Profile cover photo
Profile photo
American Medical Center SRL
2 followers -
Partener oficial Hadassah si Clinica Stomatologica
Partener oficial Hadassah si Clinica Stomatologica

2 followers
About
Posts

Prof. Dr. REUVEN OR, Directorul Centrului de Transplant Medular și Imunoterapia Cancerului de la Hadassah University Hospital din Ierusalim, Israel, revine în România și este disponibil pentru consultanță medicală contra cost in data de 8 noiembrie 2017 la Spitalul Muntenia Pitesti.

http://www.americanmedicalcenter.ro/ro/imunoterapia-lupta-impotriva-cancerului-miercuri-8-noiembrie-2017/
Add a comment...

Post has attachment
Prof. Dr. REUVEN OR, Directorul Centrului de Transplant Medular și Imunoterapia Cancerului de la Hadassah University Hospital din Ierusalim, Israel, revine în România și este disponibil pentru consultanță medicală contra cost.

http://www.americanmedicalcenter.ro/ro/lupta-impotriva-cancerului-miercuri-13-sept-2017/
Add a comment...

Post has attachment
Prof. Dr. REUVEN OR, Directorul Centrului de Transplant Medular și Imunoterapia Cancerului de la Hadassah University Hospital din Ierusalim, Israel, revine în România MIERCURI 2 AUGUST 2017 pentru a sprijini în continuare pacienții ce au nevoie de cel mai bun tratament medical de avangardă în lupta împotriva cancerului și a tumorilor cerebrale: IMUNOTERAPIA.

http://www.americanmedicalcenter.ro/ro/terapii-biologice-pentru-copii-si-adulti-miercuri-2-aug-2017/
Add a comment...

Post has attachment
Terapie imunologică – tratament & monitorizare la cele mai înalte standarde ale medicinei moderne pentru tratarea și vindecarea tumorilor maligne – LA ADULȚI ȘI COPII

JOI 29 IUNIE 2017 – Pitești, România – Consultanță medicală & Imunoterapia cancerului – Prof. Dr. Reuven Or

http://www.americanmedicalcenter.ro/ro/imunoterapia-un-an-de-terapie-imunologica-in-romania-joi-29-iunie-2017/
Add a comment...

Prin intermediul American Medical Center din București, reprezentantul oficial în exclusivitate în Romania al Spitalului Universitar Hadassah din Ierusalim, au fost tratați în cadrul Departamentului de Transplant Medular al Hadassah 94 de pacienți români, până în prezent.

Procedura de transplant medular este efectuată de către reputatul Profesor Dr. Reuven Or, Directorul Departamentului de Transplant Medular și Imunoterapia Cancerului, coordonatorul, mentorul și indrumatorul intregii echipe medicale de specialiști și profesioniști din cadrul acestui departament.

http://www.americanmedicalcenter.ro/ro/transplantul-medular-la-adulti-si-copii-77-000-euro-spitalul-universitar-hadassah/

Add a comment...

Post has attachment
Prof. dr. REUVEN OR va fi disponibil pentru consultanță medicală contra cost, în valoare de 800 euro (consultație + control), alături de medici români specialiști în oncologie, hematologie și neurologie, în ziua de MIERCURI – 22 MARTIE, în cadrul Spitalului MUNTENIA din Pitești, str. Pictor Grigorescu, nr.2A, față în față cu ExpoParc, impreuna cu reprezentantii clinicii American Medical Center din Bucuresti.
Add a comment...

Post has attachment
La inceput de an, Prof. dr. REUVEN OR va fi disponibil din nou pentru consultatii medicale MIERCURI – 1 februarie !

La multi ani si sanatate!
Add a comment...

Post has attachment
Ofertă decembrie Stomatologie – Implantologie

● Detartraj cu Ultrasunete & Periaj Profesional & Fluorizare – 59 lei
● Coroniță metalo-ceramică – 449 lei
● Coroniță ceramică pe zirconiu – 599 lei
● IMPLANT DENTAR & BONT PROTETIC – doar 399 euro / 1799 lei + BONUS: Plata în 4 RATE !!!
Add a comment...

Post has attachment
Prof. Dr. REUVEN OR, Directorul Centrului de Transplant Medular și Imunoterapia Cancerului de la Hadassah University Hospital din Ierusalim, Israel, revine în România pentru a sprijini în continuare pacienții ce au nevoie de cel mai bun tratament medical de avangardă în lupta împotriva cancerului și a tumorilor cerebrale: IMUNOTERAPIA.
Add a comment...

Post has attachment
Prof. Dr. REUVEN OR revine în România MIERCURI 28 SEPTEMBRIE pentru a sprijini în continuare pacienții ce au nevoie de cel mai bun tratament medical de avangardă în lupta împotriva tumorilor maligne, inclusiv a tumorilor cerebrale: IMUNOTERAPIA.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded