Shared publicly  - 
 
Danmarksmesteren i teknisk SEO - herunder .htaccess, rewrites og redirects, load-hastigheds-optimering mv., +Kim Tetzlaff (følg ham), har lige udgivet en spændende artikel om en anden mulighed end den gammelkendte robots.txt fil: 
X-ROBOTS-TAG

http://www.ktj-media.dk/blog/noindex-via-htaccess/

Fik jeg sagt at +Kim Tetzlaff er værd at følge?
Translate
14
2
Erik B. Jørgensen's profile photoJimi Hove's profile photoCasper Christiansen's profile photoKim Tetzlaff's profile photo
10 comments
Translate
 
Jeps, er dog ikke ved computeren lige nu. Men svare meget gerne på spørgsmål hvis der er nogle.
Translate
Translate
 
Kim er ikke bare god til sit arbejde , men også flink. Jeg kan kun anbefale at slå på tråden og lave deals med ham..
Translate
 
Jeg vil da gerne gribe chancen :) Jeg har siden http://malo-mode.dk/, jeg har rykket siden fra det gamle domæne, uden at lave lave en 301 redirect fordi det gamle domæne var straffet af google. Mit problem er nu at det gamle domæne stadig har nogle sider som er indexeret.

https://www.google.dk/#hl=da&sclient=psy-ab&q=site:malodk.dk&oq=site:malodk.dk&gs_l=hp.3...5776.5954.7.5972.2.2.0.0.0.0.72.72.1.1.0...0.0...1c.1.sz_nrQ5xp-g&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=b70c009aadec6373&bpcl=37189454&biw=1920&bih=955


Dette gør at min nye side ikke kommer op i SERP fordi jeg selvfølgelig får duplicate content. Hvad skal jeg gøre for at de gamle sider ikke længere er indexeret?
Translate
 
+Casper Christiansen hvad hedder den gamle side? og kan du reelt set ikke bare slette alt indholdet på det gamle domæne? så vil Google jo få en 404 side som er genereret af serveren.

Hvis ikke du bare kan slette det, vil jeg foreslå at du peger det gamle domæne over på en undermappe, hvori der ligger en index.php samt en htaccess med linjen: Header set X-Robots-Tag "noindex, follow"
 
ahh havde ikke lige set at du faktisk linkede til det gamle domæne :)
Translate
 
+Casper Christiansen Som jeg kan se det, så er der kun et levn på 4 indekserede sider. Ingen af de sider kan tilgås af hverken mig eller Google. Så det er kun et spørgsmål om tid før de bliver fjernet fra indexet.

Men jeg ville nu tage et kig på ovenstående løsninger i stedet for bare at fjerne DNS posterne, da du hurtigere vil komme af med skidtet.
Translate
Translate
Translate
Add a comment...