Shared publicly  - 
 
Jeg tager chancen og udgiver en videoguide til Google+
-med fokus på hvordan du kommer godt med her fra starten.

Ikke en guide til spam!

http://www.amino.dk/forums/t/151335.aspx
11
3
Søren Dalsgaard Brath's profile photoHenrik L Andersen's profile photoThomas Zacchi's profile photoAnders Saugstrup's profile photo
19 comments
 
"eller jeg har lyst til at være flink ved dem" - dér kunne jeg ikke lade være med at smile lidt! ;-)

Som en helt irrelevant kommentar til videoen vil jeg lige sige, at det er sindsygt fedt, hvordan du skaber videoer fremfor blot tekster, og hvordan du forsøger at udbrede disse. Hvad jeg mener er, at du placerer indlæggene på Amino og uploader videoerne på screencast fremfor den traditionelle metode - Jeg er sikker på, at det brand, du skaber dig på denne måde, kan bruges til noget fornuftigt især i fremtiden, men også allerede nu.

Og til videoen, der netop er sluttet, kan jeg kun tilslutte mig alt. Jeg er på vej ind for at redigere min profil. Det bliver spændende at se, hvad der står under "Beskæftigelse" :-)
Translate
 
Rigtig god video introduktion til G+. Jeg kan bare ikke komme mig over, at du kun har tre cirkler :D
Translate
 
Haha, nej - Jeg tilslutter mig også ovenstående. Jeg har 7 med et gennemsnit af 10 personer i hver. :)
Translate
 
Jeg har 29 og det er endda efter, at jeg ryddede op for en uge siden hvor jeg havde 35.
 
+Halfdan Timm haha Jamen det er vel naturligt nok. Tænker meget på det som almindelige sociale sammenhænge ude i verden, hvor man jo har alle mulige niveauer af relationer - nogle nikker man bare goddag til, andre er man nære venner med osv. Man skal være flink ved alle folk - både derude og inde på G+. :-)
Translate
 
+Halfdan Timm Hov og jeg glemte at kommentere på det du skrev om videoformen. Tak for det! :-)
Aner ikke om det skal bruges til noget. Det er der ikke planer om umiddelbart. Synes bare om formen og finder emnet spændende :-)
Translate
 
Hej Anders,
Stor ros til din video, den vil komme mange til gode. Altid rart, at folk som dig, er villige til at yde en gratis hjælp til 'de nye'

God weekend. :-) 
 
Hej Anders, fedt at du har overskud til at lave denne type videoer.
Har selv lidt mere en 3 cirkler, dog langt fra ovennævnte 29 :-) det giver f.eks. mulighed for at skrive til en bestemt gruppe uden at andre skal se det hvis det nu ikke har deres interesse.
Arbejder selv på at få bygget et godt netværk op på G+
Translate
 
Glæder mig til at se video'en - lige nu tager det 2 min. at se 10 sek., så jeg venter til et andet tidspunkt :)
Translate
 
+jan olsen Ked af hvis der er ventetid paa videoen. det burde der ikke vaere. det er en koebt og betalt service.
(sendt fra min tlf mens jeg staar og griller :-) )
 
+thomas zacchi hvor mange cirkler har du? og har du andre gode ideer til hvordan man bedst faar bygget et stort netvaerk?
det med at dele kun til cirkler bruger jeg stort set ikke. det er saa svaert for folk at vurdere om det er hemmeligt eller maa deles bagefter, taenker jeg?
Translate
 
Jeg er heller ikke en stor fan af, at dele til cirkler, undtagen når det er noget privat til familie cirklen f.eks. Jeg bruger hovedsageligt mine cirkler til at opdele indkommende information og ikke udgående.
Translate
Translate
 
+Anders Saugstrup jeg har pt. 7 cirkler, men mest fordi, jeg også har oprettet til venner og familie samt lidt lokalt :-)

Vedr. bygning af netværk, så tror jeg lige som dig, at man skal prøve at være åben over for hvem - dem som man selv har i sine cirkler - har i deres egne cirkel - ellers kan man let komme til at bevæge sig i for små cirkler :-) Pyha det var mange cirkler.
Translate
Add a comment...