Shared publicly  - 
 
Spændende artikel fra +Henrik Bondtofte om hvordan du via en kreativ taktik kan reboote en url som er ramt af Penguin Updaten og starte forfra:

(NB! Se bunden af mit indlæg her inden du klikker på linket)

http://www.henrik-bondtofte.dk/sadan-banker-du-google-penguin

Jeg vil sådan set ikke anbefale dig at bruge denne løsning til meget andet end tests på hjemmesider, du ikke har din forretning på. Løsningen kan godt vise sig at være kortsigtet. 

Henrik har valgt at installere en slags betalingsmur før indlægget, hvor du skal Give +1 for at læse det - og det er selvfølgeligt urimeligt. Du skal da ikke give +1 til noget du endnu ikke har læst! :-)

Men giv bare +1 - uden at dele indholdet. Så åbner siden, og du kan trykke på +1 oppe i toppen igen for at annulere din stemme indtil du er færdig med at læse indholdet og kan tage stilling til om det fortjener din +1 :-)

PS. Indlægget fik min +1 til sidst! :-)
Translate
1
Anders Saugstrup's profile photoMikkel Kongsfelt's profile photoThomas Rosenstand's profile photoHenrik Bondtofte's profile photo
6 comments
 
Den kan sagtens vise sig at være kortsigtet, det er ikke til at vide, hvad der kommer af ændringer i næste Penguin-updates, men dette virker, her og nu.

Kommer der ændringer der gør at denne finte ikke virker mere, opdaterer jeg indlægget med forhåbentligt nye metoder.

Mht. betalingsmuren - kan man også bare vente 14 dage, der låser jeg indlægget op. Og tak for dit +1 Anders.
Translate
 
Håber du forstår, at det ikke er betalingsmuren jeg har noget imod, +Henrik Bondtofte - det er betalingsmidlet :-) 
Jeg skulle gerne have betalt en 50-er for at læse dit indlæg. Men +1-ere er forbeholdt egentlige anbefalinger, og de kræver at man læser artiklen først efter min mening.
Translate
 
Jeg er helt enig med dig Anders, så ingen grund til at forklare yderligere. Som du selv er inde på, kan man bare fjerne sit +1 igen, hvis man ikke mener artiklen er værdig.

Om 14 dage, behøves man ikke længere "betale" - så man kan også bare vælge at vente.
Translate
Translate
 
Artiklen er bestemt et +1 værd, men jeg kan absolut ikke lide metoden. Der er for lidt indhold FØR betalingsmuren, Henrik. Giv mere "gratis" - og lad folk "betale" for konklusionen ;-)
Translate
 
Mange tak Thomas!

Jeg tog dit råd til mig og har nu åbnet op for 714 ord af artiklen, hvilket vil sige at halvdelen af artiklen nu er åben for alle.
Translate
Add a comment...