Profile

Cover photo
Anders Saugstrup
Works at Saugstrup.org Marketers.dk InfinitySummit.dk
Lives in Kalamaria, Greece
3,121 followers|1,924,676 views
AboutPostsCollections

Stream

Anders Saugstrup

Shared publicly  - 
 
 
De bedste Black Friday deals for online marketers

Så blev det endelig Black Friday. Jeg har derfor lavet en samling af de bedste Black Friday deals for os online marketers. Du kan se oversigten her: http://bit.ly/1MHu5fN

Håber desuden dit salg/affiliate indkomst eksploderer i dag :-)
 ·  Translate
1 comment on original post
1
1
Jesper Petersen's profile photo
Add a comment...

Anders Saugstrup

Shared publicly  - 
 
 
Har skrevet et laaangt post med 5 værktøjer, der hører hjemme i content marketing værktøjskassen.

Jeg bruger dem selv og kan anbefale dem. Især hvis du vil sætte turbo på processerne men en investering i marketing automation ligger for langt ude i horisonten.
 ·  Translate
1 comment on original post
1
1
Jesper Petersen's profile photo
Add a comment...

Anders Saugstrup

Shared publicly  - 
 
Jeg er der
 ·  Translate
 
Skal vi snuppe en omgang SEO, lidt tapas og bytte sladder i Kolding den 28. januar 2016? Jeg håber at se dig der - og hvis jeg kan hive adskillige dage ud af kalenderen og rejse over 16.000 kilometer i alt for at se dig - så kan du også godt finde til Kolding :-)

I øvrigt kommer der mange af de bedste i SEO verdenen - for eksempel Brian Dean, der altid har en skæv og effektiv løsning på det meste.

#SEOdayDK 
 ·  Translate
4 comments on original post
9
Add a comment...

Anders Saugstrup

Shared publicly  - 
 
Jeg kan på det varmeste anbefale den her forrygende fortælling - har lyttet til den mange gange.
Den er ekstra relevant lige nu for dig, der spørger dig selv, om det kan passe at Islam er noget særligt på den måde, at religionen i modsætning til for eksempel den milde reformerede Kristendom lægger op til noget politisk, ideologisk.
Tro mig, der er også folk, som har taget Luther på ordet og bygget nogle interessante middelalderlige eksperimenter på det.
Når du har lyttet færdig, glemmer du aldrig den tyske by, Münster igen.
-> http://www.dancarlin.com/product/hardcore-history-48-prophets-of-doom/
 ·  Translate
1
Add a comment...

Anders Saugstrup

Shared publicly  - 
 
 
SEO Reminder: Redirected URLs Don't Always Retain Rankings

Following a redirect (last week), this page on Moz: https://moz.com/rand/recommended-list-seo-consultants/ fell from a #1 ranking for the query: https://www.google.com/search?q=recommended%20list to position #7. A good reminder that redirects don't pass 100% of ranking signals (at least, not at first). My suspicion is that the rankings will bounce back up in the near(ish) future.

If you are redirecting URLs that rank well for important keywords, keep this in mind! Moving to HTTPS or changing to a better URL, a better platform, upgrading UI/UX, etc. are all important, but we, as SEOs, need to create the right expectations for our work.
10 comments on original post
9
Add a comment...

Anders Saugstrup

Shared publicly  - 
 
 
Er du en moderne web-skribent? Har du den rette anatomi? Tag denne +Copyblogger-"test" og bliv klogere... 
 ·  Translate
Demian Farnworth dissects the essential traits that make up a modern web writer with smart resources for both web writers and those who need to hire them.
View original post
2
Add a comment...

Anders Saugstrup

Shared publicly  - 
 
 
8 kanon gode råd fra +Morten Vadskær . Det er takes fra arbejdet med Shoporama - takes som andre iværksættere kan lære rigtigt meget af.

De 8 punkter er:

1. Done is better than perfect
2. Det tager dobbelt så lang tid som du regner med
3. Fokus på kerneproduktet
4. Det hårde arbejde starter efter man har launchet
5. Automatisering
6. Banken har masser af penge, de vil låne ud (til folk, der ikke har brug for det)
7. Det er i kundernes interesse at betale. 
8. Ferie er super vigtig

Enjoy - og tak til +Morten Vadskær 
 ·  Translate
3 comments on original post
1
1
Kristian Falkenberg's profile photo
Add a comment...

Anders Saugstrup

Shared publicly  - 
 
 
Gæsteindlæg fra +Tobias Ehlig om at undgå fejl, når du opstarter en ny webshop (og det er skrevet med erfaringerne i orden - Tobias har solgt 2 af slagsen nu):

http://halfdantimm.dk/gaesteartikel-saadan-undgaar-tobias-at-gentage-fejl-med-ny-webshop
 ·  Translate
Som menneske er det fint at lave fejl. Det samme er gældende for iværksættere. Og jeg lægger ikke skjul på at jeg har fejlet – endda flere gange. Jeg har længe drømt om at starte en stor virksomhed. Præcist hvad dette betød for mig vidste jeg ikke. Men jeg kan konstatere, at de to webshops …
View original post
3
1
Brian Andersen's profile photo
Add a comment...

Anders Saugstrup

Shared publicly  - 
 
 
Så er jeg gået solo!

Min gæst dukkede aldrig op - og jeg har jo lovet at komme med en ny episode af PotterCut hver søndag!

Så jeg har leget vikar. Det er blevet til en ultra kort PotterCut - bare 8 minutter. Men indholdet er nu godt nok ;)

Hør hvordan en lille lidt hadet fætter gav 485.455 visninger på de sociale medier....

#podcastdk
 ·  Translate
3 comments on original post
1
Add a comment...

Anders Saugstrup

Shared publicly  - 
 
Interessant!
 ·  Translate
 
Hvordan er det nu med flat design? Hvad skal man huske på, når man designer i stilarten? Og hvad er flat 2.0 nu lige for noget? 

Lad os starte med en definition.. Helt strengt taget, gør et fuldt ud fladt interface, hverken brug af realisme (Efterligner fysiske objekter udelukkende for kunstneriske grunde, som genstande og teksturer), skeuomorfisme (Efterligner fysiske objekter, som en metafor, så brugeren forstår funktionaliteten af et interface) eller 3D (Skaber illusionen om dybde i designet, med fx skygger, gradienter og highlights), men fremstår som navnet så fint afslører... Fladt og uden dybde. Mange ser det som et design, hvor der er fjernet alle unødvendige elementer og der kun beholdes de essentielle. 

Kigger vi på Apple var de klart tilhængere af realisme og skeuomorfisme, med digitale træ-boghylder til e-bøger i iBooks, ligesom lædertekstur og afrevne papirstykker til at holde styr på kalenderen i iCal. Som flat design trendens popularitet voksede, hoppede Apple også med på bølgen omkring 2013, hvor deres website fik en overhaling inden for det flade design. (www.apple.com) Selvom vi ser det moderne design mange steder i dag, kan man blive overrasket over hvor meget den digitale verden  stadig gør brug af skeuomorfisme. Når vi skal ringe klikker vi på et gammeldags telefonrør, ikonet for mail er en konvolut, tandhjulet symbolisere indstillinger og vi gemmer ved en diskette. Hele desktop-tanken handler jo egentlig om metaforer, så mon den nogensinde helt forsvinder?

Det skal du huske, når du arbejder med flat design
Anyway.. Flat design. Det virker simpelt og ligetil, men designeren kan let springe i små fælder, når det kommer til udførelsen. Generelt vil kritikere sige at designet har det med at ofre brugernes behov frem for det moderne udtryk. Her ses specielt 4 problemområder, du som designer skal have særligt fokus på når du arbejder med flat design: 

1. Den første problematik er at klikbare elementer kan være svære at spotte for brugeren. Teksture, gradienter og skygger giver en masse information, som hjælper brugeren med at gennemskue interfacet hurtigt og intuitivt, fx når en knap, rent faktisk ligner en knap. Når det undlades i flat design, skal der arbejdes på højtryk for at give brugeren den samme information. 
2. Designet afhænger i høj grad af farver og kontraster til at understøtte interaktionen i interfacet. Her skal der tænkes i farvelære og symboler, så den rigtige farve giver den rigtige association hos brugeren. Dette kan være en stor udfordring i sig selv. 
3. Typografi er en stor del af flat design, til udsmykning og information. Teksten står ofte forholdsvist nøgen på sitet, hvilket gør at den kræver ekstra kærlighed. 
4. Det simple og minimalistiske design, kan let komme til at fremstå tomt og ufærdigt. Det er en udfordring i sig selv at arbejde ud fra “Less is more” princippet og skabe både smukt, brugervenligt og enkelt design. 

Et kompromis med Flat 2.0?
Realisme optimerer brugervenligheden og flat design har et lækkert moderne udtryk. Bare man dog kunne kombinere de to! I så fald synes jeg at vi skal kigge lidt på flat 2.0. Her tilbydes nemlig en mulighed for at gå på kompromis.

Grundet usability problemerne i flat design, har designstilen løbende udviklet sig til flat 2.0. For en god ordens skyld går den også under navne som Flat design 2.0, Semi flat og Almost flat. Stilen lægger sig meget op af det flade design vi kender, men den giver designeren større rum for at imødekomme både brugerens behov og bibeholde det flade enkelte look. Flat 2.0 er stadig fladt, men der er bare lidt mere plads til at lege. Det handler her om de små ændringer og om at forstærke trenden med simple former, skygger, gradienter og highlights, som vi kender fra skeuomorfisme og 3D. Det bliver alt sammen gjort for at give brugeren en fornemmelse for dybde og hierarki i det flade interface. Googles Materiel design er et glimrende eksempel på et gennemarbejdet flat 2.0 design. Her bliver der brugt gennemgående metaforer, gradienter og simple former, som møder kompromiset mellem brugervenlighed og det minimalistiske udtryk. (https://www.google.com/design/spec/material-design/introduction.html
 
God weekend herfra!
 ·  Translate
View original post
3
Add a comment...

Anders Saugstrup

Shared publicly  - 
 
 
+Rasmus Sørensen, +Christian Møller, +Halfdan Timm,  +Mikael Rieck, +Anders Saugstrup
og +Maj Wismann giver den fuld gas med feedback og gode råd til de 5 websites i den her optagelse!

Lyt med --> http://affiliatedm.dk/mikael-rieck/optagelse4
 ·  Translate
Savner du input til dit affiliate website, så lyt med her. En hel times gode råd fra nogle af de førende eksperter i Danmark indenfor deres felter.
View original post
1
1
Halfdan Timm's profile photo
Add a comment...

Anders Saugstrup

Shared publicly  - 
 
 
Hvordan sælger du din virksomhed? Podcast med Brian Brandt

Er du nogensinde blevet kontaktet af nogen der vil købe din virksomhed? Eller går du med overvejelser om at sælge?

Så lyt til dette podcast med +Brian Brandt omkring tankerne og hele processen op til salget af WPDK.

Du vil også lære ting om Brian du helt sikkert ikke vidste i forvejen :)

http://www.antphilosophy.com/ant023/

#podcast   #wordpress   #selvstændig   #virksomhed  
 ·  Translate
View original post
1
1
Henrik Ernst Hansen's profile photo
Add a comment...
Anders's Collections
Work
Employment
  • Saugstrup.org Marketers.dk InfinitySummit.dk
    2006 - present
    Saugstrup.org er et dansk Content Marketing kontor i Grækenland. Marketers.dk er Danmarks professionelle online marketing forum.
Basic Information
Gender
Male
Relationship
Married
Links
Other profiles
Contributor to
Story
Introduction
Driver et dansk Content Marketing kontor i Grækenland:

Medstifter af Danmarks Professionelle Online Marketing Forum:

Podcast-vært på et podcast om Content Marketing:

Husbond til Maria og far til Mark (2007), Poul (2010) og Dina (2012)


Udvalgte indlæg fra min tid her på Google Plus.

Content Marketing - Linkbuilding - SEO
Affiliate marketing

Jeg holder også til på www.saugstrup.org
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kalamaria, Greece
Previously
Strandby - København - Vordingborg
Contact Information
Home
Phone
+4536991367
Mobile
+306972983890
Email
Address
Lysiou 155132 Kalamaria Greece