Shared publicly  - 
 
Jeg tager hatten af for Papandreous beslutning om at lade borgerne tage stilling til euromedlemskabet.

Helt kort fortalt fordi:

-Han blev valgt på at påstå at der var penge nok og at han ville føre ekspansiv finanspolitik. Og lige det modsatte er sket i 2 år nu.

-Der er rigtigt mange fattige og arbejdsløse grækere, som nok kunne have glæde af devalueret drachmer, bedre konkurrenceevne osv. Og de får aldrig en stemme i andet en sådan en direkte folkeafstemning - normalt er det folk med penge i banken politikerne tænker på at beskytte først.

-Den her afstemning kommer til endelig at tvinge den konservative oposition til at sige andet end nej til det hele. De bliver nød til at tage ansvar og bede deres vælgere stemme ja til socialisternes plan.

Jeg ved ikke om resulatet bliver ja eller nej, men det er nok også lige meget for eurozonen eller dens sydlige del holder ikke mange måneder eller år endnu alligevel.
5
Mikael Rieck's profile photo
 
Jeg synes også det er en god ide. Der er ingen grund til at holde syge ting i live. Ting der ikke virker skal skiftes ud og ikke holdes kunstigt i live. Det gør kun situationen værre.

Jeg støtter også at USA/Italien/Spanien/Portugal/Irland brager ned, så der kan bliver ryddet op. Det bliver ikke sjovt, men det er sket før, så vi skal nok komme igennem tingene.
Translate
Add a comment...