Februars linkbuilding tip: Dæk en live begivenhed (Eks lancering af YouTube.dk, Web Analytics Wednesday mv.)

At dele er altid en god måde at tiltrække links på og er du typen der alligevel tager rundt til messer, oplæg mv. inden for din industri, bør du live blogge/tweete/dele. At live blogge, betyder at du real time, sidder og dækker en begivenhed. Det kunne være at der var kommet en helt ny type plast på emballagemarkedet og du er blandt de første til at høre om dette. Den slags indhold, bliver ofte delt meget, jeg foreslår du bruger Twitter og Google+ til formålet.

Lige så snart begivenheden er slut, skal du samle alt dit indhold i et opsummeret indlæg på din blog/website. Det kan tiltrække links, fra andre der fulgte begivenheden, så vel som links fra andre der også har dækket begivenheden, folk som ikke kunne komme men gerne ville eller de folk der afholdte begivenheden.

Kan du dække en begivenhed med billeder, er det ekstra godt, billeder har en tendens til at blive delt rigtig meget og samtidig tiltrækker de sig links. Er der for eksempel nogle højprofilerede inden for dit fag til stede? Få taget nogle billeder sammen med dem. Smid dem op på din side, hvor al din information for begivenheden er at finde og tag dem på sociale medier med et link til billedet. Kan du samle en række ”kendisser”, på samme side, kan du opnå den effekt, at de deler det, da de gerne vil associeres med andre ”eksperter” og måske endda linke til siden. Du kan også vælge at samle dit og alle andres billeder, husk dog at spørge om lov først ;-)
#linkbuilding   #seo  
Shared publiclyView activity