Shared publicly  - 
 
Og hvordan går det så med det http://marketers.dk nu hvor alle pladserne blev udsolgt på 23 timer og dørene lukkede for tilmelding?

Det går virkeligt godt!

Både +Mikael Rieck Kousgaard s og min oplevelse samt de tilbagemeldinger vi har fået er helt kanon: Der er masser af liv i forumet, gode tilbagemeldinger på webinar og bare en rigtigt fed og hjælpsom tone + masser af åbenhed og deling af viden.

Beklager, hvis jeg bliver lidt rørstrømsk her, men det er med et kæmpe smil på hele vejen, at jeg arbejder med det her projekt!

Hvis nogen af medlemmerne har kommentarer til situationen, så kunne det være sjovt at se flere meldinger her i tråden. 

PS. Vi har lavet en liste, som får besked, hvis vi igen åbner for nye tilmeldinger. Send en mail til os på m@marketers.dk- så får du besked om eventuelle åbninger.
Translate
19
1
Stefan Jørgensen's profile photoLasse Jaldorf Andersen's profile photoAnders Saugstrup's profile photoGrosen Friis's profile photo
11 comments
 
Ja det er imponerende med den aktivitet. Det er fedt:-)
Translate
 
Fedt forum i har fået opbygget :-) Glad for at jeg nåede med :)
Translate
 
Og kan kun sige det samme som +Anders Saugstrup

Det er lige det forum vi længe selv har ønsket at være med i. Og vi kan kun give alt rosen til medlemmerne. Fantastiske mennesker.
Translate
 
Det er så vildt sejt og godt gået :-)
Translate
 
Og mikael, jeg tror det er en rigtig god strategi at gå ud fra, hvad man selv har manglet. Det har jeg også gjort og strategien lader til at virke :-)
Translate
Translate
 
Det fungere fantastisk og som i selv siger er det hvad der har manglet,  jeg har på ingen måde fået noget lignende ud af de facebook lignende grupper jeg er med I, dette handler måske om 2 nøgle ting:
1. De rette mennesker er ombord = der er folk med expertise I de fleste brugbare ting.
2. Der er ikke "for mange" mennesker - Jeg tror ikke selv jeg havde tænkt tanken at lave en stop klods på 150, men jeg tror måske det er en geni-streg fra jeres side!
Translate
 
+Mads Singers Sorensen Jeg tror du har fat i noget af det rigtige der. 
Aner ikke om 150 er den rigtige grænse - nu vil vi lige se tiden lidt an og vurdere hvor meget tryk der er på inden vi tager stilling til den del. 
Translate
 
Jeg synes også at det fungerer super godt. Der er ikke så meget "støj" derinde, som der hurtigt bliver på de andre medier. Jeg har også allerede fået flere gode tips, og endda et par enkelte øjenåbnere, der har givet mig de første rigtige affiliate kroner. Derudover er det bare en super motivation, at kunne gå derind og blive inspireret. Jeg fortryder ihvertfald ikke at jeg hoppede med på tilbuddet!
Translate
 
Det fungere rigtig rigtig godt. Og du behøver ikke at være prof. Selv vi nye får rigtige gode svar/synspunkter på vores spørgsmål.
Så det kan siges meget kort. Var jeg ikke så heldig at være medlem, var jeg den første til at få sendt en mail..
Translate
Translate
Add a comment...