Shared publicly  - 
 
Nå, +Morten Vadskær +Frank Hellerup Madsen +Grosen Friis +Lasse Kjær og I andre bøller ovre til #searchlove  

Kan vi så få lov at se en Google Plus magtdemostration af hvordan der kan liveopdateres fra en konference?

Jeg vil se opdaterede posts, vedhæftede billeder og videoer, kommentardebatter osv. Don't let me down now! :)
8
Per Allerup's profile photoGrosen Friis's profile photoAnders Saugstrup's profile photoMorten Vadskær's profile photo
18 comments
Translate
 
Vi vil have G+ knapper på fb :-) (Jeg har nu glemt min adgangskode til fb, det er lllooonnngggg time since) G+ is so much better!
 
+Rune Risom har vi hørt lidt fra, ellers har der været meget stille fra den danske delegation. Så må vi håbe på en opfølgning senere i dag #searchlove  
Translate
Translate
 
Netforbindelsen herinde i konferencelokalet er elendig, og min mobil er elendig til at håndtere G+. (og nu er den  løbet tør for strøm oveni). Så et par tweets i løbet af dagen, er så meget, som jeg har kunnet svinge mig op til.
Translate
 
Ja - der er lidt tynd netforbindelse og tempoet er højt, når der er gode guldkorn. Så det er lidt svært at følge med på Twitter. Og da de kørte "Let's get real" blev vi bedt om at den slags ikke måtte tweetes. De sagde selvfølgelig ikke noget om Google Plus ;-)
 
Hmm.. som min kone siger: I sidste ende er det kun resultatet, der tæller. :-)
 
Er jeg den eneste der til enhver tid vil foretrække en halv sides referat fra en deltager på en konference end tweets/G+ posts i stil med: "Nu går Matt Cutts på scenen. Glæder mig!  #tillejlighedenopfundethashtag ". Eller "Social media anno 2013: Pinterest >Twitter!" ?

Er indhold ikke mere væsentligt end samtidighed her?
Translate
 
Ja bum..... det er jo svært. I SEO-branchen er der jo tradition for, at man står i kø for at få lov til at dele guldkorn ud. Personligt må jeg indrømme at de bedste ting, jeg fik med, smider jeg ikke på et socialt netværk. Man kan godt få indsigt i dele af det, hvis man køber mig en kop kaffe og mødes på en café og jeg finder noget egnet til din forretning. Men smide dem ud på Twitter/Google Plus. Næ nej ;-)
Sådan overordnet ser det ud til at tendensen går hen imod at man skal skabe noget ordentligt indhold, der er link-worthy. Men det vidste I vel godt ;-)
Translate
Translate
 
Det er jo også ligesom om, at SEO er ved at skifte fra hardcore staldtips til mere luftige strategier - Hvor det måske er sværere at tage action på et enkelt guldkorn. Dagen var ihvertfald gennemsyret af, at der skal arbejdes seriøst med tingene, for at sejre - Men sejrer man så, så gør man det for alvor. I morgen har jeg strøm på telefonen, så kan det sgu godt være at der kommer et enkelt tweet - og husker jeg det, så ka det sgu godt være jeg skal have testet den G+ app...
Translate
 
Wifi er så dårlig her, at ingen kan komme på medmindre de bruger deres egne mobil-data-forbindelse..
 
Pas... min roamingforbindelse var også elendig der.
Translate
Add a comment...