Shared publicly  - 
 
Fedt! Vandt lige robotrental.com på auktion for 221 dollar!

En god en til samlingen :-)

Her er samlingen indtil nu for det fremtidige robotudlejningsmarked

robotrental.com
robotrental.net
rentarobot.net
robotsforrent.com

Jeg må se om jeg ikke kan få skaffet rentarobot.com ved lejlighed også, så samlingen kan blive komplet! :-)
Translate
9
Dennis Kjærgaard's profile photoJohn Bakken's profile photoErik Hamre's profile photoAnders Saugstrup's profile photo
18 comments
Translate
 
Hva' hvor meget betaler du i domæne udgifter per år Anders? Det lyder til at du har en del projekter kørende ;)
Translate
 
Tak, +Rolf Hansen og +Kasper Hansen!

Ha, +Tina Christie Det har du da egentlig fuldstændigt ret i! Man køber byggegrundene først og så bygger man i steps hoteller! :-)

+Andreas Linde Det er vist ikke småpenge :-) Jeg har 379 domæner hos Godaddy, som skal vedligeholdes. Hvis vi siger 6 dollar pr år er det godt tolv tusind kroner om året.
Så det svarer til at spille lotto for 40-50 kroner (edit: det er 40-50 dollar) om ugen. Ikke en dårlig deal - jeg føler mig en del mere sikker på at vinde i mit lotteri :-)
 
+Anders Saugstrup - Det lyder som en god deal ;). Og det er sikkert intet i forhold til hvad du betaler for domænerne til at starte med (hvis du køber dem på aktion) ;).
Translate
 
Fedt Anders - Det er en super spændende niche du går ind i der :) Jeg tor du har lavet en god investering der!
 
Hov jeg skal vist lige lære at regne! Det var 40-50 dollar om ugen - ikke kroner :-) Sorry.
Translate
 
+Andreas Linde Heldigvis køber jeg de fleste domæner for enten 6 dollar i registrering (hvis jeg er tidligt nok ude, når nogen skriver om en kommende teknologi) eller betaler 69 dollar for at fange et domæne som udløber. Det kan vel tælles på en hånd de gange jeg har betalt mere.
Translate
 
+Dennis Kjærgaard Ja, det ender med at blive en ekstremt god investering - jeg har efterhånden fået fat i ret mange rigtigt spændende domæner. Men det har også taget en del år at nå dertil.
Translate
 
Har du fået realiseret nogle af disse fremtids teknologi domæner endnu? Eller er det allesammen domæner med rigtig lang sigt, før "hotellet" kan bygges?
Translate
 
+John Bakken Er i fuld gang med at realisere dem. Har sat et super godt team, som tegner, skriver og administrerer sites. Om et år eller to forventer jeg at se de første rigtigt store resultater for min hobbyprojekt med fremtidsteknologiske domæner på engelsk :-).
 
Fedt! :) Men mange af dem er vel også bare parkeret, med et håb om at den pågældende teknologi vil blive stor på et tidspunkt?
 
Ja, eller vi lægger tre rigtigt gode artikler på og holder øje med analytics for at se om der bør investeres mere i domænet med tiden. :-)
 
Haha.. det er seriøst godt tænkt. Jeg prøvede at registrere freeze.me, men den var taget!
Add a comment...