Senere i dag kan +Mikael Rieck Kousgaard og jeg løfte sløret for den første Marketers.dk Elite Annoncør (http://marketers.dk/e)

Og det glæder vi også frygteligt meget til! 

Se, med Elite Annoncør programmet har vi nemlig skabt den præsentation af en affiliate annoncør, som vi som markters altid selv har savnet.

Det er et webinar delt i 2 dele, du kommer til at se (offentligt - ikke kun for medlemmer!)

I den første del på knap en time gennemgår vi programmet sammen med annoncøren og taler med ham om hvordan han vil indgå i dialog med sine affiliates og hvordan han vil belønne de bedste performere og hvordan han vil tilbyde hjælp til indholdsudvikling mv. 

I den anden del på over en time, gennemgår Mikael og jeg en række helt konkrete ideer til affiliates - ideer til hvordan du kan gribe det an at bygge et fedt website, som kan tjene penge på programmet.

Andre dele af Elite Annoncør-programmet, som er værd at lægge mærke til er:

-Vi har gennemgået og analyseret på annoncørens forretning og vurderet at der er et stort potentiale for affiliates og annoncør i at arbejde sammen. 

-Og annoncøren forpligter sig til ikke at sætte sine satser til affiliates ned med kort varsel. Der skal varsles med mindst 3 uger.

For medlemmer af Markters.dk er der et par ekstra fordele:

-Annoncøren er medlem af det lukkede forum og affiliates kan indgå i direkte og løbende dialog med annoncøren.

-Annoncøren betaler 10% ekstra kommision til affiliates som er medlem af Marketers.dk

Vi glæder os som sagt super meget til at vise dig den første præsentation af en elite annoncør senere i dag, og vi håber at du vil hjælpe os med tilbagemeldinger på vores koncept, når du ser det! 
Shared publiclyView activity