Profile cover photo
Profile photo
Ana Keglovic Horvat
1,308 followers
1,308 followers
About
Ana's posts

Post has attachment

Post has attachment
Ako ste nedjelje provodili uz Westerne ili barem hodate kao John Wayne, znat ćete uživati u novom postu na +Krazy Fish Consulting blogu. Ako vas zanima kako izgleda prijateljstvo koje imamo +Danica Radisic i ja, pogledajte samo isječak iz filma Rio Bravo koji je Niki stavila u post. Sve jasno. Kao što je meni kristalno jasno što mi je poručila. #znamteznasme

Post has attachment
Nakon dvije godine, deset borbi, šest gradova i dvije države, vraćamo se u Zagreb na doista vrhunski Fight club za koji će se tražiti ulaznica više. CROWD i +Krazy Fish Consulting s ponosom najavljuju prvi food fight - do posljednjeg buta. Pršut vs. šunka, bura vs. sjeverac, feta vs. šnita, jin vs. jang i svim ostalim vječnim egzistencijalnim pitanjima svjedočit ćemo 25.5.2012. u Zagrebu. Hranu osiguravaju +Mesna industrija Braća Pivac i Gavrilović. Prijave za mjesto u dvorani su na donjem linku.

Post has attachment

Post has shared content
Ugledale jutros izjavu Stratfora na očekivanu Wikileaks objavu i rešile da im javno aplaudiramo. Dame i gospodo, upoznajte savršeno PR saopštenje. Blog post by +Danica Radisic

Post has attachment
+Krazy Fish Consulting priključio se +Al Jazeera Balkans i Standy Task Force za Ushaidi platformu kojom se geolokacijski izvještava o vremenskim nepogodama na balkanu. Uključite se i vi, novi val snijega i hladnoće dolazi.

Post has attachment

Post has attachment
Fotke, prezentacije, video, postovi, kikiriki, kokice, Tvitomanija... pada snijeg, sjedite u kući i čitajte nas večeras.

Post has attachment
Za brandove, organizacije, kompanije... prijavite se na listu zahtjeva za otvaranje poslovnog profila na Google+.

Post has attachment
Ana Keglovic Horvat changed her profile photo.
Photo
Wait while more posts are being loaded