkepension uanset økonomiske forhold - alt andet er jo forskelsbehandling!

Angående ekstra arbejde, så er grunden til at dine bekendte ikke får noget reelt ud af det ekstra arbejde, den høje skat vi har i Danmark - en skat som direkte går til stat og kommune!

Så jo færre penge staten og kommunerne bruger, jo flere penge til dig selv og dine bekendte!
Translate
 
+Karsten Krabbe Igen vil jeg sige tak for dit svar, men istedet for at svare på mine spørgsmål, skriver du en hel masse andet. Så jeg vil opfatte dette som at vi ikke kommer videre i denne lille debat.

Du skal have mange tak for din deltagelse!
Translate
 
+Anders Saugstrup Det siger noget om hvor dårligt de andre partier har gjort det, at enhedslisten får så mange stemmer.

Men jeg er ikke overrasket overhovedet. Der er folk der gerne vil stemme for partier til venstre på skalaen, og hvor er de partier? Der er vel ikke nogen der længere anser SF for et venstreorienteret parti? De er vel nærmest et midterparti, ligesom Soc. Venstre, konservative, Rad.

Hvis man ønskede at stifte et nyt parti så er der virkelig et kæmpe hul lige nu. Kom ind og udstil enhedslisten og nap stemmer fra dem og SF.

Hvis man samtidig er reel, ærlig og ikke fører midterpolitik så er der virkelig plads. Var det ikke Villy der kritiserede de amerikanske udemokratiske fangetransporter udført af CIA? Og var det ikke samme Villy der lige pludselig nægter at tage stilling til det og spørge ind til det så snart han fik muligheden da han blev minister?

Den slags skaber bare ikke langsigtet troværdighed, derfor ryger vælger længere og længere ud.

Jeg håber der kommer en dag hvor politik også bliver noget med at kunne se sig selv i spejlet om morgenen når man vågner som politiker. Som det er nu, må de fleste have rimelig svært ved det.
Translate
 
+Anders Saugstrup Din kommentar (#2 i sporet) er slet ikke sjov. Det er lige præcis problem og venter vi for længe (og revolutionen kommer), så hænger vi på den.
Translate
 
+Anders Saugstrup Men hvor du befinder dig, må lignende tanker vel ligge i baghovedet? En revolution tror jeg ikke kun kan ske i lille Danmark, men i langt de fleste vestlige lande (nok ikke USA som i stedet bare kører sig selv helt i hullet).
Translate
Translate
 
+Anders Saugstrup Kan ikke se hvordan du kan bruge modstand fra noget udefrakommende i denne sammenhæng. Anyway... det var ikke min mening at tage denne tråd af sporet.
Translate
 
+Karsten Krabbe Jeg beklager, men du har tabt mig fuldstændig med dine svar / spørgsmål... Jeg skal dog lige minde dig og læseren om at udgangspunktet var et fiktivt scenarie.

Igen vil jeg blot sige tak for din deltagelse, det har været dejligt med en sober debat på trods af meningsforskelle.

Há en fortsat dejlig dag!
Translate
 
Så lukker vi lige tråden her og sletter alle kommentarer fra Karsten og Daniel inden det hele ender i injuriesager.
Translate