Profile cover photo
Profile photo
AllDent - Стоматологичен център
43 followers
43 followers
About
Posts

Post has attachment
Искате искрящо бяла усмивка?

ТОГАВА ИМАТЕ НУЖДА ОТ ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ.
Когато става дума за промяна в цвета на зъбите, имате две опции- кабинетно, професионално избелване и домашно избелване.

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПРОФЕСИОНАЛНОТО ИЗБЕЛВАНЕ И ДОМАШНОТО ИЗБЕЛВАНЕ?
И при двата вида избелване се използват пероксидни препарати в различна концентрация- от 3% до 20% при домашното и между 15% и 43% при кабинетното ( най-често безопасната, но най- ефективна концентрация е около 35-37%)
Колкото по- дълго престоява избелващият препарат върху зъбите, толкова по- бели ще станат те. Колкото по- висока концентрация се прилага, толкова ефектът е по- силен. Но винаги трябва да се намери балансът между концентрация и време, за да бъде изблеването напълно здравословно, да не се получи чувствителност на зъбите и да не се изсушат прекалено.
Разберете повече на: http://alldentcenter.com/bg/services/24-избелване-на-зъби
За записване на час: 0886216616
#belizybi #белизъби #izbelvanezybi #изблеваненазъби #зъболекарпловдив #добързъболекарпловдив #божкова #печева #дакай #грозев #тошев #александрапечева #евелинабожкова #райчогрозев #вальондакай #жълтизъби
Add a comment...

Post has attachment
Лош дъх
Причини и съвети за контролирането му

http://alldentcenter.com/bg/news/59-лош-дъх-халитоза

ВСИЧКИ СМЕ ИМАЛИ ЛОШ ДЪХ ПО ЕДНО ИЛИ ДРУГО ВРЕМЕ, НО ТОВА НЕ ГО ПРАВИ ПО-МАЛКО НЕУДОБНО. ИМА ЛИ НЕЩО, КОЕТО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ, ЗА ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ ОТ НЕПРИЯТНАТА МИРИЗМАТА? ЗНАЕЙКИ ПРИЧИНИТЕ, ВОДЕЩИ ДО ЛОШ ДЪХ, МОЖЕ ДА СИ ПОМОГНЕМ КАТО НАМАЛИМ РИСКА.
Отключване на лошия дъх
#лошдъх #неприятендъх #добързъболекарпловдив
#добърстоматологпловдив
#д-рпечева #д-рбожкова #д-рдакай #д-ртошев #д-ргрозев #брекети #импланти
Add a comment...

Post has attachment
Зъбната чувствителност може да има много причини. Някой от по- често срещаните от тях са свързани със зъбния кариес, спукан или счупен зъб, травма, скърцане със зъби, износен и изтъркан емайл на зъбите, възпаление на венците, което е причинило отдръпването им от шийките на зъбите, прекален натиск при четкане на зъбите и др.
http://alldentcenter.com/bg/news/58-чувствителни-зъби

#добързъболекарпловдив #добърстоматологпловдив #препоръчайтемизъболекар #александрапечева #вальондакай #евелинабожкова #станиславтошев #райчогрозев #импланти #брекетеи #фасети #чувствителнизъби #болезнензъб #чувствителензъб
Add a comment...

Post has attachment
Д-р Станислав Тошев. Дентални кабинети "All Dent"

Д-р Тошев завършва зъботехника. Тя поражда големият му интерес в стоматологията и през 2010г. завършва специалността Дентална Медицина към Медицински Университет Пловдив.
Успешно съчетава уменията и знанията от двете си висши образования и работи с голяма прецизност, търпение и сръчност. Проявява интерес в терапевтичната стоматология и оралната хирургия.

РАБОТИ С НАЦИОНАЛНА ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНА КАСА.
#тошев #добързъболекар #зъболекарпловдив #добърстоматолог #стоматологпловдив #импланти #брекети #керамика #вадененазъб
Add a comment...

Post has attachment
Д-р Александра Печева е четвърто поколение стоматолог. Дипломира се в Медицински Университет Пловдив като дентален лекар. През 2016г продължава квалификацията си с магистърска програма ‘Здравен мениджмънт и обществено здраве”. По настоящем е специализант по Оперативно зъболечение и ендодонтия.

Д-р Печева е и преподавател във Факултета по Денална Медицина и участва в обучението както на български, така и на англоезични студенти.
Проявява интереси в областта на терапията и естетиката.
Продължава своето развитие и усъвършенстване с непрекъснати участия в конгреси и обучения в страната и чужбина.
#добър #зъболекар #пловдив #печева #александра
Add a comment...

Post has attachment
Дентални кабинети "All Dent" се намират в центъра на град Пловдив в район, утвърдил се като център за медицински услуги. При нас ще намерите съвет и помощ във всички области на денталната медицина, профилактика и грижа за оралното здраве.
В All Dent Дентални кабинети се стараем да преглеждаме всички спешни пациенти още същият ден и правим всичко възможно това да стане веднага.
А най-хубавото е, че ще си тръгнете здрави, щастливи и с красива усмивка!
Заповядайте!
#добър #зъболекар #пловдив #божкова #печева #дакай #тошев #грозев #alldent #препоръчан #стоматолог #импланти #брекети #фасети #корона #ретениранмъдрец #избелване #
Add a comment...

Post has attachment
Подредените зъби могат да подобрят здравето на цялта уста.
Има много причини, поради които един стоматолог може да препоръча ортодонтско лечение. То се използва за коригиране на малоклузии като лоша захапка, струпване на зъби, изкривени или стърчащи зъби, проблеми в темпоро-мандибуларната става, дълбока или отворена захапка. Захапката и подредбата на зъбите, както може да наследява, така и може да бъде в резултат от вредни навици като смучене на палец, или устни, бузи, използване до късна детска възраст на залагалка, от преждевременна загуба на зъби или злополука.
Коригирането на проблема води неименуемо до по-добро орално здраве, защото кривите и струпани зъби могат да направят ежедневната хигиена на устата доста трудна. С течение на времето, това води до възникване на кариеси, възпаление на венците, дори болести, водещи до загуба на зъби. Неправилната захапка може да окаже влияние на дъвченето и говоренето, както и предизвика необичайно износване на зъбния емайл, което е необратимо.
#ortodont #plovdiv #dakai #alldent
#добър #ортодонт #пловдив #дакай
зъбни брекети
зъбни брекети
alldentcenter.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
ЗА ДОБРА ОРАЛНА ХИГИЕНА
Приемайки четкането на зъбите като навик или задължение, ние рядко се замисляме правилно ли го правим.
Прекрасно клипче, показващо някой тънкости, малко известни на пациентите, които ще помогнат за по- добро почистване.
#стоматолог    #пловдив  #божкова #тошев #дакай #печева #импланти #имплант   #брекети #хирург #избелване #денталенцентър #ортодонт #красиваусмивка #фасети #цирконий
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded