Shared publicly  - 
 
OBS til den danske regering:

Der er faktisk et punkt man kan nå, hvor yderligere afgifter ikke giver flere penge i statskassen. 

Se det græske eksempel her: 

Regeringen fordobler igen (for anden gang siden jeg indvandrede her i 2006) prisen på fyringsolie. Der skal ekstra penge i statskassen. 

Resultatet er at forbruget reduceres med 85%

Nu ved jeg godt at forholdstal er svært for mange politikere, så jeg vil bare sige at det ikke er en god forretning for statskassen og lade det blive ved det. :-)

http://www.ekathimerini.com/4dcgi/_w_articles_wsite2_1_27/11/2012_471884
5
Kim André Langholz's profile photoTorsten Nielsen's profile photoThomas Mortensen's profile photoGudrun Alice Jensen's profile photo
17 comments
 
Apropos forholdstal: Hvor meget mon 9,5 kroner pr liter fyringsolie for en græsk mindstelønner med 3900 kroner udbetalt om måneden svarer til for en dansk mindstelønner? 
Translate
 
Hvis man sammenligner med dagpenge bliver det vel omkring 35 kroner pr. liter
Translate
 
I de fleste tilfælde får man jo indtrykket af at generel økonomi basis viden ikke er noget som politikkerne har lært om i skolen, så at forlange at de skal forstå noget så "kompliceret" som forholdstal er vel at stramme den :)
Translate
 
Det er påfaldende så ofte politikkere er ude at trit med virkeligheden. Nu er mit fagområde software og når en politiker åbner munden på det område tager jeg mig tit til hovedet. Hvis de er lige så håbløse indenfor økonomi vil det ikke overraske mig spor, desværre
Translate
 
Ideen bag Lafferkurven er, at når man hæver skatterne til et vist punkt, så falder skatteudskriverens indtægt.Og at der derfor på forskellige skatter og afgifter kan findes punkter, hvor man kan få flere indtægter ved at sænke skatten. Wiki har en nogenlunde artikel på om det: http://da.wikipedia.org/wiki/Lafferkurven
Translate
Translate
 
Tja, der er vel ikke rigtig en mindsteløn i Danmark? Måske kontanthjælp er mere rimeligt at sammenligne med
Translate
 
Jeg er lidt på tynd is her, men jeg mener ikke vi i Danmark har en lovsikret mindsteløn. Er man omfattet af en overenskomst vil der selvfølgelig være aftalt en mindsteløn, men det er der vel mange der ikke er. Jeg har eksempelvis aldrig arbejdet et sted, der officielt har haft en overenskomst.
 
Vi havde sidst dag, besøg af en repræsentant fra Dansk Metal Sønderborg, på min skole. Han forklarede os, at der i teorien ikke var nogen mindsteløn i DK. Så jeg mener, at Morten Okkerholm har ret :-) 
 
Good One +Anders Saugstrup:)
Og nej, der er ikke nogen mindsteløn i dk selvom mange tror det. Der er overenskomst sikret løn hvis virksomheden er tilsluttet en overenskomst. 
Translate
 
Vores politikere kan jo ikke finde ud ad andet end ad lave ting og hæve skatter pg afgifter. Vi er jo verdens dyreste skatte og afgift land og her fører vi med så mange milliarder af vi skal ned med 65 milliarder om året for bare af være ved siden af nummer 2 Sverige... Vores arbejdsstyrke inkl offentlig ansatte udgør 1,2 million pg vi er 6 millioner... Vi mangler kun Novo, Mærsk eller Carlsberg siger stop også lukker Danmark som land også er det ho pinligt af vi har haft de konservative bed magten i 10 år.... Vi må håbe Venstres nye udmeldinger holder stil med skat som Sverige og løn som Tyskland de kunne sku være rart Med vækst igen :)
Translate
 
Af@@@ svært med flyttemands tommelfingre på iPhone :(
 
Det kan være der sker noget her i det nye år. Aktierne er da begyndt at stige. Det halter bare lidt med arbejdsløsheden, så jeg ønsker der kommer vækst her i det nye år.
Translate
Add a comment...