Shared publicly  - 
 
Prøv at se her, affiliate marketers! 

+Henrik Brændgaard (læg mærke til efternavnet! :) ) har sin egen unboxing hjemmeside. Genial idé til affiliate marketing! 

Og her kommer det vigtigste: Han laver SUPER lækre videoer!
Resultatet er mindst tre ting:
1) Folk som søger på brandtæppe vil blive glade, når de lander hos Henrik og ser videoen
2) Han får solgt nogle brandtæpper
3) Når han viser sine videoer til nye affiliate annoncører, vil videoernes kvalitet overbevise webshopejerne om at de skal gøre sig besværet at sende ham deres produkter til unboxing - næsten uanset hvor store og dyre produkterne måtte være.

Jeg er helt vild med konceptet! 
11
1
Rune Hansen's profile photoAnders Saugstrup's profile photoHenrik Brændgaard's profile photoGrosen Friis's profile photo
20 comments
 
Det er nogle rigtig fede videoer han laver, og synes der er en fin portion tør humor/"drengerøvssmil" med i den også. Tak for delingen!
Translate
 
Det der skulle jeg da have fundet på, mand. Virkeligt godt tænkt!
Translate
 
Næste gang skal han have fat i en flammekaster for ekstra social deling-appel.
Translate
Translate
 
Nå, +Rune Hansen hvad er den store plan så? Måske er det slet ikke affiliate marketing, men bare indholdsmarkedsføring for kunderne? Også en super idé! 
Translate
 
Faktisk en ganske suveræn idé for et marketingbureau at have en unboxing-side med gode videoer og produktionsforhold. Spændende tanke. Markedsføring anno 2012-13 stykker?
Translate
 
Der er flere vinkler i dette projekt +Anders Saugstrup  - herunder content-marketing, SEO, go' gammeldaws branding og ikke mindst en interesse i at få video rykket et step up --> fra "bare et format" til et koncept der rent faktisk rammer den ønskede målgruppe. 
Translate
Translate
 
Eller måske en dansk udgave af Beverly Hills? - jeg plejer at kalde ham Dylan ;-)
Translate
Translate
 
Nå, men er det fuld tid for Henrik hos Rune eller hvordan?
Translate
Translate
Add a comment...