Shared publicly  - 
 
Bedre video til fitness-blog.dk

Kan du hjælpe os med et godt tip?

+Kristian Bradsted skal lave en MASSE fede videoer til bloggen fremad - og mange videoer skal optages inde i hans fitness center, så vi får brug for et ordentligt videokamera, der kan optage i en fornuftig kvalitet inden døre.

Et stativ og en god mikrofon, skal også til.

Vi tænker på at købe et Canon EOS 550D + Røde mikrofon på toppen + stativ = 7000 kroner.

Men er der bedre ideer? Og måske billigere?

cc +Henrik Brændgaard  
Translate
2
Johnny Krogsgaard's profile photoAnders Saugstrup's profile photoKristian Bradsted's profile photoHenrik Brændgaard's profile photo
12 comments
 
Jeg lytter lige med her. Jeg har brugt GoPro2 hidtil, men skal opgradere på lyd og muligvis kamera også...
 
Jeg har netop købt et Nikon D3200 - selvom jeg altid har været Canon-mand. Jeg skød de første videoer i lørdags, og jeg må sige at jeg er blevet rigtig, rigtig overrasket! Videokvaliteten er rigtig god på kameraet (det optager i FullHD 1080P) - og så behøver man ikke i første omgang nogen mikrofon. Lyden bliver fanget rigtig fornuftigt (men hvis I skal lave udendørsoptagelser, så kan det nok betale sig med en mikrofon).

Jeg fik det i Elgiganten til 4000 kr inkl. taske, hukommelse - og det synes jeg selv var et rigtig godt køb.

Hvis du er interesseret, så kan jeg sende noget råt videomateriale, som jeg ikke har redigeret i endnu, hvis du vil vurdere kvaliteten selv?
Translate
 
Super koncept han har gang i der ;)  
550d er super! Den har mic input. Men køb den uden ”kit linse” da de ikke er gode indendørs i ”low light”, medmindre i vil ud og købe lys kits! Det er bare ikke så handy i et motions center ;)

Mit forslag til indbkøb!

Canon 550d kamera (body only) 4500.- ....

Canon 20 mm F/2.8 (USM) 3700.- eller lign! En fast lines som lukker meget lys ind! så I kan får nogle skarpe billeder med sløret baggrund.

Røde video pro VMP 1400.- jeg har den selv og det er en stor fordel at den kan optage +20db når lyden skal optages på et DSLR kamera!

Stativ - ? skal det bare stå stille, så køb noget billigt, medmindre der er mange rystelser i gulvet osv.

Jeg ender godt nok på 9600 ;) men i kan prøve at filme med en kit linse, men det er bare slet ikke det samme! Mht. mic skal i købe pro udgaven, så undgår i støj på linien, og får en clean lyd!

Hvis i gir´ en øl vil jeg da meget gerne komme forbi og lave lidt tests med jer?? :)
Translate
 
+Kasper Kammersgaard Tak for input, men jeg tror vi går efter sådan et Canon, hvis det er i samme prisklasse. +Lasse Kjær har selv sådan et, så han og Kristian kan hjælpe hinanden lidt med funktionsknappernes funktioner på den måde. :-)
Translate
 
+Henrik Brændgaard Fedt input, tak! 
Det ender med at blive en pæn investering, men det er sikkert det værd. 
Man skal ikke lede efter brugt udstyr, vel?
Hvad med det med ekstern mikrofon som du lavede en video om. Er det en bedre idé i virkeligheden?

+Kristian Bradsted, jeg synes du skal takke ja til +Henrik Brændgaard s tilbud om et visit så snart som vi har udstyret på plads. Han kan nogle ting med video, den mand!
Translate
 
Hvis der er for meget rumklang og/eller baggrundsstøj kan rødes mikrofon være for følsom. Det kan løses med en lavalier mic. 

Lige meget om I kører lavalier eller røde, så vil jeg anbefale at i optager lyd eksternt. 550D'eren har en aggressiv AGC (automatic gain control) som gør det svært at få god lyd i kameraet.

Afhængig af linse/objektiv, kan der naturligvis også være fokus-udfordringer, fordi depth of field bliver for snævert.
Translate
Translate
 
Jeg giver +Johnny Krogsgaard fuldstændig ret! mht. til rumklang osv.! jeg tænker bare på at det skal være så let som for jer muligt, specielt hvis det er trænings videoer hvor der skal straffes jern og laves engle hop, så er en lavalier ikke så praktisk!
Jeg syntes i skal optage lyden direkte i kameraet hvis lokalerne er til det!
Hvis alternativet er Iphone optagelser, så syntes jeg det er en fornuftig måde at gøre tingene på! På den måde kan i hurtigt og smertefrit sprøjte en masse fitness videoer ud på bloggen!
Translate
Translate
Add a comment...