Første tilbagemelding på første webinar varmer! 

Det var forresten et super Webinar – god kvalitet, både indholdsmæssigt, lydmæssigt og videomæssigt – og så var det en god gennemgang af hvordan man kommer i gang med at skabe sig en nicheside.

Her 4 timer efter lanceringen har vi 68 medlemmer og 82 ledige pladser tilbage, så det er gået over AL forventning!

Faktisk skal vi nu til at beslutte hvordan vi sådan helt lavpraktisk lukker for flere tilmeldinger til systemet. Vi troede det var noget vi kunne spekulere over her i weekenden, men det er snart en hastesag. :)

 
Marketers.dk har åbnet dørene!

I dag åbner +Mikael Rieck Kousgaard og jeg dørene for danmarks eksklusive forum for affiliate marketers!

http://marketers.dk

Som du måske ved, har Mikael og jeg fungeret som faste rådgivere og coaches for en håndfuld danske affiliate marketers hver i det seneste års tid. 
Samtidig har vi begge fået masser af løbende henvendelser fra folk, som gerne ville have rådgivning på deres affiliate forretning, og vi har måttet sige nej til dem fordi vores tid ikke har været til det. 

Nu har vi lavet en løsning, hvor vi kan hjælpe mange flere med at få succes indenfor affiliate marketing. 

Vi har bygget det forum, vi ville ønske havde været tilgængeligt, da vi selv startede.

Det er et lukket forum, hvor vi deler ud af alle godterne, og hvor du som marketer kan få svar på alle dine spørgsmål og sparring med os og alle andre medlemmer. 

Vi har faktisk allerede varmet forumet op sammen med vores faste rådgivningspartnere, så der er masser af guldkorn klar til læsning allerede nu.

Derudover udgiver vi et grundigt webinar hver anden uge. Hér går vi i dybden med ét vigtigt emne ad gangen og deler ud af alle vores overvejelser og erfaringer.
Efter udgivelsen kan du stille alle dine spørgsmål i forbindelse med webinaret - og få svar! 

De 2 månedlige webinars er altid med Mikael og jeg, men vi har også aftaler med eksperter, som løbende vil deltage i webinars om deres ekspertområder - men med fokus på affiliate marketing. 
På den måde får du som medlem direkte adgang til nogle af landets ypperste resurser indenfor forskellige områder af online markedsføring.

Prisen er 27 dollar om måneden for fuld adgang. Vi har valgt månedlig betaling for at gøre det billigt for dig at komme i gang - og fordi vi ved at du bliver hængende, når først du ser hvor meget værdi du får for pengene. 
Er du ikke tilfreds, kan du altid opsige uden yderligere betalinger. 

NB: Vi vil være helt sikre på at kunne hjælpe alle ordentligt, så vi lukker kun de 150 første ind for nu. Om vi tager flere medlemmer ind senere ved vi simpelthen ikke endnu.  

Værsgo at træde indenfor! :) 
http://marketers.dk

PS. Første webinars er online. Webinar 000: Sådan bruger du marketers.dk og Webinar 001: Valg af niche for dit affiliate marketing projekt.
Photo
Shared publiclyView activity