Shared publicly  - 
 
Robotterne kommer til at bevæge sig i et helt andet tempo end du går og forestiller dig. 
Når alting kan gøres ekstremt præcist - hvorfor så ikke speede det op?

Grinede lidt da jeg så den her video, for jeg nappede tennisrobots.com den anden dag, og nu har jeg næsten ondt af de mennesker, der skal spille mod tennisrobotterne. :-)
Translate
5
Lars Holmgaard's profile photoKristian Lemme's profile photoAnders Saugstrup's profile photoJesper Nerløe's profile photo
13 comments
Translate
 
Det er endnu mere vildt at videoen er 3 år gammel...!
Translate
 
det går bare stærkt med roboto teknologi disse dage, super fedt
 
+Peter Palludan Ja, jeg glæder mig også over den fremtid der er om hjørnet - men sikke nogle samfundsomvæltninger der er på vej, når robotterne overtager arbejdsmarkede for både danskerne og kineserne. 
Translate
 
Tror det kommer til at gå hårdere ud over kineserne end danskerne. Store befolkningsgrupper har pludselig ikke en fordel, men en ulempe. Bliver spændende..
Translate
 
+Kristian Lemme Med lidt held bliver det hele meget bedre for alle. men jeg kan sgu ikke overskue konsekvenserne af robotiseringen - hverken for dansken eller kineserne.
Translate
 
Nej, det er vel heller ikke rigtig til at spå om... 

Historisk set, har kineserne ikke værdsat menneskeliv, lige så meget som rigdom at status - men meget kan have forandret sig. 
 
Ja, det kan man da håbe, +Kristian Lemme. Det er jo også først for ganske nylig at vi er nået til at værdsætte menneskeliv i Danmark. 
Translate
Translate
Translate
Translate
Add a comment...