Shared publicly  - 
 
Det er jo helt hat og briller, det her! :-)

Værsgo, her får du en opskrift der virker:

Når du skriver til en journalist eller en webmaster, og foreslår at de bringer din infografik, skriver du bare følgende:

Husk blot at linke til kilden.

Se, dét virker!

Resultatet er nemlig at journalisten i nogle tilfælde linker til din underside og i andre tilfælde til din forside. Nogle gange er linket med en eller anden ankertekst, nogle gange bare en url og nogle gange dit brand navn.

På den måde får du det man vist kan kalde en naturlig linkprofil :-)

Og når du laver en google billedsøgning og finder sites, som har bragt din grafik uden at linke til kilden, følger du præcis samme opskrift: Skriv til dem at de lige skal linke til kilden

Det behøver ikke at være så svært :-)

Mere om mine tanker om Matt Cutts melding om infografik-links her: https://plus.google.com/u/0/107018355063274719222/posts/LPbduPM9FHH
 
Great tip on Twitter from +Ross Hudgens about how to create future-proof infographic links.

The Bad Way: Link to homepage with optimized anchor text.

The Future-Proof Way: Link to Source Page with domain name.

This way, not only is your anchor text not over-optimized, but if you ever have to "cut" the link due to a penalty, it's much easier to cut or redirect the source page than the homepage.

https://twitter.com/RossHudgens/status/223126497601388545
2
Anders Saugstrup's profile photoGita Street's profile photo
6 comments
 
Sjovt nok tænkte jeg på at foreslå det da jeg så den seneste infografik du postede, men det var så åbenlyst som jorden er rund, at du selvfølgelig selv har tænkt på den :-) 
Translate
 
Overså den med naturlig linkprofil, men ja, det er vidst bedst ikke at give en opskrift på hvordan man linker. Tænkte blot at når de havde brugt din infografik, havde de sikkert også linket til dig uden at blinke, hvis det var angivet som krav. 
Translate
 
+Gita Street er ikke helt sikker på at jeg forstår? :-) 

Men der er masser der bringer infografikker på deres sites uden at huske at linke. Men det gør ikke noget for de er lette at finde med en google billedsøg - og de er alle uden undtagelse flinke til at linke tilbage til kilden, når man beder dem om det.
Translate
 
+Anders Saugstrup Jeg så den side på TV2.dk hvor din infografik var, og jeg kan ikke se et link til dig. Ville foreslå du fik det, men da det er dig, havde du selvfølgelig tænkt på det. 
Translate
 
Ah, så er jeg med :-) 

Der er faktisk et link der (og det var med fra starten) - men det skjuler sig i en eller anden infoboks. Det er et eksempel på hvad der kommer ud af bare at sige til journalisten at han skal linke til kilden. :-)
Translate
 
Ah, nu har jeg fundet den. Slet ikke dårligt, som vi siger i Nordjylland:-) Tager en tur til optikeren...
Add a comment...