Shared publicly  - 
 
Penguin-tanker fortsat:

Danny Sullivan nævner ikke link-profil i forbindelse med Penguin updaten
http://searchengineland.com/penguin-update-recovery-tips-advice-119650

Google nævner primært den udgående link profil i forbindelse med Penguin updaten
http://googlewebmastercentral.blogspot.com/2012/04/another-step-to-reward-high-quality.html

Danske seo-ere inkl. deMib lægger meget vægt på den indgående link-profil i forhold til Penguin. Mange har observeret at det ser ud til at være trickeren
http://www.demib.dk/google-penguin-panda-1311.html

Rand lægger også vægt på indgående links btw (starter 6:20 minutter inde)
http://www.seomoz.org/blog/6-changes-every-seo-should-make-before-the-over-optimization-penalty-hits-whiteboard-friday

Hvad mener du selv, Anders? Jeg er ikke sikker nok endnu til at jeg vil udtale mig. :-)
4
Anders Saugstrup's profile photoMikael Rieck's profile photoHenrik Bondtofte's profile photoJimi Hove's profile photo
18 comments
Translate
 
Hej Anders,

Jeg har kigget nærmere på en del sites nu og det eneste mønster jeg med sikkerhed kan sige går igen, er ekstremt manipulative linkprofiler.

Ensidig linkbuilding, med al for stor fokus på ankertekster og for lidt varians i forhold til kildetyperne, samt relevansen af disse links. Jeg ser på ingen måder denne nye update som noget epokegørende, det er blot en opstramning af de parametre vi allerede godt vidste Google kiggede på.

Dem der har fået høvl, er dem der har været for blåøjede i forhold til hvad Google er i stand til at identificere. Vi er mange der har prøvet at ytre os om lige præcis dette, i lang tid - dem der valgte ikke at lytte, fordi de forskellige teknikker virkede her og nu, mærker nu konsekvensen af deres kortsigtede valg.
Translate
 
Nej. Nu har jeg dog ikke kigget på et site der keywordstuffede - so 90ies.
 
+Henrik Bondtofte Tror ikke nødvendigvis at det har noget med "blåøjethed" at gøre. Hvis ting virker og afkastet opvejer investeringen, så er det en god forretning i min verden. At den så er mere volatil end andre metoder er noget andet. Det har nogen det godt med og andre ikke.
Translate
 
Ja okay keyword stuffing er nok et lidt altmodisch udtryk at bruge :-) Det jeg mente var sider med lidt for perfekt keyword denisty osv.
Translate
 
Jeg ser nu en del sites, som slet ikke lever op til det som Henrik siger her, blive straffet for vildt. Og en masse virkelig skodsites ranke helt vildt nu. Prøv at læs lidt rundt omkring, og se de resultater folk får.

Anyways... negativ-seo bliver big business nu. Tillykke til blackhatterne
 
+Jimi Hove Spørgsmålet er om det egentlig er en kriminel handling hvis den kan bevises?
Translate
Translate
 
+Mikael Rieck Kousgaard Enig for nogens vedkommende, jeg har selv sider der er røget i svinget nu, men jeg har været indforstået med risikoen - det ved jeg også at du har været af flere omgange.

Men det ændrer stadig ikke på, at der er mange der har udført disse tiltag, som ikke har været indforstået med risikoen, velvidende at den var der. Og det er så mænd dem jeg adresserer med ovenstående kommentar.
Translate
 
Jeg har selv en underside, som er blevet kneppet for vildt. Ingen stuffing, ingen voldsomt enslydende ankertekster, gode udgående links , gode socialshares, kommentarer , god håndskrevent content.. alt det Google ønsker... kneppet ihjel
 
+Mikael Rieck Kousgaard +Jimi Hove Jeg tror nu sagtens man kan køre en sag på sådan noget, hvis man ved hvad man laver, er det bevidst sabotage, at der så ikke findes en specifik lovgivning på det område, gør det ikke mindre kriminelt.
Translate
 
+Jimi Hove Og du er sikker på det ikke skyldes noget andet? Vil du venligst fremsende URL til mig på henrik@bondtofte.dk- det vil jeg gerne lige kigge nærmere på.
Translate
 
Men altså jeg har heldigvis en del sites, og dem som tjener mig mest , er ikke ramt. Og jeg overlever fint. Men tjek lige på Google Webmaster Central... det nogle helt vilde spamsites som nu ranker, og gode clean sites , er væk. Gode clean sites som folk lever af, er smadret. Jeg klarer mig fint, men har sgu ondt at de mennesker som deres sites smadret af spamsites.. Igen tjek Webmaster Central, og se de mange cases. Jeg har aldrig set noget lignende i al den tid jeg har arbejdet med det her.

+Henrik Bondtofte 1000 tak for hjælpen, men jeg er sådan en type som gerne vil finde ud af det selv, for også at lære... men det er super venligt af dig. Finder jeg ikke ud af det, så kontakter jeg dig. Tak :)
Translate
Translate
 
+Jimi Hove Det er en aftale. Men husk på, at man også kan lære en masse, ved at sparre med andre :)

Det skulle i øvrigt ikke undre mig, at spammerne har været bedre til at variere linkkilder og metoder. Google har jo på ingen måder bare lukket ned for linkspam - det virker skam stadig, man skal bare tænke sig om.
Translate
 
+Henrik Bondtofte Ja jeg ved det ;) Jeg er desværre typen som altid tager 100 forkerte valg, fordi jeg selv vil gøre det.. haha :) Jeg er dog blevet bedre til at lade være, men lige her, ser jeg det som en udfordring , som jeg gerne vil lære af. Hvis min hovedindtægter stod på spil, ville jeg betale andre, med det samme, for at hjælpe... Men jeg giver det lige lidt tid, og lærer lidt undervejs
 
Den her kommentar fra Webmaster Central siger det fint. Google har trukket sværdet til en krig, som de ikke kan vinde.


"Google, Matt, whomever. Please stop penalizing a site for incoming links or be prepared to show the worst level of spam on page 1 in history."

Ps: Forskellen ligger selvfølgelig i at straffe og i bare at fjerne værdi fra links man ikke bryder sig om. Bliver man ligefrem straffet, så er det en tidlig julegave til spammers og blackhatters.
Translate
Add a comment...