Shared publicly  - 
 
Her er nattens og morgenens begivenheder:

Google åbnede for fora/communities på G+

+Thomas Rosenstand åbnede et forum om Søgemaskineoptimering

I morges skrev jeg et kækt "Guds fred i stuen!" derinde.

Gudsmodstanderen, +Thomas Rosenstand, straffede mig ved at gøre mig til moderator, så jeg nu får beskeder dagen lang om at folk gerne vil optages i klubben - mens Thomas sover i Florida.

Jeg straffer +Thomas Rosenstand ved at godkende revl og krat! :-)

https://plus.google.com/u/0/communities/108222225887809304918
Translate
Søgemaskineoptimering
Synlighed i søgemaskiner
View community
10
1
Joseph Andres's profile photoSøren Sprogø's profile photoAnders Saugstrup's profile photoKim Hedegaard Madsen's profile photo
14 comments
 
Lyder som en god plan.

Hvad sker der i øvrigt med de communities.... Hvis jeg alligevel kan se hvad folk skriver, så er det vel "kun" et ekstra filter?
Translate
 
Godmorgen til dig, Anders - og godnat til Thomas ;)
Og tak for godkendelsen.

Ja, det var noget af en nyhed at vågne op til. Jeg nåede lige at åbne øjnene i sengen, finde min nærmeste Android-baserede enhed frem og opdatere nattens strøm herfra. Det fik mig godt nok til at vågne op, hurtigt.

Det er utroligt spændende hvad disse communities kan føre til - og jeg håber det vil gøre det somewhat 'lettere' at finde ligesindede. Men jeg vil give +Mikael Rieck Kousgaard lidt ret - det er vel 'bare' endnu et filter - dog en god måde at samle relaterede debatter i ét fora.
Translate
Translate
 
Nå, nu står +Thomas Rosenstand nok snart op - så må vi se hvad han siger til alle de banditter jeg har lukket ind i hans forum mens han sov! :)
Translate
 
Lidt ked af at alle jer SEO folk så samler jeres kommentar i disse fora og hvis man så ikke lige får tilmeldt sig det rigtige så kan info jo gå tabt. Kan ikke rigtig finde ud af om det er en god idé.
Hvad med "sider" fra Google+. Skal vi ikke bruge dem mere?
Translate
 
+Morten Ganer Lidt også min tanke. Har været hele min strøm igennem i dag for at være sikker på at jeg fangede alle de vigtige nye fora.
Translate
 
+Mikael Rieck Kousgaard du har ret. Jeg sidder også lige nu og kikker hele min strøm igennem siden i går aftes så jeg får alle med. Spændt på udviklingen.
Translate
 
Det er så nyt, så lad os nu se at finde gode måder at bruge det på. Jeg ser det lidt som en samlingskasse, for hvis jeg poster noget på for eksempel mit community om søgemaskineoptimering - https://plus.google.com/communities/108222225887809304918 - står det jo også inde på min profil. Men der står også så meget andet.

Men lad os se - der skal nok være nogle smarte mennesker, der finder den helt rigtige måde at gøre det her på. 
Translate
 
Det er jo lidt ligesom grupper på FB, bare bedre. 'Problemet' er at mange af de nuværende brugere er digital orienterede hvor der derfor bliver grupper ud fra erhverv.

Sider er noget helt andet, tror næppe nogen er i tvivl om det.

Og hvis der ellers er meget aktivitet i disse foras tror jeg helt bestemt der bliver gjort opmærksom på det af dig, mig og andre.

Det vil også blive lettere at få hjælp af folk som ved hvad de snakker om, så man ikke spilder nogens tid. Men ja lad os nu se.
Translate
 
Ah, derfor jeg blev inviteret. Tænkte først at det må da være en fejl, så var det bare den kære Saugstrup, der var på spil ;-)
Translate
Translate
 
Det kan også være. Er blevet oversvømmet af så mange invitationer og notifikationer i dag, at det er helt umuligt at finde ud af.
Translate
 
Ja, det er ret kaotisk. Bliver spændende at se hvordan det hele ser ud når støvet lægger sig om et par dage. :)
Translate
Add a comment...