Værsgo, mere

indholdsmarkedsføring og elite linkbuilding! :)

Se vores nye speed drawing film her: http://www.spain-holiday.com/company-blog/buyers-guide

Jeg er i et løbende samarbejde om indholdmarkedsføring med +Claus Sorensen og +Claus Pedersen fra +Spain-holiday.com og +Campaya.dk, og denne video er en ud af en hel flok, som er på vej på dansk, engelsk, fransk og spansk.

Lad mig fortælle dig lidt om ideen med denne video:

Formålet med videoen er at blive endnu bedre venner med ejendomsmæglere i Europa, som sælger ferieboliger til deres købere.
Vi vil gerne opnå at en masse gode links, der giver relevant trafik til websitet. Og vi vil gerne opnå en relation med mæglerne, som betyder at de tænker på  +Claus Sorensen og +Claus Pedersen, når de skal foreslå huskøbere hvem de kan kontakte for at få lejet deres nye feriebolig ud. 

Derfor har vi lavet en video, som skal hjælpe ejendomsmæglerne med at sælge ferieboliger og som de kan embedde direkte på deres egne hjemmesider. 

Videoen forklarer potentielle købere købere af feriebolig hvordan de kan sikre succes med udlejningen af boligen. 

Er det lidt kringlet? :-) 

Kæden er sådan her: Claus&Claus hjælper ejendomsmægleren med at hjælpe potentielle købere med udlejningsplanlægningen. Køberen køber derfor hos ejendomsmægleren, som bliver glad og takker Claus&Claus ved at henvise købere til dem, når de leder efter udlejningshjælp. 

Vi er selvfølgelig rigtigt spændte på ejendomsmæglernes modtagelse af den her gave. De bliver kontaktet om muligheden for at vise videoen på deres hjemmeside i løbet af de næste dage og uger. 

Jeg skal nok skrive en opdatering om forløbet senere, men vi tænkte at det kunne være sjovt at tage dig med på medhør allerede nu. :-)

Hvad tænker du om idéen?
Shared publiclyView activity