Profile

Cover photo
Anders Høeg Nissen
Works at DR - Danish Broadcasting Corp.
Attended Københavns Universitet
Lives in Copenhagen, Denmark
2,297 followers|735,666 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

Anders Høeg Nissen

Shared publicly  - 
 
 
I fald du savner gode nyheder: her er et nyt seriøst it-medie med en superhistorie om hvordan man optager sine yndlingsprogrammer fra DR med en Chrome-browser.
Nogen spørgsmål?
 ·  Translate
Når du vil optage fra fx. DR, tænder du for din Chrome og trykker på Apps-knappen øverst til venstre. Den ligger lige under browserens pil tilbage-knap. Kan du ikke se Apps-knappen, tryk CTRL+SHIFT+B. Du får nu en oversigt over dine Chrome-apps. Tryk på TV4ever. Voila! TV4forever bruser frem og ...
5 comments on original post
15
3
Add a comment...

Anders Høeg Nissen

Shared publicly  - 
 
Why a seemingly sensible proposal to compel back doors in Internet communications apps is a bad idea
3
1
Add a comment...

Anders Høeg Nissen

Shared publicly  - 
 
Der er WoW (Week of Wearables) i InifinIT-netværket 25-28- november.

Jeg skal selv sige et par ord, men det er ikke det spændende(!). For som arrangørerne selv skriver er der mange kloge hoveder på programmet, og du kan også selv bidrage:

"In the Week of Wearables frontend researchers, writers and companies will present their view on this new field of technology. Entrepreneurs and developers will be showcasing their products and ways of working.
Finally, YOU ARE INVITED to develop your own concept and build a rough prototype of it, with assistance of experts on the area of design, electronics, concept and interaction."

Læs mere og tilmeld dig evt på vedhæftede linky-linky.
 ·  Translate
<em>25-28 November 2014</em><br> Meet Anders Nissen, Harddisken, Carl Alvani, Ziba Learn: hardware, software, design, interaction Build: your own prototype
3
Add a comment...

Anders Høeg Nissen

Shared publicly  - 
 
Batteriproblemer på iPhone, del 2:

Som jeg tweetede i sidste uge, har min mobil lavet decideret batteri-kamikaze i adskillige dage, og jeg har tilbragt dagene i konstant jagt efter stikkontakter.

Men nu, efter en uges tid med afsindig dårlig batterilevetid (10 timer/opladning) har den tilsyneladende selv løst problemet, og holder igen et døgns tid (knap og nap) ved normal brug.

Jeg ved dog ikke rigtig, om jeg skal være lettet eller frustreret.... I sig selv er det jo positivt. Jeg er glad for ikke længere at tilbringe min tid med at løbe fra stik til stik. Omvendt så frustrerer det mig helt VILDT at jeg ikke har kunne regne ud, hvad problemet er.

Jeg har lukket og startet apps 1000 gange.
Jeg har slukket og tændt igen.
Jeg har slået Background App Refresh, location services, Bluetooth, 4G og wifi til og fra i dusinvis af forskellige konstellationer.
Jeg har lavet komplet restore via iTunes, og forsøgt at installere apps og backup igen.
Altsammen mens jeg løbende har tjekket Usage og Standby-tider uden at kunne se en åbenlys sammenhæng til batteriforbruget.

Og mobilen hjælper mig ikke... For iOS gør det ikke ligefrem nemt at se hvilke apps der bruger (for meget) strøm, eller hvilke interne processer der måske kører når de ikke burde.

(Ikke for at åbne for den trættende Android-iOS-debat - men jeg er ret sikker på at jeg har haft Android-apps hvor jeg kunne grave væsentlig dybere ned i maskinrummet...)

Det er i øvrigt heller ikke lykkedes for mig at finde apps, der kan hjælpe...

Jeg har forsøgt mig med Battery Doctor, Carat og My Data Manager - uden at nogle af dem for alvor har kunnet sige noget om hvilke apps (endsige processer) som har slugt strøm.

Jeg har i øvrigt tidligere haft stor glæde af denne populære artikel om batteriforbrug og -tjek på iPhonen, men denne gang var der desværre ingenting der hjalp.
http://www.scottyloveless.com/blog/2014/the-ultimate-guide-to-solving-ios-battery-drain

Som sagt er jeg stadig helt blank på hvilke af de mange desperate forsøg, der - tilsyneladende - har virket.
Og jeg er stadig voldsomt nervøs for om batteriet uden varsel kunne finde på at vende tilbage til fuld BANZAAAAAi-modus.

Teknologien giver og teknologien tager...

#firsworldproblem #batteri #iOS

 ·  Translate
7
Jonathan Parisi's profile photoBjørn Krogh's profile photoRasmus Christensen's profile photoAnders Høeg Nissen's profile photo
17 comments
 
Opdatering:
Jeg ved ikke rigtig hvorfor, men det har det sidste døgns tid hjulpet ret gevaldigt, at jeg under Settings/iCloud/Storage and Backup har slået 'Backup to iCloud' TIL (i stedet for kun at backuppe når mobilen er koblet til Mac).
Jeg blev inspireret af denne post: https://discussions.apple.com/thread/6505128?start=0&tstart=0
Jeg nåede kun halvvejs igennem hans råd forleden, men det lader til at det enkle iCloud-trick som sagt har gjort en stor forskel - nu er jeg oppe på 20-24 timer igen ved normal brug... #gofigure  
 ·  Translate
Add a comment...

Anders Høeg Nissen

Shared publicly  - 
 
Yay! Min nye yndlingskalender(!) Sunrise, som jeg har været rigtig glad for på iDimserne den sidste måneds tid, er lige kommet til Mac.

Desværre understøtter Sunrise Mac-appen ikke Exchange (selvom mobil-appsene gør?), så den kan desværre ikke for mig blive fuld erstatning for Apples egen kalender-app endu. Men jeg håber...

Anyway, hvis du "bare" bruger fx Google Calendar og dit eget system, så tjek den lige - især hvis du også er Evernote-entusiast. En af Sunrise's fineste features er nemlig, at Evernote reminders også kan vises i kalenderen. Jeg er for nylig som eksperiment gået all-in på Evernote, og så er Sunrise altså totalt bingo, som de unge siger. Eller noget.

Men altså, Sunrise. Prøv den.
 ·  Translate
8
1
Anders Albrechtslund's profile photoAnders Høeg Nissen's profile photoMark Buskbjerg's profile photoMikkel Kongsfelt's profile photo
13 comments
 
Virkelig lækkert med evernote integrationen... Så skal man til at genoverveje sit setup +Mark Buskbjerg :-)
 ·  Translate
Add a comment...

Anders Høeg Nissen

Shared publicly  - 
 
Hov. Jeg missede årsdagen for Iain Banks' død her 9. juni.

Men et eller andet sted må det alligevel have boblet, for jeg har gået og haft lyst til at genlæse nogle af hans bøger - Espedair Street, Transition, The Long Steep Approach... og alle de andre, i virkeligheden.

Det er ikke voldsomt mange forfattere jeg følger på en måde, hvor jeg for alvor føler at de er blevet en del af mit liv. Douglas Adams var en af dem, og Banks ligeså.

Måske fordi de ikke "bare" skrev fiktion, men også (autobiografiske) faktabøger - og jeg fik med Adams og Banks ganske enkelt en fornemmelse af, at de var gode, sjove, sære, udfordrende og behagelige mennesker, hvis selskab jeg ville have nydt.

Nå, det kan godt være at jeg missede årsdagen, men jeg tror sgu jeg lige snupper et par kapitler i Raw Spirit, bogen hvor Iain Banks kører rundt i Skotland på jagt efter "den perfekte dram".

Hvad læser du?
 ·  Translate
3
Mark Buskbjerg's profile photoAnders Høeg Nissen's profile photoSteven Snedker's profile photo
4 comments
 
Jeg har en sommerting med at genlæse dekadente franskmænd. Det er yderst fornøjeligt. http://www.litteratursiden.dk/artikler/rejse-til-nattens-ende-af-celine og http://www.litteratursiden.dk/anmeldelser/udvidelse-af-kampzonen-af-michel-houellebecq er de bedste startpunkter. Letlæst og morsomt.
 ·  Translate
Add a comment...

Anders Høeg Nissen

Shared publicly  - 
 
Sorry, lille genudsendelse :-)
Anders Høeg Nissen originally shared:
 
Næste uge har jeg fornøjelsen af at sige ord på InfinIT-seminar om wearables - og der er stadig pladser :-)
 ·  Translate
2
Add a comment...

Communities

11 communities

Anders Høeg Nissen

Shared publicly  - 
 
 
Det er fredag, og du er en sucker for kager - selvom du gerne vil være sund (eller måske ligefrem har glutenallergi)! Godt, jeg har både en kagebog og masser af bageopskrifter til dig! :-D
 ·  Translate
View original post
6
Dennis Flood's profile photo
 
+1 for at opmuntre til fortsat tilstedeværelse på G+ ;-) er egentlig ikke så vild med bær og kage kombinationen
 ·  Translate
Add a comment...

Anders Høeg Nissen

Shared publicly  - 
 
UPDATE:
Og så er alting vist afsat... Tak for denne gang :-)

Savner du legetøj eller er der plads til en ekstra julegave? Så har jeg tømt skufferne og leder efter nye brugere til (halv-)gammelt gear.

Der er en DAC, en universal-fjernbetjening, et selvmåls-ur, en gestik-dims og et sæt LEGO. Se mere i fotoalbummet.

Tingene er gratis, men hvis du gerne vil give lidt, så donér et passende beløb til fx Læger Uden Grænser, EFF eller en tredje forening efter eget valg.

Det er først til mølle, så skriv i kommentarfeltet hvis du er interesseret.

I første omgang er det én ting pr. M/K, og man skal selv kunne hente i Kbh NV eller betale for forsendelsen :-)
 ·  Translate
16
Søren “lowlandet” Davidsen's profile photoJens Poder's profile photoThomas Christensen's profile photoAnders Høeg Nissen's profile photo
12 comments
 
Det er modtaget, +Thomas Christensen:-)
 ·  Translate
Add a comment...

Anders Høeg Nissen

Shared publicly  - 
 
Kan man forudsige hvor meget et computerspil vil blive spillet?
+Anders Drachen  & co har gennemtrawlet en kolonorm mængde data fra Steam - 5 MILLIARDER timers spil! - og analyseret dem.
Og de finder bla. at interessen i et spil (målt på antal timer spillet af de aktive spillere i en given periode) følger et ret konstant mønster.
Læs mere i Anders' artikel.
 ·  Translate
5 billion hours of play. 6 million players. 3000 games on Steam. 1 distribution model that explains how time spent playing games on Steam rises and falls – as a function of time. This has powerful implications: if playtime follows a specific distribution, we can predict it.
4
Bjarne Panduro Tveskov's profile photoKristoffer Tjalve's profile photoAdam Bindslev's profile photo
3 comments
 
Spørgsmålet er om samme mønster findes i andre typer underholdning - f.eks. brug af streaming gennem Netflix eller aflytning af podcasts. Det forekommer mig at det kunne være tilfældet. Hvilket er skidt nyt for alle os der producerer medier
 ·  Translate
Add a comment...

Anders Høeg Nissen

Shared publicly  - 
 
Holy sh*t, der bliver godt nok brændt nogle dollaser af i kvikt tempo, dér. Men vi skal jo også forbruge os til vælst og gang i hjulene og hvad har vi. Eller noget.
 ·  Translate
(1) General retail numbers: http://www.forrester.com/Forrester+Research+Online+Retail+Forecast+2013+To+2018+US/fulltext/-/E-RES115941. (2) Printed books: http://beyondthemargins.com/2013/06/book-facts-and-stats/. (3) E-Books: http://beyondthemargins.com/2013/06/book-facts-and-stats/ ...
15
4
Mark Buskbjerg's profile photo
 
Der bliver da trods alt stadig brugt lige lidt mere på legetøj end våben (selvom statistikken så ikke tager forbehold for legetøjsvåben)
 ·  Translate
Add a comment...

Anders Høeg Nissen

Shared publicly  - 
 
Jeg bliver sgu altid lidt varm om hjertet, når mennesker forsøger at hjælpe andre mennesker med adgang til litteratur, med læsehjælp og den slags.

Jeg har selv haft så utroligt mange gode timer - og lykkelige øjeblikke - med bøger, at jeg under alle andre de samme oplevelser.

Jeg ved ikke om Worldreader eller OLPC eller andre teknologi-baserede projekter har fundet den ultimative model, men alting hjælper.

Artiklen her er en fin og nuanceret beskrivelse af Worldreaders arbejde i Ghana, som jeg godt kan få en lille tåre i øjenkrogen af...
 ·  Translate
Building digital libraries in Ghana with Worldreader
19
3
Thor Dekov Buur's profile photoAnders Høeg Nissen's profile photo
2 comments
 
Hov, dem kendte jeg ikke - ser fedt ud!
 ·  Translate
Add a comment...
Communities
11 communities
Story
Introduction
Presenter and journalist, tech radio programme "Harddisken", the Danish Broadcasting Corp.
Lives in Copenhagen, where he enjoys several kinds of geeky pleasures as well as music, books and movies.
Education
  • Københavns Universitet
    Medievidenskab, 1992 - 1997
Basic Information
Gender
Male
Relationship
In a relationship
Work
Occupation
Presenter, journalist
Employment
  • DR - Danish Broadcasting Corp.
    Presenter, journalist, present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Copenhagen, Denmark
Previously
Copenhagen
Links
Other profiles
Anders Høeg Nissen's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
You Can Build This Open Source Car in an Hour | Autopia | Wired.com
www.wired.com

It takes about an hour to make Nigella Lawson's lamb shank stew. In that same amount of time, you can put together the world's first open so

MacBook Pro Problems: Apple acknowledges keyboard and trackpad issues – ...
www.trustedreviews.com

The new, late-2013 Apple MacBook Pro models are reportedly suffering from keyboard problems and trackpad issues.

Premise Creates a Global Economic-Activity Tracker, One Snapshot of Onio...
allthingsd.com

Premise has built a massive microeconomic database of the world's consumer goods, updated on a daily basis

Battery charged: AT&amp;T, Goal Zero, and a Brooklyn design firm bring s...
www.theverge.com

When Hurricane Sandy tore through New York City last year, some of the most stirring photos — aside from those chronicling the storm’s devas

Radio24syv
radio24syv.dk

Danmarks nye taleradio. Vi sender 24syv fra 1. november 2011

How $5 Changed the Way I Read the Internet - Lifestyle - GOOD
goo.gl

What can $5 buy a struggling internet artist?

The happiest and saddest states according to Twitter
www.cnn.com

If you're sick of cheerful, happy people, it might be wise to avoid Hawaii or Napa, California. They were found to be the United States' hap

Trådløs blodmåler under huden
selvmaal.dk

I introkapitlet til bogen “Det man måler er man selv” beskriver jeg en ikke så fjern fremtid, hvor jeg blandt andet forestiller mig, at jeg

PlayStation 4 first impressions: Sony is playing it safe
www.techradar.com

Wednesday's PlayStation 4 announcement featured nothing mind-blowing, but it didn't disappoint, either.

DVICE: Infinite 3D-printed bacon is the answer to everything, almost
dvice.com

This, my friends, is a piece of 3D-printed bacon that goes on forever. It has no beginning, no end, and only one side, so there's nowhere fo

13 energy data startups to watch in 2013
gigaom.com

Data analytics took the energy sector by storm in 2012, and a bunch of companies launched, raised funding and grew their businesses last yea

How a Garage-Based Incubator is Fueling the Hardware Revolution | Gadget...
www.wired.com

Inside Lemnos Labs, San Francisco's only hardware incubator and one of the only hardware incubators anywhere, for that matter.

Making sense of the PS4 game lineup
reviews.cnet.com

Sony's PS4 event left us asking plenty of questions. Which games are PS4 exclusives? Which are PS3 games? And which are both? Read this arti

iPhone email manager Mailbox merging with Dropbox
www.tuaw.com

This is going to make for a few Box-heavy headlines: the company behind Mailbox, the streamlined email client for the iPhone, has merged wit

PayPal co-founder Levchin launches e-commerce startup
news.cnet.com

Silicon Valley all-star Max Levchin launches Affirm, a startup focusing on making one-click payments from smartphones. Read this article by

Foldify glues together Papercraft, the iPad and AirPrint to create a rar...
thenextweb.com

Sometimes it's easy to start thinking that we've seen everything that iPad apps have to offer. It begins to look like permutations of the sa

Speed of Dreams | Think Quarterly by Google
www.thinkwithgoogle.co.uk

It&#39;s easy to make fun of the past. Remember when Thomas Watson, the head of IBM, said that the world would only ever need five computers