Profile

Cover photo
Anders Bagnegaard Kristensen
Worked at Pumacode
Attends Multimedia design
Lived in Næstved
241 followers|64,042 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

 
15 genveje du skal kende til din Mac - som gør dig meget mere effektiv :) 
https://mackabler.dk/sider/15-fede-mac-keyboard-shortcuts-som-man-skal-kende-52
 ·  Translate
3
Mikkel Rübert Hansen's profile photoAnders Bagnegaard Kristensen's profile photo
2 comments
 
Opdagede for et par uger side - det super
 ·  Translate
Add a comment...
 
Vind en 13" retina macbook pro :) 
The Macbook Pro Giveaway - Take Your Computing to the Next Level With This Sexy & Powerful Machine
1
Add a comment...
 
En podcast med mig :)
 ·  Translate
Det handler om at arbejde så lidt som muligt, og at være så doven som muligt. Hør podcastet hvis du ikke forstår dette! Lav en forretning som er skalérbar. Du kan lære næsten alt på nettet. Hold din hjemmeside så simpel som muligt. Gå efter at opbygge et brand, så du kan gøre dig selv uafhængig af betalt markedsføring. Du skal altid selv lave en opgave, før du overvejer at outsource den. Held er for de uforberedte. Ansæt en supporter! Det er godt...
4
1
Anders Bagnegaard Kristensen's profile photoNicki Friis's profile photo
 
Jeg forstår dele, men ikke sammenhængen i hvad du skriver. 
 ·  Translate
Add a comment...
 
Anders Bagnegaard Kristensen originally shared:
 
Så er konkurrence her, du kan se i indlægget hvordan du er med i konkurrencen.
Vind et 4500kr Sony a5100 med en 16-50mm linse.
 ·  Translate
Vind et Sony a5100 med en 16-50mm linse, det koster lige nu over 4500kr på nettet - så det er noget af en gave :) Mangler du en julegave til dig selv? Måsk
3
1
Bjarne Panduro Tveskov's profile photoMads Borst's profile photoSimon Willer's profile photoAlexander Avanth's profile photo
5 comments
 
Nice - det vil jeg gerne vinde :-)
 ·  Translate
Add a comment...
 
 
DUSØR på 10.000 KR. 
Hjælp med at finde en køber til mit hus i Kibæk og scor en findeløn på 10.000 kroner. Del med alle du kender og er der en køber imellem, som siger de så det hos dig - så kvitterer vi med 10k. 

Se huset her: 
http://ollingvej23.dk 
 ·  Translate
Ring på 53729080 for fremvisning eller skriv til Brian på brian@clickstarter.dk. huset til salg i Kibæk. Nu har du chancen for at købe et unikt og charmerende villahus fra 1925 i Kibæk. Adressen er: Ollingvej 23. (klik for at se på Google Maps). Vi var næsten hele jylland rundt, ...
View original post
1
Add a comment...
 
hahaa:) Passiv aggressiv much? Måske skulle ahn overveje en sød supporter :D skod-rigtigkaffe.dk :D
http://cl.ly/image/2v0F2D1u3K3G
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
:) Jeg håber Morten får en masse gode links, og måske endda at nogen medier tager historien :) 
 ·  Translate
Det internationale website som vejleder forbrugere i deres online shopping møder skarpe anklager fra danske iværksættere. Snyd, afpresning og mafiametoder...
1
Add a comment...
Have him in circles
241 people
Anne-Grethe Elnegaard Kristensen's profile photo
Marlene Schøler Sørensen's profile photo
Mads Kloch Korsholm's profile photo
Lennart Kiil's profile photo
Michael Christensen's profile photo
Dennis Kjærgaard's profile photo
Ida Bagnegard's profile photo
Awais Ali's profile photo
Casper Blom's profile photo
 
 
Den er godt nok ond - men også ret fristende, hvis man har en rigtig klaphat i røret :-)

https://twitter.com/EnterTheMark/status/560011489512525824/photo/1
 ·  Translate
“HA tag den telefonsælger!”
View original post
4
1
Ole I. Christensen's profile photo
Add a comment...
 
:) Vildt billede.
On Christmas day, we changed our plan and drove from Vegas all the way to Arizona. It was a sunny day with snow shower at the same time. Lucky enough to see the winter milky way at night with a clear sky.
1
Add a comment...
 
Alt ser bedre ud i slowmotion. 240fps ville jeg ønske mit kamera havde, godt iPhone 6 har det:)
 ·  Translate
4
Add a comment...
 
Phonetrade(og os andre) vs trustpilot
Dette tager vist for sig selv ... 
"Trustpilot fjerner naturligvis ikke anmeldelser af virksomheder, der ikke ønsker at være kunder. Brugte vi sådanne metoder, ville det stride mod Trustpilots eksistensberettigelse samt alt det vi tror på og kæmper for hver eneste dag: Et community, hvor brugere og virksomheder kan få et troværdigt billede af en virksomheds kundeservice."
 ·  Translate
Phonetrade har den seneste uge publiceret to pressemeddelelser om Trustpilot, der desværre indeholder en række faktuelt forkerte forhold og misforståelser om Trustpilot. Vi vil understrege at,
1
Add a comment...
 
Det har vi også oplevet :( 
 ·  Translate
 
TRUSTPILOT SLETTER ÆGTE ANMELDELSER!!!
Du ved måske, at jeg allerede har været efter #Trustpilot  før, hvilket du kan læse i dette indlæg: https://plus.google.com/+MortenKristensen/posts/8BwyQ9qd977
Jeg har ligeledes for nylig skrevet et længere indlæg med forslag til, hvad Trustpilot kunne gøre, for at de bedre var i kontakt med deres målgruppe. Læs her: http://zzm.dk/trustpilot-en-service-uden-meget-trust/

Men selvom flere ting tidligere har antydet, at Trustpilot ikke havde helt rent mel i posen, når det galt betalende kunder vs ikke betalende kunder, så sker der i disse dage et meget mystisk indhug i mange ikke betalende kunders anmeldelser!

Trustpilot er åbenbart ved at rydde op i deres anmeldelser, dvs fjerne tvivlsomme og falske anmeldelser, hvilket jo er super duper. Det er i alles interesse, vil jeg mene.
Men når denne oprydning kun finder sted primært blandt ikke betalende kunder, som samtidig får slettet en betydelig del af deres ægte anmeldelser, så mister man sku helt tilliden til TP igen! Kan det virkelig være rigtigt, at mange af ens ægte anmeldelser bliver slettet, fordi Trustpilot håndterer dette tjek fuldstændig uacceptabelt?

Sagen er den, at Trustpilot fryser mistænkelige anmeldelser, hvilket de har gjort hele tiden. Problemet er bare, at dette her kan være anmeldelser, som er 1-2-3-4-5 år gamle (det er den ældste anmeldelse, som jeg har kendskab til, som er frosset). Og jeg har pt kendskab til 15 virksomheder, som er udsat for dette, hvor det koster en betydelig del af deres anmeldelser, hvis ikke kunderne gør noget.
For hele dette tjek er bygget fuldstændig åndsvagt op. Trustpilot sender en mail til den person, som har lavet anmeldelsen. Mailen minder mest af alt om noget, som du vil betegne som spam. Jeg har set viagra spammails, som var mere troværdige.
Kunden skal herefter bekræfte, at anmeldelsen er ægte. Yes yes hvis man nu selv havde lavet anmeldelsen, så er det jo ret simpelt at aktiverer den igen. Men hvordan tænker kunden? Først er denne blevet presset ind for at skrive om sin oplevelse hos et firma, hvorefter Trustpilot sætter spørgsmålstegn ved oprigtigheden. Og gæt selv, hvem dette falder tilbage på, for det er jo ikke Trustpilot i kundens øjne, nej det er butikken.
Det mest groteske er, at TP beder folk bekræfte meget gamle anmeldelser, hvor folk måske har glemt, hvad de har købt eller hvor, og kunden har måske slet ikke kvitteringen fra købet mere. Prøv at forestil dig et senarie, hvor en kunde har anmeldt 10 steder over en periode på 4 år, hvordan skal vedkommende kunne huske alt. Og hvordan vil sådan en person føle det, når denne ligepludselig bliver mistænkeliggjort? Not goooood!

Der hvor det går helt galt, er at TP afviser fakturaer, bevis for betaling via kreditkort, ja selv validering via tredje part f.eks en revisor, som dokumentation på, at den pågældende kunde har handlet hos virksomheden. Dvs den eneste måde, hvorpå en anmeldelse kan valideres, det er ved at kunden selv gør det. Yes du læste rigtigt. 
Og har man lige oprettet 10 fake anmeldelser til sig selv, er det jo piece of cake at validere disse selv. Totalt tåbeligt!

Der hvor det bliver helt sjovt, det er at denne "hetz" sjovt nok sker mod virksomheder, som ikke betaler til Trustpilot for deres service. Det er IKKE lykkes mig at finde en betalende virksomhed, som er udsat for det samme, selvom jeg har brugt 2 timer på at surfe rundt på TP! Sjovt sammenfald ikke? Tilfældigt? Næppe!

Alle de anmeldelser, som er frosset, forbliver online, dvs hvis en mulig kunde vil tjekke firma A ud, så vil de pludselig opdage, at en masse af firma As anmeldelser, er frosset fordi de er anmeldt. Gæt hvilket indtryk det giver kunden af Firma A. Næppe et godt, for igen falder alt mistanke og skidt ikke tilbage på Trustpilot, men derimod tilbage på firmaet.

Jeg har kendskab til et firma, som er drevet af en ældre herre, som ALDRIG snyder. Hans firma står til at miste et større to cifret antal anmeldelser, hvis ikke hans tidligere kunder svarer på TPs spamlignende mail. Indtil nu er det få personer, som har valideret deres anmeldelser, hvilket er katastrofalt, når han nu har brugt tid på at sende mails og masser af tid på at forklare kunderne, hvorfor en anmeldelse ville være godt.
Og jeg kender sikkert kun til få sag, da en gennemgang af TPs side viser, at mange virksomheder pt er ramt af dette.

Misforstå mig ikke, jeg synes det er helt fint, at falske anmeldelser fryses eller fjernes, indtil der er overblik over, om de er ægte eller ej. Men jeg finder det totalt uacceptabelt, at Trustpilot på den måde, kan fryse ægte anmeldelser, og at disse først bliver aktive igen, såfremt en spamagtig mail besvares. Indtil da eller til tidsfristen udløber, er firmaet som er ramt af denne gennemgang pludselig mistænkeliggjort, fordi en masse ældre anmeldelser pludselig er frosset, men stadigvæk forbliver online med beskeden om, at de gennemgås. Et firmas troværdighed kan lide et knæk pga dette, hvilket endnu en gang blot beviser, at Trustpilot mere og mere mindre om en offentlig gabestok, hvor virksomheder enten kan betale 20-30-50.000 kr årligt for en latterlig mailservice, eller også skal de finde sig i både mistænkeliggørelse, sletning af ægte anmeldelser og dårlig og hånelig service.

Jeg har sagt det før, men Trustpilots ledelse fejler totalt, og dette problem sammen med mange andre, vil snart betyde firmaets egen død! For jeg tvivler på, at de snart kan holde til flere af denne type sager, hvor de behandler ikke betalende firmaer totalt horribelt, samt holder dem fanget i en gabestok skabt af TP selv! 
Før eller senere hen, kommer der et sagsanlæg, hvor modparten får ret, og den dag vil TP pludselig lukke pga massevis af kommende sagsanlæg og en pengetank, som er tom!

+Trustpilot (cc +Peter Mühlmann ) bør seriøst overveje, om de virkelig kan stå inde for denne behandling af uskylde firmaer, og om de virkelig mener, at ordrebekræftigelser + betalingsdokumentation ikke er bevis for en ordre. Hvis ikke, så ved jeg seriøst ikke, hvor vi er ved at være henne i denne farce...
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...
People
Have him in circles
241 people
Anne-Grethe Elnegaard Kristensen's profile photo
Marlene Schøler Sørensen's profile photo
Mads Kloch Korsholm's profile photo
Lennart Kiil's profile photo
Michael Christensen's profile photo
Dennis Kjærgaard's profile photo
Ida Bagnegard's profile photo
Awais Ali's profile photo
Casper Blom's profile photo
Education
  • Multimedia design
    9 - present
  • Herlufsholms kostskole
    Matematisk, 4 - 7
Basic Information
Gender
Male
Story
Introduction
Jeg forsøger en masse forskellinge ting, og engang imellem fungere de.
Jeg er webudvikler men kalder mig meget andet, fx Blogger, Gadget anmelder, programmør, fotograf og meget mere.
Jeg har også et par webshops en af dem handler med et iPhone 5 kabel
Work
Occupation
Programmør, blogger, gadget anmelder
Employment
  • Pumacode
    Direktor of International shipping
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Næstved - Vedbæk - Frederiksberg - København vesterbro - København NV
Links
Other profiles
Contributor to
Fik ikke meget kylling eller bacon:(
Public - 8 months ago
reviewed 8 months ago
Perfekt produkt med vild brugervenligt design og hjemmeside
Public - a year ago
reviewed a year ago
2 reviews
Map
Map
Map