Shared publicly  - 
 
Jeg samler på teknologidomæner. 

I dag har jeg udvidet min portefølje af mikroskopdomæner med 4 styk og er nu oppe på:

ScanningForceMicroscope.com
AtomicForceMicroscope.net
ScanningElectronMicroscopes.org
ScanningProbeMicroscope.net
LateralProbeMicroscope.com
LightScatteringMicroscope.com
SuperResolutionMicroscope.com

Som du kan se på vedhæftede billede fra keyword tool, er der ikke voldsomt mange søgninger, men jeg tror nu alligevel at du kunne blive værdifuldt at eje en klynge super fede sites om de forskellige typer mikroskoper. 

Der er ikke mange søgninger, men sådan et elektronmikroskop er til gengæld ikke billigt! :)
Og når jeg ser på de sider, som beskæftiger sig med emnerne og sælger mikroskoperne, ser det hele meget 90-er agtigt ud. 

Så jeg tror snart jeg finder en virkelig ekspert og hyrer ham eller hende til at skrive noget verdensklasse indhold til domænerne.
Med gode grafiske designs - måske et gennemgående tema og logo, tror jeg det her kan gå hen og blive rigtigt sjovt med tiden! :-)

Hvad tror du?
Translate
6
Claus Heinrich's profile photoMikkel Kongsfelt's profile photoAnders Saugstrup's profile photocaue caue perera's profile photo
16 comments
 
Hvordan kan du holde styr på alle de domæner og projekter du har gang i? Det er altså rimelig imponerende! 
Translate
 
Lyder sku meget fedt og tror det kunne blive fedt med et gennemgående tema.
Translate
 
Og vil nok gøre teksten mere læse venlig end de sites der findes nu :) man mister overblikket totalt på de første sider jeg kiggede på pga tekstopsætningen
Translate
Translate
 
Da jeg arbejdede som laborant på Novo Nordisk, var det faktisk også min umiddelbare plan at lave noget LabLink agtigt - deling af udstyr mellem laboratorierne - byggede faktisk site op, men fik det aldrig publiceret.
De eksisterende sider og systemer er nemlig meget gamle og fungerer ikke specielt godt og det er et marked med ekstremt mange penge,

Så tror ikke at det en speciel dum satsning :)
Translate
 
Du mangler scanningtunnelingmicroscope i din samling. Prøv iøvrigt at lav søgningen på forkortelserne som AFM, SPM, SEM og STM - så vil du sen del af forklaringen på de relativt få søgninger.
Translate
 
Iøvrigt er en del af den slags udstyr, som f.eks. AFM efterhånden nede i en pris, hvor de er interessante for virksomheder til kvalitetskontrol af deres produkter, egne R&D afdelinger osv. 
Translate
Translate
 
+Anders Saugstrup du må sige til, hvis du begynder at gøre noget seriøst ud af indholdet. Arbejder med AFM, STM, SEM og TEM til dagligt i mit phd projekt, så ved da lidt om det :-)
Translate
 
+Mikkel Skorkjær Kongsfelt Super, det skriver jeg mig bag øret! Umiddelbart er jeg meget tiltrukket af bare selv at køre de her projekter, som er på engelsk, fordi det er så billigt at finde kompetent hjælp på det sprog, men jeg er bestemt ikke afvisende. 

Hvad arbejder du med i din forskning? Nano materialer?
Translate
Translate
 
Ja, det kan være svært at finde noget indenfor graphene der ikke er snuppet. Hvor mange af alle dine teknologi domæner har du egentlig indhold på?
Translate
 
+Mikkel Skorkjær Kongsfelt Næsten igen. Jeg har længe været i samlefasen og da jeg så endelig gik i gang med at lægge indhold på. lagde jeg kort efter kursen helt om. 
Du ved, da jeg startede skulle der bare et keyworddomæne, en artikel og 3 links til for at ranke. Nu er det et helt andet game. Der skal ordentligt design og adskillige gode artikler med illustrationer til - samt mere og bedre link building.

Har fokuseret mine kræfter på danske projekter i mellemtiden og har bare haft de her engelske domæner stående i banken til senere, men nu synes jeg det er ved at være tid, og jeg har det rigtige team siddende til at gøre det gennemført også. 
Translate
Add a comment...