Shared publicly  - 
5
Mikael Rieck's profile photoPeter Jones (j1s)'s profile photoKenneth Wellin's profile photoAnders Saugstrup's profile photo
15 comments
Translate
 
+Lars Skjoldby Det gør jeg nok også den dag ungerne er vokset lidt op her og den dag bureaukratiet ikke er dødeligt for den slags her i landet :)
Translate
 
+Claus Pedersen Jeg skal lige bruge lidt tid på at tænke over hvilket linkskabende indhold du så kan producere for mig med sådan et kamera. Jeg skal jo have noget ud af investeringen! :-)
Translate
 
Det er allerede kommet frem, og deres service og attitude var super. Men tak for advarslen. Var det jeres Røde Podcasters som ikke kom frem, +Søren Riisager ?
Translate
Translate
Translate
 
+Anders Saugstrup jeg er bange for at den slags linkskabende indhold jeg kunne skabe med det kamera ikke er noget jeg har lyst til at dele med verden  :-)
Translate
Translate
Translate
Translate
 
+Anders Saugstrup Ikke altid. Jeg er bare ikke så overbærende og forventer god service. Får jeg ikke det, så fortæller jeg gerne om det. (Gør jeg også hvis jeg får god service).

Måske jeg skulle sende dem en kopi af The Thank You Economy :)
Translate
 
Jeg skal nok selv finde på noget linkskabende indhold, hvis du sender mig en lille gave. Fx den: http://www.thomann.de/dk/neumann_m149_tube_mic.htm

Og nu linker jeg glædeligt til Thomann - der har jeg ikke haft problemer (priserne er selvfølgelig også med i vurderingen). Lige pt venter jeg på svar fra 4sound på 2. uge på en simpel forespørgsel.

Nok om det. Send mig bare mikrofonen (hvis du vil købe den i 4Sound kan jeg godt selv afhente ;))
Translate
 
Nu har jeg vist modtaget alle vores pakker for i dag. Men jeg kunne ikke finde nogen fra dig +Anders Saugstrup ??? Ser da ellers ud til at være fornuftigt udstyr! :-)
Hvis der er problemer med 4Sound, så giv mig en melding, så skal jeg svinge inden om webshop-folkene, når jeg kører forbi (de ligger vel 2-3 km herfra)
Translate
Translate
Add a comment...