I går tilføjede vi endnu tre områdeeksperter til perlerækken på http://marketers.dk 

Fra starten har +Mikael Rieck Kousgaard og jeg ønsket at de 250+ fantastiske medlemmer af Marketers.dk skulle have direkte adgang til nogle af landets førende kapaciteter indenfor alle områder, en affiliate kan have brug for hjælp til for at kunne udvikle sin forretning. 

Det fungerer sådan at områdeeksperterne springer til i trådene, når de får en mention. Så et medlem skriver bare snabel-a og ekspertens navn i en tråd for lige at få vedkommendes øjne på spørgsmålet også. 

Desuden deltager vores eksperter i webinars som gæster. Fx har vi allerede udgivet en fedt webinar, hvor +Thomas Rosenstand fortæller om Google+ for Affiliates, og vi har planlagt en lang række webinars med andre eksperter, fx et webinar om Adwords for affiliates med  +Frank Hellerup Madsen, et egentligt skrivekursus for affiliates med +Hans Stokholm Kjer og et kursus i pressemeddelelser. 

Vi er virkeligt glade og stolte over alle de muligheder, som områdeeksperternes deltagelse giver for medlemmerne. Det er bare lækkert at vide at der kan findes kompetente svar på alle slags spørgsmål!

Her er vores liste over områdeeksperter:

Adwords: +Frank Hellerup Madsen 
Facebook: +Thomas Bigum 
Google+ og SEO: +Thomas Rosenstand 
Konvertering og copywriting: +Michael Aagaard 
Revision og bogføring: Lotte Broholm Andersen (statsaut. revisor)
Tekster og pressemeddelelser: +Hans Stokholm Kjer 
Videoproduktion: +Henrik Brændgaard 
Webdesign og grafik: +Kim Dolleris 
Wordpress, temaer, plugins og kodning: +Kristian Primdal 

Hvis du har lyst til at hjælpe os lidt med kreative ideer, må du rigtigt gerne komme med indspark til hvilke ekspert webinars, som du ville holde for affiliates, hvis du havde adgang til denne liste af eksperter.
Photo
Shared publiclyView activity