Shared publicly  - 
 
Ja, det er eddersparkme cool! [via +Johnny Krogsgaard  ]

Og når vi snakker tech, skal vi da også lige se om undertegnede har et par domæner klar til den dag teknologien bryder igennem! :-)

WirelessCoil.com
InductiveCharger.net
QIChargers.net
WirelessCarCharger.com

WirelessBlender.com
WirelessVacuumCleaner.com
CordlessCoffeeMaker.com
WirelessCoffeeMaker.com
CordlessFoodProcessor.com
WirelessFoodProcessor.com
4
Martin Nielsen's profile photoJohnny Krogsgaard's profile photoAnders Saugstrup's profile photoHenrik Rasmussen's profile photo
10 comments
 
Ville sku ønske jeg var lige så fremtidstænkende som dig, i stedet for altid at få den "gode ide" når 10 andre har fået den først hehe
Translate
 
+Johnny Krogsgaard haha ja, det er færre og færre af domænerne på listen, som har en fremtid for sig, men jeg er ikke klar til at afskrive gode domænenavne helt endnu. :-)
En ting er hvad Google gør og tænker. En anden er værdien i prime real estate og det signal, det sender til de besøgende. 

Når Mrs. Johnson om et par år søger efter en wireless blender og finder et fedt site om emnet på wirelessblender.com, så har det en værdi, vil jeg mene. 
Translate
Translate
Translate
 
+Johnny Krogsgaard og videre kommer Googles hammer på de lettere exact match domains faktisk til at betyde at gode exact match domains (med gode hjemmesider) med tiden kan nyde lidt mere anseelse hos de søgende. I øjeblikket er et EMD jo næsten et spamsignal - det kommer til at ændre sig rigtigt hurtigt. 

En sidste ting som er godt ved at have sin side om wireless blenders på wirelessblender.com i stedet for på wuschiswoozh.com er at det er lettere at videresælge hjemmesiden til en brandet forretning (som ikke er interesseret i at skifte brand - som bare vil have en stærkere position i en produktkategori)
Translate
 
Ellers tak, har svært nok ved at finde tiden til de sideprojekter jeg selv kører lige i tiden. 
Translate
Translate
 
hahaha cool nok....så må vi bare håbe, at de ikke opfinder andre betgnelser for teknologien end "wireless" osv. LOL
Translate
Add a comment...