Profile

Cover photo
Anders Christensen
Works at Safeticket ApS
Lives in 8464 Danmark
692 followers|400,118 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Anders Christensen

Shared publicly  - 
 
Lancerede vi lige nyt website i dag?

Det tror jeg da nok lige at vi gjorde :)
 ·  Translate
Safeticket gør det supernemt at håndtere tilmelding, billetsalg og billetter til alle typer events.
2
Add a comment...

Anders Christensen

Shared publicly  - 
 
Er du eller kender du vores nye kollega til +Safeticket ? 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Anders Christensen

Shared publicly  - 
 
Er du træt af at blive forstyrret af sælgere konstant?

Ved du godt at du kan markedsføringsbeskytte dit cvr-nummer, så dine data ikke længere må bruges til markedsføring. Det er ganske effektivt og det holder de fleste (telia undtaget) fra at kime dig ned hele tiden for at sælge dig noget du slet ikke har brug for.

Det kan nemt klares via http://www.cvr.dk/Site/Forms/CMS/DisplayPage.aspx?pageid=59
 ·  Translate
Videregivelse af oplysninger om reklamebeskyttede virksomheder. Oplysninger om reklamebeskyttede virksomheder må ikke bruges til reklamehenvendelser. Oplysningerne må heller ikke bruges i forbindelse med andre henvendelser, med mindre der er specifik hjemmel i lov, eller virksomheden har givet ...
2
1
Mikkel Kongsfelt's profile photoHelle Andersen's profile photo
 
Og hvad Telia angår, så kan du forsøge dig her: http://www.baglokalet.dk/traet-af-telias-telefonsaelgere
 ·  Translate
Add a comment...

Anders Christensen

Shared publicly  - 
 
Er der ikke lige nogen der kan fikse Nets?
 ·  Translate
1
Martin Jensen's profile photoFlemming Frandsen's profile photoFlemming Jacobsen's profile photoMikkel Boutrup's profile photo
4 comments
 
Hængning og folk på bålet +Flemming Frandsen​ Den er jeg med på 😆😆
 ·  Translate
Add a comment...

Anders Christensen

Shared publicly  - 
 
Er der ikke nogen der lige kan tage et realitytjek på vores minister i æblesagen?

1. Viborg havde i 2013 i alt 47.948 arbejdspladser - Jeg tillader mig at tvivle på at hvad der basalt set er nogle lagerhaller med et stort strømforbrug skaber 10.000 nye arbejdspladser. 
Serverne produceres altså ikke lokalt, men kommer i containere fra fjernøsten og det kræver ikke flere hundrede mand at drive sådan et datacenter, nærmere 10-50 personer der skal rende rundt og skifte diske og andre ting der går i udu. 

Al softwaremanagement af serverne kan alligevel klares fra centralt hold i f.eks. USA eller Indien, ingen grund til at have dyre danskere til det.

2. De der skatteindtægter ministeren omtaler, må være den almindelige personskat de dansk ansatte medarbejdere nu engang trækkes i lønnen, det bliver næppe til milliarder. Jeg tvivler på at et datacenter registreres som en selvstændig dansk virksomhed med indtægter.. men nok kun udgifter..

3. De der enorme energiafgifter der omtales, betyder jo blot at Apple kan fradrage 82,9 øre pr. kWh i forhold til elafgiften.. Såå, det er vel heller ikke en enorm skatteindtægt. Men den overskudsvarme de vil sende ud i fjernvarmenettet skal naturligvis beskattes, men det bliver jo så nok borgerne i Viborg der får den regning..

4. Det er nu alligevel cool at de vælger at lægge det i Danmark :)
 ·  Translate
Der kan endda blive tale om helt op til 10.000 nye job, siger den lokale borgmester.
22
1
Alex Kristensen's profile photoDan Nielsen's profile photoKim Sørensen's profile photoTorben Bøgede Sørensen's profile photo
19 comments
 
Ha ha, ja der var godt gang i forsalget af bjørneskind der. Mit personlige favoritøjeblik var da Viborgs borgmester afviste Poul Henning Kamps kolde spand vand, fordi han bl.a. mente der ville blive skabt masser af jobs pga. behovet for at...og her citerer jeg direkte.... samle dippedutter :D
Men bortset fra det, synes jeg faktisk det er en rigtigt god nyhed og også en, der på sigt har potentiale til at bidrage til skabelsen af rigtigt mange jobs i DK. Kombineret med det databehandlingscenter, der skal bygges i Ørestaden, er det guld værd for Danmark i branding og positionering i forhold til forskning og det videnstunge erhvervsliv.
 ·  Translate
Add a comment...

Anders Christensen

Shared publicly  - 
 
Hvis du mangler et hus i en fornuftig afstand til Aarhus og Silkeborg så har min kollega +Christian Laursen  et fint et af slagsen til salg nu.

Det er i flot stand, nyt køkken og god plads til hele familien.

Del meget gerne så vi kan se om det rent faktisk kan sælges via sociale medier på 14 dage :)
 ·  Translate
 
Mangler du et hus eller kender du nogen, der mangler noget i god afstand til bl.a. Aarhus, Silkeborg og Horsens, så har jeg et til salg.

Der er god plads, og det er i god stand.

Del meget gerne.
 ·  Translate
Flot moderniseret villa beliggende i den hyggelige landsby Nr. Vissing med kig til dam og gadekær. Allerede når man træder ind ad døren fornemmer man straks den hyggelige stemning i den flotte moderniserede ejendom. Stilen er gennemført med flere gode detaljer og fremstår i indflytningsklar stand. Huset byder på mange gode boligkvadratmeter fordelt på 2 plan med flere gode opholdsrum og store værelser. Husets centrale samlingspunkt er det lækre...
1 comment on original post
1
Add a comment...
Have him in circles
692 people
Kim Thrane's profile photo
Ole Rønberg's profile photo
Gitte Stiller's profile photo
Peter Ibsen's profile photo
Maria Iversen's profile photo
Mickey Rasmussen's profile photo
Lars Vesterskov's profile photo
Jannik Hansen's profile photo
Filip Rasmussen's profile photo

Anders Christensen

Shared publicly  - 
 
Der er altså et eller andet galt i Danmark:
I afgørelsen fra Statsforvaltningen står der, at "det forhold, at du har slået børnenes mor ihjel og formodentlig skal sidde i fængsel i en længere årrække, ikke i sig selv er tilstrækkeligt til, at forældremyndigheden over (…) ikke skal blive hos dig".
 ·  Translate
Sidste sommer blev den 39-årige mor til to, Hafida Bourouih, dræbt af sin eksmand Anders Larsen. Først kvalte Anders Larsen ekskonen med hænderne, derefter med en ledning. Det skete, mens børnene – to drenge på to og fire år - opholdt sig i et andet rum i lejligheden. Derefter pakkede han liget ind i en plastiksæk og smed det i bagagerumm
3
Add a comment...

Anders Christensen

Shared publicly  - 
 
Jeg skal vist til at have mit spejlreflekskamera og tilhørende telelinse med på arbejde - Dagens #trafikudenforkontoret  er et par agerhøns på kanten af vandhullet og et par fasaner mellem nogle buske. Bambi er her dog ikke i dag.
 ·  Translate
1
Frank Hellerup Madsen's profile photoAnders Christensen's profile photo
2 comments
 
Der er ikke jagttid på fasaner lige nu og man må ikke jage fra bygninger :/ Og ellers ville salonriflen næsten være mere praktisk :)
 ·  Translate
Add a comment...

Anders Christensen

Shared publicly  - 
 
Jeg sætter mig lige over i hjørnet og græder lidt over hvad det er for et samfund vi er endt med, har Statsministeren da ingen respekt for danskerne og de grundlæggende rettigheder?

"Selvom man ikke har mulighed for at få en dommerkendelse, fordi der ikke er nogen konkret mistanke om terror, vil vi gerne have mulighed for at holde øje med, hvem en person kommunikerer med – også selv om de er danskere" - Helle Thorning-Schmidt
 ·  Translate
Forsvarets Efterretningstjeneste skal kunne overvåge danske statsborgere i udlandet uden dommerkendelse, selvom der ikke er nogen konkret mistanke imod dem.
4
1
Anders Christensen's profile photoKristian Lemme's profile photoE. S. B. H.'s profile photoBjarne Panduro Tveskov's profile photo
7 comments
 
Hun skulle sparkes ud, af dansk politik - bare ud.
 ·  Translate
Add a comment...

Anders Christensen

Shared publicly  - 
 
Bauhaus har en håbløs søgefunktion...

Når man så provokerer den lidt og kalder dens mor en fed luder, så mener den at jeg søgte på "DINO MORK ER EN LED LADER" men længere nede foreslår den mig dog andre ting som andre folk der havde søgt på "DIN MOR ER EN FED LUDER" kiggede på..

Og dagens bonusinfo: Søger man på gazelle finder man resultater for lameller.

Jeg tror deres søgefunktion skal til eftersyn..
 ·  Translate
5
Filip Rasmussen's profile photoMorten Morten's profile photoAnders Christensen's profile photo
3 comments
 
Man kan vel altid bruge nogle solide stålreoler - Bare ikke lige nu :)
 ·  Translate
Add a comment...

Anders Christensen

Shared publicly  - 
 
Servicemelding til billister i Østjylland: 

Det hvide der falder ned fra himlen kaldes i daglig tale for sne eller slud, alt efter konsistensen.

Det har tre konsekvenser:

1. Det nedsætter friktionen mellem dine sommerdæk og asfalten, når der lægger sig et lag sne/pløre på asfalten.

2. Det nedsætter sigtbarheden, så af hensyn til dem der kører på vinterdæk og dermed kører marginalt hurtigere end dine 35 km/t på motorvejen, vil det være praktisk hvis du sørger for at din bil har baglygterne tændt.

3. Hvis du kører lige i røven af en bil med vinterdæk, på nedslidte sommerdæk, så skal du nok forvente at lave buler når den forankørende bil vælger at bremse og du bare selv skøjter videre.
 ·  Translate
8
1
Kristian Lemme's profile photoAnders Christensen's profile photoKurt Frederiksen's profile photoDennis Jensen's profile photo
4 comments
 
+Anders Christensen
Du ved at der er ca. 350.000 danske billister der kører på sommerdæk om vinteren. Det er selvfølgelig en faktor du må indregne i din kørestil. Hvis ham bagved er tættere på end du forventer hans bremselængde er, så er der en ting du kan gøre og det er at sætte farten langsomt ned til den passer med hans forventede bremselængde.

Det er den måde du kan sikre dig selv og din bil mod unødige skader. Ikke ved at skrappe op, for det har folk gjort gennem x antal år uden at antallet af billister på sommerdæk er faldet væsentligt.

Den første læresætning i bilkørsel er at kører efter forholdene og forholdene er at der er ca. 300.000 tåbe bilister på sommerdæk, som ikke tager det nødvendig hensyn og nok ligeså mange der skærer ind foran dem der faktisk kører efter det forhold at de kører på sommerdæk.
 ·  Translate
Add a comment...
People
Have him in circles
692 people
Kim Thrane's profile photo
Ole Rønberg's profile photo
Gitte Stiller's profile photo
Peter Ibsen's profile photo
Maria Iversen's profile photo
Mickey Rasmussen's profile photo
Lars Vesterskov's profile photo
Jannik Hansen's profile photo
Filip Rasmussen's profile photo
Work
Employment
  • Safeticket ApS
    Master of the universe, 2004 - present
Basic Information
Gender
Male
Story
Tagline
Er med til at udvikle nogle rigtigt lækre billetløsninger hos Safeticket
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
8464 Danmark
Previously
8000 Danmark - 8240 Danmark
Links