Shared publicly  - 
 
Forretningsidé nu hvor butikkerne alligevel skal dø:

Start et show room koncept, som er ligesom et stort varehus - bortset fra at der ikke sælges noget som helst. 

Du får producenterne til at udstille deres varer OG til at sende deres produkt- og kundeservicefolk ind at stå ved øerne.

Kunderne kan komme ind og se på de varer de overvejer at købe på nettet. De kan få svar på alle deres spørgsmål og se alternativer eller blive overbevist om at købe en dyrere model af repræsentanterne.

Du skal bare leje plads ud til leverandørerne og sørge for lys og varme.

Er det ikke fremtidens varehus?
Translate
8
1
Søren Hansen's profile photoDiana Lund's profile photoAnders Saugstrup's profile photoMikkel Vermeulen's profile photo
13 comments
 
Ideen er egentlig god nok, men når nu hr og fru jensen har fået taget sig sammen til, at komme ned i showroomet og vil købe den vare de har fået set/demonstreret, så vil de nok også gerne have varen med det samme. Så din ide skal nok udbygges med onlineterminaler i showroomet og med et varelager bagved.
Translate
 
Tror godt det kunne fungere, det er vel lidt Bolia modellen. Hvis man dels kunne lokalisere de bedste fysiske locations kombineret med en dyb viden om hvilke produttyper det giver mest mening at vise frem, så kunne det blive et stærkt koncept. 
Translate
 
..eller lave det som et "real life groupon". Når tilstrækkelig mange mennesker tropper op, så kan de spare X% på varene.  Appelere nok til folks underliggende "frem med fakler og høtyv" mentalitet.
 
Hvis man tilmed kunne lave en App eller funktion på hjemmesiden, hvor man kunne tage et billede af sig selv og så sige/indsætte "Prøv produkt på fra hjemmesiden" og herefter dele den på Facebook eller Google+. En form for virtuel showroom til de dovne:)
Translate
 
Ja, jeg gad i hvert fald godt kunne gå ind i sådan et varehus og spørge en person direkte fra producenten om forskellige ting - en person som faktisk kunne svare kompetent på spørgsmålene. 

Det ville nok hurtigt blive messeagtigt med kamp om kunderne, promotions og fest. 
Translate
 
Nu tænkte jeg lidt på, at mange 40+ ikke har taget smartphones, tablets osv. til sig.
 
Vi ser det jo lidt hos nogle møbelhuse, jeg har selv de sidste gange haft en ventetid fra 2 - 6 uger på bl.a. sofa, ikke nogen speciel sofa. 
+Anders Saugstrup   Jeg syntes at det er en god ide, selvom det vil blive messeagtigt. Mange sælger står jo i dag ved Bilka, f.eks. Falck, der sælger deres alarmer.   
Translate
 
Ja, det kunne hurtigt blive lidt af en markedsplads!
Translate
 
Jeg synes nu også det lyder som en meget god ide, og mht det med bestilling, så kunne representanten fra producenten jo have en ipad eller lignene med så bestillingen kunne foretages med det samme :) 
Translate
 
+Diana Lund Ja, det kunne man også. Det er svært at forestille sig hvor det ville ende præcist, hvis man bare satte rammerne for sådan en markedsplads uden varelager. Men tror det kunne blive rigtigt sjovt for forbrugerne. 
Translate
 
Jeg render alligevel ofte rundt og finder det jeg synes er spændende - for derefter at tjekke priser på nettet. Meeeen - så må der tilsvarende blive et bedre marked for folk der har lyst til at betale overpris for at få varen her og nu.
Add a comment...