Profile

Cover photo
Aliah Nuqmans
Works at Kopi Purple
Lives in Putrajaya
207 followers|3,132,706 views
AboutPostsCollectionsPhotosVideos+1's

Stream

Aliah Nuqmans

Shared publicly  - 
 
SAPONINS dalam Aloevera Gel membantu proses detoks
"PERUT ADALAH TEMPAT BERMULA PELBAGAI PENYAKIT" (Hadis Riwayat Muslim) Usus adalah antara organ yang sangat penting dalam badan kita kerana usus berfungsi: 1) untuk mencernakan makanan yang kita makan,  2) menyerap nutrien dan membekalkan nutrisi kepada bad...
 ·  Translate
"PERUT ADALAH TEMPAT BERMULA PELBAGAI PENYAKIT" (Hadis Riwayat Muslim) Usus adalah antara organ yang sangat penting dalam badan ki...
1
Add a comment...

Aliah Nuqmans

Shared publicly  - 
 
Tahukah anda? perut buncit bukan disebabkan LEMAK? Perut Buncit berpunca dari USUS yg KOTOR sehingga membentuk lapisan dinding usu...
1
Add a comment...

Aliah Nuqmans

Shared publicly  - 
 
Apa itu Kolestrol? Kolestrol adalah molekul sejenis lipid yang terdapat dalam aliran darah dan sel tubuh. Kolestrol dihasilkan oleh hati dan diperlukan untuk proses metabolisme tubuh, seperti membantu pembentukan sel baru da...
1
Add a comment...

Aliah Nuqmans

Shared publicly  - 
 
Perut adalah tempat longgokan pelbagai bahan toksin yang terkumpul di usus. Panjang usus manusia adalah seperti berikut: usus kecil — 7 meter usus besar — 1.5 meter Panjang keseluruhan organ pencernaan @ usus kita ialah ...
1
Add a comment...

Aliah Nuqmans

Shared publicly  - 
 
Baru-baru ni team kami dapat peluang buka booth di PWTC sempena perhimpunan Agung UMNO.. Berkampung di sana berjumpa dengan customer dari seluruh Malaysia sambil menyebarkan manfaat Alovera memang best. customer semua sporti...
1
Add a comment...

Aliah Nuqmans

Shared publicly  - 
 
Sijil pengesahan dan kelulusan yang diterima oleh Forever Living Product
 ·  Translate
Forever Living adalah syarikat yang sangat mementingkan kualiti produk yang dihasilkan dan dipasarkan kepada pengguna. Forever mempunyai SOP (Standard Operating Procedure) yang amat ketat ketika proses penanaman, pemprosesan...
1
Add a comment...

Communities

Aliah Nuqmans

Shared publicly  - 
 
Rasa Aloe Vera Gel
ANDA MINUM ALOE VERA GEL RASA APA? *********** ➡MASAM tandanya usus kita kotor Dan banyak toksin.. semakin kuat masam lagi byk toksin ➡PAYAU tandanya buah pinggang dah start problem..perlu banyak ambil aloe nectar juga,kerana bagus utk selesai kan masalah...
 ·  Translate
ANDA MINUM ALOE VERA GEL RASA APA? ************* ➡MASAM tandanya usus kita kotor Dan banyak toksin.. semakin kuat masam lagi by...
1
Add a comment...

Aliah Nuqmans

Shared publicly  - 
 
Tanda Usus Kotor
Tahukah anda? perut buncit bukan disebabkan LEMAK?   Perut Buncit berpunca dari USUS yg KOTOR sehingga membentuk lapisan dinding usus yang TEBAL ========================== TANDA-TANDA USUS KOTOR ========================== :point_righ Cepat rasa lapar Selalu...
 ·  Translate
Tahukah anda? perut buncit bukan disebabkan LEMAK? Perut Buncit berpunca dari USUS yg KOTOR sehingga membentuk lapisan dinding usu...
1
Add a comment...

Aliah Nuqmans

Shared publicly  - 
 
Forever Artic Sea
Apa itu Kolestrol? Kolestrol adalah molekul sejenis lipid yang terdapat dalam aliran darah dan sel tubuh. Kolestrol dihasilkan oleh hati dan diperlukan untuk proses metabolisme tubuh, seperti membantu pembentukan sel baru dan hormon. Namun, jangan sampai be...
 ·  Translate
Apa itu Kolestrol? Kolestrol adalah molekul sejenis lipid yang terdapat dalam aliran darah dan sel tubuh. Kolestrol dihasilkan oleh hati dan diperlukan untuk proses metabolisme tubuh, seperti membantu pembentukan sel baru da...
1
Add a comment...

Aliah Nuqmans

Shared publicly  - 
 
Aloe Vera Gel
Perut adalah tempat longgokan pelbagai bahan toksin yang terkumpul di usus. Panjang usus manusia adalah seperti berikut: usus kecil — 7 meter usus besar — 1.5 meter Panjang keseluruhan organ pencernaan @ usus kita ialah 8.5 meter!! Sisa makanan yang melalui...
 ·  Translate
Perut adalah tempat longgokan pelbagai bahan toksin yang terkumpul di usus. Panjang usus manusia adalah seperti berikut: usus kecil — 7 meter usus besar — 1.5 meter Panjang keseluruhan organ pencernaan @ usus kita ialah ...
1
Add a comment...

Aliah Nuqmans

Shared publicly  - 
 
Perhimpunan Agung UMNO di PWTC 29/11 - 3/12/2016
Baru-baru ni team kami dapat peluang buka booth di PWTC sempena perhimpunan Agung UMNO.. Berkampung di sana berjumpa dengan customer dari seluruh Malaysia sambil menyebarkan manfaat Alovera memang best. customer semua sporting dan ramai grab promo daftar ah...
 ·  Translate
Baru-baru ni team kami dapat peluang buka booth di PWTC sempena perhimpunan Agung UMNO.. Berkampung di sana berjumpa dengan customer dari seluruh Malaysia sambil menyebarkan manfaat Alovera memang best. customer semua sporti...
1
Add a comment...

Aliah Nuqmans

Shared publicly  - 
 
Pengesahan Dan Pengiktirafan
Forever Living  adalah syarikat yang sangat mementingkan kualiti produk yang dihasilkan dan dipasarkan kepada pengguna. Forever mempunyai SOP (Standard Operating Procedure) yang amat ketat ketika proses penanaman, pemprosesan bahan mentah, pembungkusan prod...
 ·  Translate
Forever Living adalah syarikat yang sangat mementingkan kualiti produk yang dihasilkan dan dipasarkan kepada pengguna. Forever mempunyai SOP (Standard Operating Procedure) yang amat ketat ketika proses penanaman, pemprosesan...
1
Add a comment...
Aliah's Collections
Communities
Work
Employment
  • Kopi Purple
    Stokis Putrajaya, 2013 - present
  • Forever Business Owner
    Forever Living Product, 2016 - present
    https://www.facebook.com/aloveraputrajaya/
Basic Information
Gender
Female
Relationship
Engaged
Other names
nuqmans
Story
Tagline
Live well, laugh often, Love Always, :)
Introduction
016-6603741   
(call @ whats app @ Telegram)
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Putrajaya
Links
Aliah Nuqmans's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Kereta Mayat: Bermain Tweet di malam Israq Mikraj?
keretamayat.blogspot.com

Beberapa minit kemudian, bangkitlah seorang lelaki yang berbulu jarang pada kakinya menuju ke kerusi yang telah di tempatkan di hadapan hadi

Ajar Anak Solat
ajar-anak-solat.blogspot.com

ANAK ANDA TAK MINAT BELAJAR SOLAT? ANAK ANDA SUSAH NAK INGAT STEP SOLAT? ANDA RISAU ANAK ANDA MALAS SOLAT? Tahukah anda, 79% masalah sosial

Kereta Mayat: Apa pendapat saya tentang larangan Zakir Naik berceramah?
keretamayat.blogspot.com

Dari luar pagar besi rumah itu, maka berkatalah pendakwah yang bagi salam tadi: "Saya dah bagi salam tiga kali, tak ada orang jawab, walaupu

Kereta Mayat: Dajjal sudah Keluar?
keretamayat.blogspot.com

Ini menurut pembacaan dan pandangan peribadi sayalah. Sebab jika dajjal muncul dalam bentuk raksaksa yang menakutkan, mesti tiada orang nak

Supplement Masa Mengandung | Namee Roslan
nameeroslan.blogspot.com

Yang testimoni kat atas tu cuba produk ni. Sebab produk ni khusus untuk stabilkan hormon perempuan. Kuruskan badan pun boleh. Rasa sedap dar

BAZAAR
market.android.com

Bazaar is an application marketplace for all Android users. We aim to provide easy access to apps for end users and effective distribution c

Lurve Nuqman's
lurvenuqmans.blogspot.com

salam Alls... lame kan I hilang?? rindu takk? rindu tak??? *bunyik helikopter*. yola... sapo lah den kannn??? sobssss. last 2 weeks sangatla

Susun Kata
market.android.com

Susun kata adalah permainan yang sederhana namun menyenangkan. Pemain akan diminta untuk menyusun kembali kata-kata yang acak menjadi suatu

The Amazing Spider-Man - Exclusive Developer Diary: Manhattan is Your Pl...
www.youtube.com

Web rush revolutionizes swinging around Manhattan in The Amazing Spider-Man. See more Amazing Spider-Man media on GameTrailers: http://www.g