Shared publicly  - 
 
Vil du hjælpe mig her?

Jeg er lidt ærgelig over det ry og rygte som Affiliate Marketing har fået, og jeg håber at mange flere som arbejder med online forretning får øjnene op for hvad god affiliate marketing er, og hvordan de kan bruge det.

I det her podcast med +Ib Potter beskriver jeg hvad ordentlig affiliate marketing er - så simpelt og grundigt som jeg kan forklare det.

Hvis du kan og vil, må du rigtigt gerne hjælpe med at sprede budskabet hvor du kommer på nettet.

Jeg håber i al beskedenhed at kunne flytte bare en lille smule på folks opfattelse af den type markedsføring.

http://pottercut.dk/anders-saugstrup/affiliate-marketing-med-anders-saugstrup/

PS. Jeg er ikke på udkig efter nye kunder eller samarbejdspartnere - er fint booket op. Podcastet er lavet for at dele min viden og hjælpe de, som gerne vil i gang på en god måde med feltet.

PPS. Hvis du omtaler podcastet et sted på nettet, må du super gerne fortælle mig om det. Vil sætte stor pris på en hver hjælp til at sprede det her budskab.
Translate
7
5
Rolf Hansen's profile photoKim Vinberg's profile photoMikael Rieck's profile photoAnders Saugstrup's profile photo
13 comments
 
Vil helt sikkert lytte til den senere i aften. Ikke fordi jeg er så meget ind i affiliate, men vil da gerne høre hvad de erfarende siger :)
Translate
 
Så fik jeg også lyttet til det. Fint pottercut du medvirkede i der. Håber også det kan være med til at åbne et par øjne :-)
Translate
 
Så har jeg hørt den ( for nogle timer siden ) - Synes der manglede noget. Et eksempel på en affiliate side som ikke bare er støj / spam - synes ikke man ser dem så ofte, eller er de bare gode til at levere godt indhold så man ikke opdager at de er affiliate sider :) Udover det, en podcast som er inspirerende og viser at det ikke bare er støj , men der faktisk er folk som arbejder for at få det til at være godt.

I snakker om at man kan tage kontakt til købmænd og få lavet en aftale med dem ( nu kan jeg ikke lige huske ordret hvad der blev sagt) - Men hvad hvis man nu er en købmand som godt vil i kontakt med folk, nogle gode tips til dette også eller er det bare at komme ind på de forskellige netværk som vil acceptere en? :)

Deler den lige på twitter :)
Translate
 
Tak for tilbagemeldingen, +Kim Vinberg :-)
Ja, vi valgte at fokusere på Ib Potters case 100% i vores snak, så der blev ikke talt en masse om eksempler osv. Men lad os tage et eksempel: +Kristian Konradsen , som jeg rådgiver har gjort et helt fantastisk stykke arbejde med sit website om autostole. Prøv at se en underside som denne: http://www.autostol.dk/model/romer-kidfix/ Det er det rene guld for læserne, som overvejer hvilken stol de skal vælge og hvilken butik de skal købe den i.

Hvordan webshops kommer i kontakt med dygtige affiliates? Ja, enten kan man netværke/ringe til folk, eller man kan starte en tråd et sted hvor affiliates læser med så som kategorien på amino.dk eller man kan tage en snak med et af netværkene og lægge en fornuftig plan sammen med dem.
Jeg har i øvrigt lovet +Thomas Rosenstand at optage et indlæg til www.e-universe.dk i denne uge om hvordan shops og og andre annoncører bedst muligt håndterer affiliates.

Fedt at du deler på twitter! :)
Translate
 
Det kan godt være at jeg ikke fik lyttet godt nok, men vil det ikke være mere korrekt at sige, at du forklarede Potter hvad affiliate marketing KUNNE være for noget og at det du forklarede var den type der appelerede til Potter, men ikke nødvendigvis til alle mulige andre?

Hvis jeg hørte forkert, så vil jeg i hvert fald indskyde at der efter min opfattelse også er andre typer aff. marketing som kan være lige så ordentligt. ;)
Translate
Translate
 
+Anders Saugstrup Ja JEG forstår det godt, men er ikke sikker på at alle lytterne gør. :)

Skulle man følge den opskrift du gav Potter, så ville de fleste aldrig nogensinde komme i gang og endnu mindre komme til at tjene penge. Det synes jeg også ville være en skam.
Translate
 
Helt enig. Men synes også jeg i podcasten lægger vægt på at det skyldes de to fakta, at +Ib Potter har et brand i sin niche og at han har et job og dermed huslejen dækket, at han kan springe direkte ud i den "gode" eller den "sjove" affiliate marketing. Synes faktisk at jeg er ret klar i spyttet om de to typer affiliate marketing, men det er selvfølgelig dig og andre lyttere som skal vurdere det.
Men det er klart at hele podcastet fokuserer på Ibs case.
Translate
 
Den del er jeg med på. Der bliver bare brugt relativt kort tid på det, så personligt kunne jeg i hvert fald godt høre noget andet. Og når du så ovenfor skriver at:

"I det her podcast med +Ib Potter beskriver jeg hvad ordentlig affiliate marketing er"

Så kan man godt foranlediges til at læse at alt andet ikke er "ordentligt". :)
 
Ja, og så kommer vi til den anden del af diskussionen.

Om der er forskel på de to slags affiliate marketing.
Det synes jeg der er.
Altså ikke på den måde at den mere hurtige og simple slags ikke er et værdigt stykke arbejde som kan betale regningerne.
Men på den måde, at den "gode" eller sjove eller tunge eller langsigtede affiliate marketing faktisk er bedre fordi den er sjovere at lave, den er sværere, og den er mere værdifuld for læserne.
Translate
 
Og vi er ikke uenige om at de to ting er forskellige. Der er også forskel på at grave et lille vandhul og grave en sø. Dermed ikke sagt at den ene er bedre end den anden da man skal have formålet med i regnestykket.

Om den der tager lang tid og er drevet af passion for emnet er "bedre" og "sjovere" tror jeg vi må lade henstå som en subjektiv vurdering. Ikke at jeg ikke kan følge din tankegang og for netop Potter var det sikkert det helt rigtige råd at give ham.

Så i bund og grund er vi ikke uenige overhovedet. Jeg mener bare at det er vigtigt for lytterne og specielt de nye, at forstå baggrunden for podcastet, så de ikke opgiver inden de får startet. Når alt kommer til alt, så kan det jo være at +Morten Vadskær alligevel ender med at få ret.
Translate
Translate
Add a comment...