Shared publicly  - 
 
Marketers.dk har åbnet dørene!

I dag åbner +Mikael Rieck Kousgaard og jeg dørene for danmarks eksklusive forum for affiliate marketers!

http://marketers.dk

Som du måske ved, har Mikael og jeg fungeret som faste rådgivere og coaches for en håndfuld danske affiliate marketers hver i det seneste års tid. 
Samtidig har vi begge fået masser af løbende henvendelser fra folk, som gerne ville have rådgivning på deres affiliate forretning, og vi har måttet sige nej til dem fordi vores tid ikke har været til det. 

Nu har vi lavet en løsning, hvor vi kan hjælpe mange flere med at få succes indenfor affiliate marketing. 

Vi har bygget det forum, vi ville ønske havde været tilgængeligt, da vi selv startede.

Det er et lukket forum, hvor vi deler ud af alle godterne, og hvor du som marketer kan få svar på alle dine spørgsmål og sparring med os og alle andre medlemmer. 

Vi har faktisk allerede varmet forumet op sammen med vores faste rådgivningspartnere, så der er masser af guldkorn klar til læsning allerede nu.

Derudover udgiver vi et grundigt webinar hver anden uge. Hér går vi i dybden med ét vigtigt emne ad gangen og deler ud af alle vores overvejelser og erfaringer.
Efter udgivelsen kan du stille alle dine spørgsmål i forbindelse med webinaret - og få svar! 

De 2 månedlige webinars er altid med Mikael og jeg, men vi har også aftaler med eksperter, som løbende vil deltage i webinars om deres ekspertområder - men med fokus på affiliate marketing. 
På den måde får du som medlem direkte adgang til nogle af landets ypperste resurser indenfor forskellige områder af online markedsføring.

Prisen er 27 dollar om måneden for fuld adgang. Vi har valgt månedlig betaling for at gøre det billigt for dig at komme i gang - og fordi vi ved at du bliver hængende, når først du ser hvor meget værdi du får for pengene. 
Er du ikke tilfreds, kan du altid opsige uden yderligere betalinger. 

NB: Vi vil være helt sikre på at kunne hjælpe alle ordentligt, så vi lukker kun de 150 første ind for nu. Om vi tager flere medlemmer ind senere ved vi simpelthen ikke endnu.  

Værsgo at træde indenfor! :) 
http://marketers.dk

PS. Første webinars er online. Webinar 000: Sådan bruger du marketers.dk og Webinar 001: Valg af niche for dit affiliate marketing projekt.
Translate
54
19
Anders Saugstrup's profile photoChristian Brix's profile photoSimon Bak Andersen's profile photoKim Jørgensen's profile photo
82 comments
Translate
Translate
 
Den havde jeg faktisk luret lidt på (men det kan man jo altid sige bagefter! :-) )
Held og lykke med projektet herfra!
Translate
 
Tillykke med åbningen - alt held og lykke med projektet herfra.
Translate
 
+Kenneth Wellin Ja der er mange der havde gættet på noget lignende. Det har været efterspurgt meget længe, så det er en fantastisk fornemmelse endelige at kunne give det til folk.
Translate
Translate
 
Tillykke med projektet. Det lyder spændende! :-)
Translate
Translate
 
Tak, +Rolf Hansen ! Vi har jo selv hygget i forumet en tid nu, og vi nyder virkeligt at have et sted, hvor vi kan sparre åbent om næsten alt. Der kommer nogle spændende tråde ud af det! 
Translate
 
+Mikael Rieck Kousgaard Det lyder også rigtig spændende. Og bestemt noget, hvor jeg vil forvente, at kunderne får noget god kvalitet for deres penge. I er uden tvivl de helt rigtige til at stable sådan et projekt på benene.
Translate
 
Øv, nåede jeg ikke at blive nr. 1 :-/
Super projekt, jeg glæder mig meget til at blive en del af det.
Translate
 
Rigtig spændende tiltag! Forhåbentlig bliver der en dag tid til at udforske den del mere... (må ansætte en til at være med på mine domæner)
Translate
Translate
Translate
Translate
 
Tillykke med åbningen, drenge. Og nu I er havnet på Udforsk, så forvent undren, brokken og klagen fra folk, hvor I pludselig dukker op i deres strøm. :-)
Translate
Translate
 
Nej, vi må konkludere, at "link velocity" spiller en stor rolle i Udforsk-algoritmen! :-)
Translate
 
Tillykke med åbningen - jeg håber (og er sikker på) det bliver en succes. Jeg ser lige på behovet for at jeg også tilmelder mig her i det nye år. ;)
Det er jo mest henvendt til Affiliate Marketers, og det er kun en lille del af min hverdag. Men det kunne da helt sikkert være spændende at følge med i.
Translate
 
+Kasper Kammersgaard I bund og grund er det meget mere end det. Det handler i princippet omkring markedsføring på nettet. Så har man en webshop, sælger services eller andet, så er der lige så meget at hente.

Vi har blot være nødsaget til at kalde det et eller andet.

Vi giver medlemmerne det de efterspørger, så hold dig ikke tilbage. Går alt som vi håber, så er der ikke åbent i 2013 :)
Translate
Translate
Translate
 
+Mikael Rieck Kousgaard - al right, point taken. Det kan da så godt være, at man skulle se at få tilmeldt sig - det vil jo nok give værdi i sidste ende.
Når det så er sagt, så lidt O.T.: - kommer der et podcast fra de to 'nørder' i dag? Jeg sidder og trykker F5 igen, igen, igen ;)
Translate
 
Det udkom for 13 minutter siden. Clearer lige cachen. Måske den driller. Øjeblik.
Translate
 
Super fedt! Vi lurer lige lidt på det herhjemme :)
Translate
Translate
Translate
 
+Line Krogh Det har vi faktisk ingen planer for. Vi prøver en tid med 150 og ser om det er det ideelle tal eller om vi kan magte lidt flere. 
Translate
Translate
Translate
Translate
Translate
 
omg hvor er jeg langsom... nå men så har jeg også fået snøvlet mig ombord :-)
Translate
Translate
 
Stort tillykke, jeg må jo erkende at jeg ikke gættede rigtigt :-) Men dejligt endelig at få tilfredsstillet nysgerrigheden :-D
Translate
 
Tak, +Thomas Frost ! Du var da ellers tæt på! Men man kan ikke vinde dem alle sammen (du vandt jo en falske sprut sidste gang :) )
Translate
 
+Thomas Frost Det du gættede på er faktisk en (måske) kommende udvidelse. Vi har det på listen, men skal starte et sted :)
Translate
 
+Mikael Rieck Kousgaard Ahhh så jeg er faktisk bare lige et skridt foran :-)

Anyway så er det en fed ting i har startet og det kunne være mindst lige så fedt hvis I begyndte at markedsføre nogle ydelser sammen, jeg tror virkelig I kan få succes fra start og hive nogle rigtigt store kunder i land.
Translate
 
Så er undertegnede (Confero) også medlem.

Glæder mig til at komme i gang med læsningen :-)
Translate
 
Tillykke med lanceringen! Det er et supet tiltag, og jeg tror at der vil blive mere fokus på affiliate marketing i Danmark i takt med, at der bliver flere og flere dygtige affiliate marketers. Det vil jeres forum helt sikkert bidrage med! Når først man har fået øjnene op for affiliate marketing, så kan man da kun elske det, da det altid er win/win for alle parter. Held og lykke med det +Mikael Rieck Kousgaard og +Anders Saugstrup :)
Translate
Translate
 
Så er jeg også med på vognen!!! :) 
Synes det lyder super interessant både forummet og især "affiliate marketing" universet som jeg først lige har opdaget!!!
Håber på at det bliver utrolig lærerigt så jeg på ingen tid også kan give lidt feedback til jer andre eksperter! :)
Translate
 
+Christian Jelsbech Super godt! Velkommen til! 
Hop direkte ned i Webinar 000 og 001 og se om ikke du er midt i at planlægge et projekt inden dagen er omme! :)
Translate
 
Nåh, bestemte mig alligevel for at få min egen bruger - der er jo ikke overbefolket af piger derinde :)
Translate
 
Godt at høre, +Line Krogh ! Og hvis du kender andre kvinder, som skal være med, må du rigtigt gerne gøre dem opmærksom på muligheden. Jeg tror ikke vi har flere ledige pladser i morgen sådan som det går nu. 
Translate
Translate
 
Jeg har kigget på affiliate i flere år nu, men har desværre ikke haft tid og energi til at kaste mig ud i det endnu. Ved at alliere mig med min kæreste +Line Krogh, som efterhånden har udført en del opgaver for mit firma i form af firma- og produkttekster med fokus på SEO, så er vi nu parate, med marketers.dk som hjælp, til at bruge tiden og energien på at kaste os ud i affiliate.
Translate
Translate
Translate
 
Super initiativ!
Der er jeg selvfølgelig også med, glæder mig!
Translate
 
+Mikael Rieck Kousgaard det kan de helt sikkert! Forsøger også tit at overbevise piger om, at det slet ikke er så kedeligt og besværligt, som det måske kan lyde.
Translate
Translate
 
+Line Sofie Krogh Mine hustru var i hvert fald glad for at jeg fik hende i gang. Det har både betalt sko og en sofa :)
Translate
 
+Anders Saugstrup kvinderne er klart på Facebook og Pinterest! Og dem, der har opdaget fordelene ved affiliate er som regel DJØF'ere eller i hvert fald handelsesskole eller 'business uddannet', og det er jo ærgerligt. +Mikael Rieck Kousgaard, ja det er jo rent win-win!
Translate
 
Så er jeg også tilmeldt. Super fint initiativ. Jeg ønsker jer held og lykke med det, og håber, at det bliver en bragende succes! Den danske online branche har brug for flere af den slags initiativer.
Translate
Translate
 
Hej Anders. Tillykke med det nye forum, det ser spændende ud. Fedt at marketers kan samles i et lille land som DK. Held og lykke med projektet fra NetBooster Affiliate teamet - vi støtter op om jeres nye forum. 
Translate
 
Hej +Kasper Krog Tak for det! 
Vi håber I kommer helt ind i et samarbejde på et tidspunkt Til at starte med er det jo kun Partner-Ads, som er integreret 100%, men vi planlægger lignende aftaler med flere netværk med tiden. 
Translate
 
Hej Anders. Naturligvis - vi vil gerne med. Skriv til mig, når I er klar til at integrere. 
Translate
Translate
Translate
 
+Morten A. Andersen Det er en person der hjælper en virksomhed (fx Webshop) med at sælge sine varer mod at få en kommission.
Translate
 
rart at vide jeg kendte ikke ordet, må være fordi det som så mange andre ord er "afledt" af engelsk uden at være "fordansket" endnu ?
Translate
 
Det er sgu et spændende initiativ. Er ikke hoppet på affiliate-vognen og er ikke sikker på at jeg nogensinde kommer det, men min 10. sans siger mig at der kommer masser af guldkorn som en ikke-affiliate også kan bruges. Og om ikke andet kan jeg sikkert bruge det den dag jeg skal ud og være affiliate udbyder :)
Translate
 
+Martin Hjort Og den sans kommer helt sikkert ikke til at tage fejl. Affiliate er bare en aflønningsform. Der er stadig tale om at kunne markedsføre sig.
Translate
 
Ja det er også der jeg lidt er endt :)
Translate
Translate
 
Så kom jeg også på. Det er en del penge for en studerende, men så må man jo bare knokle for at blive æres medlem! :)
Translate
 
+Emil Frandsen Det er den rigtige holdning. Og når du først er æresmedlem, så ville det alligevel være peanuts :)
Translate
Translate
Translate
Translate
 
Der står jo at der stadig er 1 plads tilbage :o
Translate
Translate
Translate
 
+Patrick Olsen Og vi ser frem til at have dig med. Har du ikke set de to webinars endnu, så start der.
Translate
 
Ja, jeg sidder lige og knokler med at få hængt et lukket-skilt på nu! :-)
Translate
 
Uff, nåede lige at få sat en fod i døren inden ;-) Ses på den anden side!
Translate
Translate
Add a comment...