Profile cover photo
Profile photo
All Escaperooms Nederland
17 followers -
escape room, webportal, overzicht, vergelijkingssite, nieuws, blog, recensies
escape room, webportal, overzicht, vergelijkingssite, nieuws, blog, recensies

17 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Met een formele brief en een haast Bijbelse bedreiging is de eigenaar van Project Escape, Mark Smolenaars wakker geschrokken. Het Vaticaan is namelijk getipt over het duivelse thema van de Nijmeegse Escape Room.

Het taalgebruik liegt er niet om, het hoogste orgaan van het katholieke geloof is duidelijk gevallen over de puzzel kamer uit Nijmegen.
Add a comment...

Post has attachment
Anne Frank thema Escape Bunker Valkenswaard zorgt voor ophef.
Escape Bunker in Valkenswaard was nog maar net op onze ‘radar’ en nu al landelijk nieuws. NOS berichtte vandaag dat het thema van Escape Bunker ongelukkig gekozen zou zijn.
De Anne Frank Stichting vindt de escaperoom onbeschoft en kwetsend. Volgens hen getuigt het spel van geen inlevingsvermogen voor de slachtoffers van de Jodenvervolging....
Add a comment...

Post has attachment
Het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg breidt haar aanbod tijdens de voorjaarsvakantie tijdelijk uit met een escape room. In deze mysterieuze afgesloten militaire trailer wordt een spannend en onvoorspelbaar spel gespeeld.
Van 24 februari tot 9 maart krijgen bezoekers de kans om zich te wanen als lid van de Explosieve Opruimingsdienst Defensie. Lees meer via de link... 
Add a comment...

Post has attachment
Escape room Bunschoten claimt de eerste escape room in Nederland te zijn. In mei 2013 openden zij hun deuren. In dezelfde openingsweek was ook Xitroom in Eindhoven geopend. Xitroom zegt daarover het volgende: “Xitroom was de eerste in Nederland, althans, dat dachten we. Tegelijkertijd ging ook in Bunschoten de deur open. Wie nu uiteindelijk de eerste was maakt niet uit. Hun Escaperoom is echt awesome, en je moet ook daar zeker een keer naar toe!”  Lees meer via de link..
Add a comment...

Post has attachment
Zondag is het Valentijnsdag en speciaal voor singles heeft Marjolein van escape room; Kamer 51 in Middelburg een origineel datingconcept bedacht. Laat je samen met vijf andere singles opsluiten in de escape room en ga de uitdaging aan met andere singles. Lees meer via de link ....
Add a comment...

Post has attachment
Lennert Rietveld van horeca-adviesbureau; Van Spronsen & Partners, heeft een beschouwend onderzoek gericht op deze twee vragen. De toekomstvisie en het marktbeeld komen ook aan bod. Een interessante paper om te lezen voor ieder die wil beginnen met een escape room of al een escape room heeft.  Lees verder via de link. 
Add a comment...

Post has attachment
Escape Las Vegas in het dorpje De Blesse en Escape Room Oldemarkt zijn de nieuwste aanwinsten van escape rooms in de regio Zuid Friesland. Ze openen beide in de lente van 2016 hun deuren voor de eerste durfals. Het nabijgelegen dorp Scherpenzeel heeft al sinds eind 2014 een escape room, geschikt voor de hele familie. Het is een fenomeen dat lokale ondernemers aanzet om ook mee te doen met het fenomeen. Het is ideaal voor allerlei groepsuitjes. Voor familie, vrijgezellenuitjes tot bedrijfsuitjes.

Niet voor niets opent Escape Las Vegas bij Pieter Poot, met mogelijkheden voor dineren en veel andere spannende activiteiten. Pieter Poot heeft de escape room laten bouwen door de ervaren oprichters van Escape Room 058 in Leeuwarden.

Escape Room Oldemarkt heeft het spannende thema 'de Slager van Oldemarkt'. Het verhaal is gebaseerd op een noodlottige brand in de slagerij en woning waarbij de familie om het leven kwam.
Add a comment...

Post has attachment
Exit-Room Elst zou bijna te boek gaan als de eerste eerste escape room die niet zou openen. Althans zo berichtte de Gelderlander afgelopen oktober. Dit jaar is het dan wel zover. Het boekingssysteem staat voor het eerst online en vanaf 15 februari kan er echt gereserveerd worden.

Menzo Doornberg had twee ongevallen vorig jaar wat de opening zeer vertraagde. Vooral de val van het dak zorgde ervoor dat Menzo minstens 3-4 maanden ‘uit de running’ was. Tijdens het waterdicht maken van het dak zakte hij er doorheen en een hersenschudding en botbreuken waren het gevolg. Samen met zijn vader legt hij zijn hart en ziel in dit project. Menzo is een ondernemer met meer grote, unieke, plannen waar hij niet veel over kan zeggen.

Menzo: “De Escape Room is een opstart naar iets groters”

De tegenvallers drukten zijn moraal, maar hij gaf niet op en ging door. De markt is immers nog steeds goed en ook in Elst is er ruimte voor een eigen Escape Room.
Add a comment...

Post has attachment
“Today, ‘David & Goliath’ made history!” Schreef Rik Prinsen van Mystery House op Facebook.
Voor het eerst werden er twee bedrijven uitgeroepen tot winnaars van de VVV Zuid-Limburg Innovatieprijs. Ze zijn er enorm trots op dat ze deze prijs naast Continium in ontvangst mochten nemen en feliciteren hen van harte. Samen gaan ze de boeken in als de meest innovatieve bedrijven in de Zuid-Limburgse toerismebranche van 2015! Veel reacties en felicitaties volgden. https://all-escaperooms.nl/location/Escape-Room-Mystery-House-Valkenburg/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded