Shared publicly  - 
 
Journalistens Perleport: Googles Authorship og Author Rank

Er du sindsyg hvor kan de få journalister, som forstår at sætte sig ind i Authorship, blive værdifulde for medierne og blive forgyldte til lønforhandlingerne!

Hvis du kender en journalist, som du vil det godt, så del denne korte artikel med ham eller hende. Det bør være en øjenåbner. 

Og journalister: Lad være med at vente på jeres IT-afdelinger og redaktioner. Der er meget I kan gøre selv allerede nu for at komme foran på point i authorship. 

Artiklen er her: http://www.forbes.com/sites/denispinsky/2012/10/25/author-rank/

Og jeg vedhæfter lige min 5-minutters-guide til at aktivere sin authorship i søgeresultaterne som blogger: 
https://plus.google.com/u/0/107018355063274719222/posts/WYMRzqQu8nC
Translate
22
8
August Larsen's profile photoHenrik Bondtofte's profile photoJannik Lindquist's profile photoMette Glargaard's profile photo
21 comments
 
Alle kan få noget ud af at arbejde med deres AuthorRank, det er the new big thing. Selv, er du vist godt igang Anders :-)
Translate
 
+Henrik Bondtofte Ja, det kan og skal alle med indhold på nettet bestemt! 
For mit eget vedkommende (og dit) har du helt ret selvfølgelig. Det er næsten også nødvendigt at gøre det for at lære det, ikke? :)
Translate
Translate
Translate
 
Jeg er i fuld gang med selvstudie, og roder lidt rundt i det. Hvad er forskel på e-mail og gmail. Kan jeg modtage email på gmail fr andre. Der er lidt indkøringsproblemer fra andre emailadresser!!
Translate
Translate
Translate
Translate
 
jeg ved heller ikke, da jeg er nybegynder, både indenfor facebook og google+, og mangler en fotodims, så jeg kan tage billed af mig selv, så det er nyt på min gamle Dell PC'er
Translate
 
Jeg forstår ikke helt, hvorfor han taler om Author Rank som noget, der er på vej. Det er da allerede. Eller er der noget, jeg har misset?
Translate
 
+Jannik Lindquist hvis det er aktivt nu, er det i neddæmpet facon, eks 10% af den fulde effekt. Jeg tror du forveksler AuthorShip og AuthorRank, AuthorShip er selve optaggingen af dig som en author, igennem rel author.
 
Jep, det er jeg med på, men det virker da som om Author Rank allerede er aktiv i prioriteringen af søgeresultater - også selv om jeg er logget ud og søger incognito. Tager jeg fejl? 
Translate
 
Hvordan vurderer du det Jannick? Jeg tror på det er aktivt, men nedblusset, indtil de får justeret det til.
Translate
 
Jeg har ikke analyseret det meget nøje, men har set nogle eksempler, der fik mig til at konkludere, at det var Author Rank på spil 
Translate
 
Jeg kan desværre ikke huske detaljerne :-) Skal nok holde udkig efter nye eksempler.
Translate
 
I øvrigt et - nogenlunde relateret - spørgsmål: Hvorfor er jeg omtrent den eneste dansker på Google+, der ikke får vist mit profilbillede i anonyme søgninger på mit navn?
Translate
 
+Henrik Bondtofte Her er et eksempel: http://goo.gl/2ZmQF

Der er en søgning på "winchester '73 revenge". Der er skrevet rigtigt meget om hævntemaet i den film. Hvorfor ligger jeg som nr. 6 på side 1, når jeg på ingen måde er autoritet indenfor emnet? Er det ikke Author Rank?
Translate
Add a comment...